ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח טבעת
    יערה
    06/07/2010

שלום,

אני בת 44, גובה 1.64 ושוקלת 112 ק"ג.

חושבת ללכת להתייעצות לגבי ניתוח טבעת אצל אבינוח אביעזר באסותא.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון מה התהליך. כרגע ניתן לקבוע תור להתייעצות רק לעוד חודשיים.
    כמה זמן ייקח לקבוע תור לניתוח מרגע ההתייעצות? מהו קצב ההתאוששות? ושאלה שמאוד מציקה לי - קראתי בפורום על רבים שהשילו ממשקלם קילוגרמים רבים בזמן קצר - מה קרה עם עודפי העור?

אני נוטלת כדור אספירין ליום וסובלת מאנמיה - האם הדבר עלול להפריע לביצוע הניתוח?

בתודה

יערה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה

שולה זק
    06/07/2010

יש שלושה סוגים של ניתוח: טבעת, שרוול, מעקף. שלושתם מבוצעים בשיטה לה-פריסקטפית (ללא פתיחת בטן) ונמצאים בסל הבריאות לעומדים בקריטריונים. לפי נתונים שרשמת ה- BMI שלך 41.6, כך שאת עומדת בקריטריונים.
    אני מציעה לקבוע תור להתיעצות אצל מנתח שעושה את שלושת הניתוחים (דר' אבינוח עושה רק טבעת) . הרופא יסביר לך על כל ניתוח וניתוח ועל פי הרגלי האכילה, הפרעות אכילה, הסטוריה רפואית ימליץ, לך על סוג הניתוח המתאים לך.
    לפני שאת פונה למנתח רצוי שתבררי בקופה שלך לאן את יכולה לקבל התחייבות כספית.
    לגבי בעיות העור (זה לרתום את העגלה לפני הסוס...חחחח) . הנושא מאוד אישי.. תלוי בקצב הירידה, בכמות השלת הקילוגרמים, בפעילות הגופנית וכמובן בגנטיקה. "דיה צרה בשעתה"...בכל אופן ניתוחים לשחזור הגוף נכנסו לסל הבריאות וכל מקרה נידון ונבדק לגופו של עניין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו