מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בולמוס כמו פעםרון11/07/2010
שולה וכולם שלום
היום הדיאטנית שלי התירה לי לאכול קרקרים.
הלכתי לחנות טבע, קניתי את כל הקרקרים שהיו בחנות (כמו פעם) ועוד ערמת שוקולד חרובים ועד שהיגעתי הביתה מרחק 10 דקות נסיעה. חיסלתי חצי מהשקית. מה קורה לי לא יכולתי להתאפק איפה היה השרוול נירדם? א"כ מרוב תסכול באתי הביתה והחלטתי לא לאכול כלום אבל כעבור שעה אכלתי עוד קרקרים וא"כ מרק (בריא), וקצת פיצוחים ועוד קרקרים.מה קורה לשרוול שלי? נירדם?
מה יהיה איתי- חשבתי שאני כבר אחרי הבולמוסים האלה
אני מת מפחד.
ה צ י ל ו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב
שולה זק11/07/2010מה דעתך לשנס מתניים ולהגיע ביום רביעי למפגש. אני חושבת שזה יתרום לך הרבה.להכיר את האנשים מאחורי המילים ולקבל תשובות ישירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ליאור12/07/2010תמיד אמרנו שהניתוח הוא לא קסם : לא עוברים אותו אנשים שמנים ומתעוררים רזים!!!
יש תהליך ודרך ארוכה , והניתוח הוא כלי עזר מעולה .
אתה לא יכול לקנות פיצוחים ושוקולד ( גם אם זה חרובים ) , ולחכות לרדת במשקל!!!
אם יודע שאתה לא יכול לשלוט בעצמך מבחינת כמויות - תדאג לא להכניס את זה הבייתה - אני יודע שהחולשה שלי זה מתוק - ביקשתי מאישתי שלא תכניס הבייתה ממרח שוקולד ( ההתמכרות הכי גדולה שלי ) וגלידה ודברים שאני יודע שלא אעמוד בהם .
תקציב לעצמך "צ'ופר" ליום ותעמוד בזה .
כמו ששולה אמרה - תעשה מאמץ להגיע ביום רביעי ונדבר שם בהרחבה - אל תתיאש !!!!!!
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנונימיות
רון12/07/2010שלום שולה ליאור חלי וכולם...
אני לא יכול להרשות לעצמי להגיע למפגש ביום רביעי ולהמשיך להשתפך פה בפורום. אני אדם שמאוד מאוד מחזיק פסון ונוהג להצטיין בכל תחומי חיי למעט השליטה שלי במשקל.
אם אגיע למפגש ואחשוף את זהותי, לא אוכל להמשיך לעשות שימוש בכל הכל כך יעיל בעבורי לשאול שאלות ולחשוף את פרצופי האמיתי על חולשותיו קשייו וכאביו.
אני מאוד מאוד מודה לכם אבל מבקש ברשותכם להמשיך להשאר אנונימי ולעשות שימוש כל כך חשוב בעבורי בידידותכם. אני ממאמין ומקווה שיום יבוא ואוכל להסיר יחד עם השומן את המסכות ולקחת חלק חשוף בפעילותכם המבורכת.
תודה לכם שאתם כאן בעבורי
רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רון
ליאור12/07/2010קודם כל אני מכבד מאוד את בקשת להשאר אנונימי - זכותך.
אני הרבה פעמים מספר פה על השינוי שעברתי בחיים בשנה האחרונה ושאני עדיין עובר ולומד .
חלק גדול מהשינוי היה מעין הפרדה של ליאור לפני התחלת התהליך וזה שאחריו.
אני יכול להעיד על עצמי כבן אדם הכי פחות פתוח וחשוף , אחד הביישנים הגדולים שאני מכיר והכי קנאי לפרטיות שלו.
כחלק מהתהליך הזה הבנתי שלא תהיה ברירה ואצטרך להתחיל לקלף שכבות הגנה , פתאום ( בעצם זה ממש לא פתאום , זה היה מאוד קשה ) אמרתי בקול לאנשים - אני שוקל 140 ק"ג - בחיי שזה אחד הדברים הקשים שעשיתי , ואם זה לא להוריד מהפסון אז מה כן .עברתי עוד הרבה דברים , חלקם ראיתי באיזה מקום כהשפלה אבל ראיתי תמיד את היעד - ונכון להיום אני מאוד מאוד קרוב אליו , ולכן מרגיש חובה ( וזכות גדולה ) לעזור פה לחברי הפורום
חשוב שתדע שבמפגש כזה כולנו בדיוק באותו מקום - מקסימום בהפרש של שנה - שנתיים.
כגבר לגבר ( מה לעשות שרוב הפורום זה גברות ) אני חושב שאוכל לעזור לך .
אם תחליט שאתה בכל זאת מעדיף להמנע - אשמח להפגש איתך באחד על אחד על כוס קפה ולדבר איתך .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון
פרח2412/07/2010אני רק שבועיים אחרי ניתוח ובכל זאת אני רוצה להגיע למפגש הזה כי אני בטוחה שזה ישרה בי ביטחון לגבי הניתוח עצמו ממנו אני חוששת
אני מכירה וראיתי אנשים שעברו את הניתוח הנ"ל אך חשוב לי לראות עוד זה יעודד אותי
כי בכל פעם שאני רואה עוד בן אדם שעבר את הניתוח זה גורם לי קודם כל להרגיש שלא טעיתי בצעד שבחרתי לעשות ומעודד אותי
אני שמחה בשמחת כל מי שעבר זאת...
החלטת לקחת חלק מהשינוי זה הזמן גם לעבוד על הביטחון האישי
ואני חושבת שאנחנו שנימצאים באותו מקום כמוך זה האנשים שאיתם אתה יכול להוריד את "המסכה" ראשון.
אני בטוחה שלא תצטער שהגעת....זה יעודד אותך ויעשה לך רק טוב
מקווה לראות גם אותך...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצונו של אדם כבודו
שולה זק12/07/2010לא אפתח עכשיו דיון בנושא.
אשמח אם תתקשר אלי במספר חסום (כוכבית 43) אני חושבת ששיחה יכולה להועיל.
נתון לשיקולך.
אנחנו כאן בכל מקרה ותמיד תמיד נשמח לעזור לחזק ולעודד.
אמץ את עצתו של ליאור - אל תכניס אויבים הביתה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון.. תיזהר ממני!!!
חלי בוזגלו12/07/2010פשוט תיזהר!!
אני מסכימה לעצמי לדבר אליך בצורה כזאת.. כי אני "חברה שלך"
חברי הפורום- לא "לצאת עליו" אפשר גם בדרך רכה.. לא צריך לכעוס חחחח :)
ועכשיו אתה רוןןןן........
מהההההההההההה השטויות האלההההההההההה שאתה מדבר???????
מה ניראההההההה לךךךךךךךךךךךךך שאתה רושם את עצמך שוב שמן..??
איפה השמן בדימוססס?!?!!?
בקשר לשטויות שאכלת.. מאמי שלי.. זה בסדר..! לא צריך להלחץ.. רק התחלת.. התהליך המשמעותי עובר בראש..
תן לעצמך להתאושש מההלם של הניתוח.. זה יבוא לך אני לא דואגת!
אבל.. כדי להתחיל.. מתחילים מקטן (אתה מעולה בהכל.. אז יאללה גם בזה)
שוםם חנות לדברי בריאות.. שום שוקולדים.. (שעוברים הכי קל)
קרקרים.. יש גם בשופרסל.. ומאוד טעימים!
מאמי שלי.. לאט לאט.. עם המון כח רצון (קל להגיד קשה ליישם, אבל מצליחים)
אני גם אשמח אם תרים לי טלפון.. נדבר!
מבטיחה לך לא אכעס עליך :P
אז יאללה רונו'ש.. קח אומץ.. ותחייג..
זמינה תמיד!
0509966099* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי - יא מאפיונרית
ליאור12/07/2010איך השגת כזה מספר
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יספר לך את סוד הקסם?..?
חלי בוזגלו12/07/2010החיוך שלי משיג הכל..
ישבתי עם מנהל פלאפון..
הפכתי אותו "חבר שלי"
ביקשתי מספר יפה (ויש לו עוד אחד הרבה יותר יפהההה)
ובערב יצאתי איתו למסעדה..
וזהו :)
ח י ו ך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלי אפשר לבקש הלואה?
שולה זק12/07/2010תלווי לי את החיוך שלך - מחר הולכת להיפגש עם מנהל הבנק (שהוא לא הכי ידידותי בעולם)...נו טוב ירדנו קצת מהפסים. אבל גם זה מותר לפעמים. לא??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברורררררר
חלי בוזגלו12/07/2010בשבילך אתן גם את העיניים הכחולות שלי (שאני הכי אוהבת בעולםםםם)
ובקשר למהל הבנק.. אני יבוא.. יעשה לו עיניים :)
ושולה מאמי.. אנחנו פה גםםם כדי לצחוק! חובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש...
מינימאוס13/07/2010אני נורא מתרגשת לפגוש את כולם מחר...
אני ממש זקוקה לקצת חיזוקים
אני 11 חודשים אחרי.. פחות 30 קילו.. ותקועה באותו משקל כבר חודשיים..
אני פשוט צריכה קצת ניעור כדי לתפוס את עצמי קצת בידיים..
יש סיכוי שגם ד"ר מחאג'נה יגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק13/07/2010כל הכבוד על ההישג.
כ- 25 חברי פורום אישרו השתתפותם מחר בערב. אני יכולה להגיד בבטחה שאני וליאור נהיה ונמתין בשמחה לכל מי שימצא לנכון להגיע.
דר' מחג'נה אמר שיעשה מאמצים להגיע.
להתראות ולהשתמע
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)