תודה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תודה
    ברכה
    13/07/2010

קודם כל - תודה לכולם בפורום. מזה כמה שבועות אני נכנסת יום יום לפורום וקוראת את כל ההודעות - בולעת את האינפורמציה - קוראת כל מילה וזה כל כך עזר לי להגיע להחלטה וליות כל כך שלמה איתה ! אני עוברת ניתוח שרוול בתחילת אוגוסט ן מחכה שהזמן יעבור מהר !
    לקח לי קצת זמן להחליט אבל זהו - ואתם כולם עזרתם לי מאד. אני כן מבינה שזה לא יפתור לי את כל הבעיות בראש - אבל זה יתן לי כלי מצויין שאיתו אני יכולה לעבוד. אני רואה את זה כפרק חדש בחיים - ואולי התחלה של תקופה יותר - הרבי יותר - טובה ממה שהיה עד עכשיו. אני לא חוששת מהניתוח - דווקא אנשים מסביבי כן חוששים - אבל אני כל כך שלמה.
    אין יותר טוב מלדעת שיש אנשים באולם שמבינים אחד את השני - התמיכה הכי טובה !

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב ברכה

שולה זק
    13/07/2010

שבט שלם עומד לצידך ומחזק את החלטתך ומלווה אותך לדרכך החדשה.
    נכון אמרת - שהניתוח לא פותר את הבעיה בראש. אבל!!! כאן האבל הגדול - הניתוח נותן לך כלי שימושי ויעיל להסדיר את הבלאגן בראש מבחינת הרגלי האכילה.
    לא ציינת מה ה_ נצן שלך ואיפה את עוברת את הניתוח?
    מחר 14.7 בשעה 19:00 יש מפגש בלב המפרץ ב- CAFE CAFE את מוזמנת להגיע.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

מיטל דהאן
    13/07/2010

היי לכולם

שמי מיטל ובע''ה בסוף יולי אני עוברת ניתוח שרוול בבית חולים רמב''ם ע''י ד''ר מאחג'נה כל כך יחלתי ליום הזה כי מחודש ינואר הייתי אמורה לקבל תאריך והרבה דברים נהרסו בדרך לא נורא בכל אופן אני אשמח לקבל כמה וכמה טיפים בנושא. הכרתי את ד''ר מחאג'נה והוא ממש מקסים ומבין
    אני מקווה שהכל יעבור בע''ה בשלום ואני יתחיל את חיי החדשים ראיתי את כל התגובות בפורום וממש נהניתי כל הכבוד על החיזוקים לכולם
    יום מקסים מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיטל

שולה זק
    13/07/2010

את מוזמנת להשתתף מחר 14.7 במפגש ואני בטוחה שתוכלי ללקט המון טיפים.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו