מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה למשורוולים הותיקיםlibby05/07/2010
כמה זמן אחרי הניתוח חזרתם לשתות ולאכול יחד (לשתות כוס קפה עם משהו קטן ליד?) או שההפרדה הזו תהיה לעד?
האם לנצח נדונתי לחכות חצי שעה בין שתיית שלוק מים לביס או שעה וחצי בין ביס לשלוק מים?
האם מתישהו הזמנים יקטנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה ואוכל
שולה זק05/07/2010היי ליבי
לאכול ולשתות יחד זה לא "איסור" אלא בגדר המלצה ולא רק למנותחי שרוול.לכל מנותחי קיצור קיבה - טבעת, שרוול, מעקף (SRVG כמוני).
את יכולה לנסות ללגום קפה עם משהו בצד ותראי איך תרגישי. לא מומלץ לשתות שתיה מוגזת ויש מנותחים ששותים וחשים טוב ויש שרק לגימה קטנה גורמת להם ל"בלגן".
האם את חשה כ"נדונה" (במובן השלילי של המילה)? מה עם כל היתרונות ...אותם שכחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
libby08/07/2010חס וחלילה,
אני מאוד מכבדת את הניתוח והשינויים שחלים ומשתדלת לעקוב אחר ההוראות. כמו כן אני לא שותה מוגז, עוד בזמן חיפוש אחרי מידע לגבי הניתוחים הפסקתי עם המוגזים.
אבל... פשוט קשה לי קצת עם ההפרדה בין אוכל ושתייה כי אני רגילה לשתות כמויות מים בזמן הארוחות ופתאום נאמר לי שאסור.
ולפעמים אחרי ארוחה אני צמאה וקשה לי לחכות שעה וחצי עד לשלוק שיעביר את הצמאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי מאמי.. מי שלא מנסה..
חלי בוזגלו09/07/2010ל-א יודע!
אני חודשיים אחריי.. גם אני הייתי מחכה חצי שעה.. הרגשתי אני עומדת להתעלף..
פעם אחת ניסיתי- ראיתי עבר.. ואני שותה אחריי ארוחה..
לא לשתות כמויות אדירות.. תתחילי בשלוק להרוות את צימאונך.. עבר.. נסי עוד שלוק!
כמו ששולה אומרת "אין חכם כבעל ניסיון"
תנסי.. מקסימוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תקיאי! לא יקרה כלום..
ספרי לנו איך עבר..
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
שמן בדימוס09/07/2010אני יודע שלא סופרים כאן קלוריות אבל בכל זאת, כמה קלוריות בממוצע אוכלים המשורוולים בחודשים הראשונים. אני ספרתי אתמול ואני אוכל מעל 700. זה נורמלי? זה תקין? או שאני צריך לקזז.
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)