שאלה למשורוולים הותיקים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה למשורוולים הותיקים
    libby
    05/07/2010

כמה זמן אחרי הניתוח חזרתם לשתות ולאכול יחד (לשתות כוס קפה עם משהו קטן ליד?) או שההפרדה הזו תהיה לעד?
    האם לנצח נדונתי לחכות חצי שעה בין שתיית שלוק מים לביס או שעה וחצי בין ביס לשלוק מים?
    האם מתישהו הזמנים יקטנו?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למשורוולים הותיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיה ואוכל

שולה זק
    05/07/2010

היי ליבי
    לאכול ולשתות יחד זה לא "איסור" אלא בגדר המלצה ולא רק למנותחי שרוול.לכל מנותחי קיצור קיבה - טבעת, שרוול, מעקף (SRVG כמוני).
    את יכולה לנסות ללגום קפה עם משהו בצד ותראי איך תרגישי. לא מומלץ לשתות שתיה מוגזת ויש מנותחים ששותים וחשים טוב ויש שרק לגימה קטנה גורמת להם ל"בלגן".
    האם את חשה כ"נדונה" (במובן השלילי של המילה)? מה עם כל היתרונות ...אותם שכחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה

libby
    08/07/2010

חס וחלילה,
    אני מאוד מכבדת את הניתוח והשינויים שחלים ומשתדלת לעקוב אחר ההוראות. כמו כן אני לא שותה מוגז, עוד בזמן חיפוש אחרי מידע לגבי הניתוחים הפסקתי עם המוגזים.
    אבל... פשוט קשה לי קצת עם ההפרדה בין אוכל ושתייה כי אני רגילה לשתות כמויות מים בזמן הארוחות ופתאום נאמר לי שאסור.
    ולפעמים אחרי ארוחה אני צמאה וקשה לי לחכות שעה וחצי עד לשלוק שיעביר את הצמאון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי מאמי.. מי שלא מנסה..

חלי בוזגלו
    09/07/2010

ל-א יודע!
    אני חודשיים אחריי.. גם אני הייתי מחכה חצי שעה.. הרגשתי אני עומדת להתעלף..
    פעם אחת ניסיתי- ראיתי עבר.. ואני שותה אחריי ארוחה..
    לא לשתות כמויות אדירות.. תתחילי בשלוק להרוות את צימאונך.. עבר.. נסי עוד שלוק!
    כמו ששולה אומרת "אין חכם כבעל ניסיון"
    תנסי.. מקסימוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תקיאי! לא יקרה כלום..
    ספרי לנו איך עבר..
    שבת שלום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

שמן בדימוס
    09/07/2010

אני יודע שלא סופרים כאן קלוריות אבל בכל זאת, כמה קלוריות בממוצע אוכלים המשורוולים בחודשים הראשונים. אני ספרתי אתמול ואני אוכל מעל 700. זה נורמלי? זה תקין? או שאני צריך לקזז.
    רון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו