מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ?מהו הניתוח הטוב ביותר עבורי? עזרהזקוקה להכוונה13/07/2010
אני בת 21,
גובה 1.80
משקל 117
אמי חולת סכרת סוג 2 ויש לה מחלת לב.
כל החיים שלי הייתי בחורה שמנה,
היו תקופות שבהן הצלחתי בכוחות עצמי ורזיתי באופן משמעותי,
אבל בצבא כל המשקל שלי עלה בחזרה,
ומצאתי את עצמי מאוסה, עייפה וחסרת חשק לנסות סוגי דיאטות ולנסות להוריד את המשקל הרב שהצטבר.
אני לא רואה את עצמי מצליחה לשלוט על האכילה שלי, אני לא רואה את עצמי מגבילה את עצמי ואוכלת ארוחות מסודרות.
אני-כן- רואה את עצמי רק מצליחה להתאמן ולעשות הרבה כושר, לשרוף קלוריות ושומנים וכו' - אבל לא למנוע את הכנסתם לגוך שלי. אני מרגישה שכבר אין לי את הכוחות לכך. אני ודיאטות זה כבר לא יהפוך לסיפור הצלחה, השלמתי עם זה...
אז החלטתי באיזשהו מקום להרים ידיים,
לנסות דרך שונה,
דרך שאולי תשפיע לי על כל החיים, גם אחרי שארזה, לשמור על המשקל.
דרך שאולי תעזור לי להתרחק מהסכרת שמאיימת להכנס לגופי כל יום.
אני מדברת כמובן על ניתוח קיצור קיבה.
אבל הבעיה היא שאני קצת אבודה בין כל הניתוחים הקיימים,
לא יודעת בדיוק מה יתאים לי ולצרכים שלי ולקריטריונים שלי....
אז ככה:
- טבעת לא באה בחשבון, מכיוון שניתן "לרמות אותה" וזה להתעסק עם הגדלה והצרה ו... לא רוצה שתיהיה לי טבעת בקיבה, אני לא אצליח לחיות עם זה...
- קיצור קיבה / מעקפים - אין לי ממש מידע על כך... אני משערת שזה הכיוון....
אבל אני "מחפשת" את הניתוח שלא ישאיר בי צלקות קוסמטיות רבות,
שיחזיק שנים רבות מבלי שאצטרך לעבור בדיקות ו"לחדש" את הניתוח בכל כמה שנים....
ניתוח שלא יגרום לי לחוסר בויטמינים ונשירות שיער והשתעבדות לתוספי מזון כל החיים.
אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות על הנ"ל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק13/07/2010לפי הנתונים שמסרת ה BMI שלך (מסת גוף) הוא 36.1. אם הנך בחורה בריאה ללא מחלות רקע של סוכרת (לא במשפחה אלא את), לחץ דם, כולסטרול - את לא עומדת בקריטריונים לניתוח.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בנתונים. הנתונים הקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות.
הקריטריונים הם BMI 35-40 עם מחלות רקע (שמניתי לעיל). נצן$( ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע.
כל הניתוחים טבעת , שרוול, מעקף - מתבצעים בהרדמה מלאה בשיטה לה-פריסקופית ללא פתיחת בטן, כך שנשארות 4-5 צלקות קטנות של סנטימטר.
אני ממליצה לפנות לדיאטנית + להרשם לקבוצת תמיכה + פעילות גופנית + נחישות ורצון לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים כל זה = הצלחה וירידה במשקל ושמירה על הישגים לאורך זמן.
הניתוח הוא לא הוקוס פוקוס בשביל לרדת במשקל עובדים קשה - דיאטנת, תמיכה, קבוצת תמיכה, שינוי הרגלי אכילה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)