מצטרפת אליכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מצטרפת אליכם
    אהובה
    13/07/2010

עד לפני שבוע, לא עלה על דעתי לעבור ניתוח. תמיד חשבתי שמתישהוא אקח את עצמי בידיים וארזה בכוחות עצמי. בינתיים השנים חולפות להן ואני רק הולכת וגדלה. לפני שבוע קרה משהו, פתאום הבנתי שזה לא יקרה. לא בלי עזרה. מאז אני נכנסת לכאן מדי יום וקוראת מה עובר עליכם ופתאום יש תקווה. אני יכולה לדמיין את זה קורה. מדהים כמה כח מקבלים מעצם קבלת ההחלטה.
    אני עדיין לא בטוחה איפה לעבור ניתוח ואצל מי. הייתי רוצה ללכת ליעוץ אצל ד"ר מחג'נה ברמב"ם. מישהו יודע מס' טלפון לתאום פגישה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצטרפת אליכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אביבה

שולה זק
    13/07/2010

האם את עומדת בקריטריונים לניתוח? רצוי לברר בקופה אליה את שייכת האם את יכולה לקבל התחייבות לרמבם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה שלום

אהובה
    13/07/2010

ה BMI שלי 45 ונראה לי שאני עומדת בקריטריונים.אני חברת קופ"ח מכבי. אני אברר לגבי רמב"ם - מקווה שהם נותנים התחייבות לשם. האם את יודעת עם איזה בתי חולים מכבי עובדת בצפון? (חוץ מאסותא)
    תודה רבה
    אביבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

שולה זק
    13/07/2010

הכי טוב לברר עם הקופה לאן הם נותנים התחייבןות. אם איני טועה מכבי נותנים התחייבות לרמבם וגם לאסותא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד לך..

שרה מ.
    14/07/2010

על מודעתך לבעיית ההשמנה והתוצאות שנילוות אליה לעתיד לבוא אם לא תטפלי לבעצמך גם אני נולדתי שמנה למשפחה עם בעיות רפואיות רק שבגיל הצעיר לא התייחסתי לכך וכיום אני "מכה על חאט" היות שבגיל 44 "ירשתי" את כל המחלות שמהם סבלו שני הוריי, היות שתמיד היתי בעלת משקל עודף שעשיתי מדי פעם דיאטה שירדתי קילו ועליתי אחריו שניים ולא שינוי בהרגלי אכילה ולכן היום אני לקראת מיפגש לקביעת תאריך לניתוח קיצור קיבה אצל דר' קידר ב-20 לחודש, וכפי ששולה ציינה גם אם אינך עומדת בקריטריון לניתוח קיצור קיבה, אבל את מודעת לבעיות שנילוות להשמנה חולנית, ואמרת שאת יכולה לעמוד בפעילות גופנית תאמיני לי אם תתמידי בפעילות גופנית, ותמצאי סיפוק בחייך תצלחי.
    בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרה

אהובה
    14/07/2010

תודה על תגובתך, אם כי נראה לי שהתכוונת למישהו אחר, אני לא כתבתי כלום על פעילות גופנית . בכל מקרה גם אני בת למשפחה עם סיכונים: מחלות לב, סוכרת ויתר ל"ד וברור לי שזה רק עניין של זמן עד שאני אקבל את חלקי. ה BMI שלי 45 ואני בטוחה שאני עומדת בקריטריונים. אני ממש בתחילת הדרך אבל מאוד מקווה שהכל יסתדר, אם כי החששות רבים. מאחלת לך הצלחה רבה בניתוח חזקי ואמצי וספרי איך זה להיות אחרי. איפה תעברי את הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביבה

שולה זק
    14/07/2010

עם BMI 45 את בהחלט עומדת בקריטריונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוך הבא

פרופ` אחמד מחג`נה
    14/07/2010

שמחתי לקרוא את הדברים וההחלטה שלך לפנות לדרך הזו. אשמח לפגוש אותך ברמב"ם
    תתקשרי לזימון תורים 1700505150
    להתראות ביעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר' מחאג'נה.

אהובה
    14/07/2010

התקשרתי וכבר קבעתי פגישה
    תודה ולהתראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו