מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איך חיים בשלום עם השרוול .אהרון20/07/2010
להזכירכם חברים
עברתי ניתוח בבית חולים זיו בצפת לפני חודשיים וחצי -ירדתי עד עכשיו 20 קילו.
עדיין שאני אוכל יש לי בעיות של גרפסים,כאבים בבטן,והרגשה של כאבים אחרי האוכל.
אני באמת משתדל לאכול כל 3 שעות,או לא להעמיס עליי בדברים שלא לצורך.
אני מטופל עדיין אצל דיטאנית באסותא לב המפרץ,
הבעיה העיקרית היא הראש ----איך מצליחים לאכול כריך ב10 דקות?,הכי לאט שאני מנסה ועדיין זה נגמר מהר.
אני אוכל צהריים וסופר לעיסות ,ועדיין האוכל נגמר מהר(גם הכמות לא גדולה)ובכל זאת אני סובל מכאבים?
הצעות,המלצות טיפים,יתקבלו בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אהרון
ריקי20/07/2010גם לי זה קרה ועדיין לפעמים קורה. אני הייתי אוכלת מהר הראש שוכח שאי אפשר לאכול מהר. היו לי גרפסים בלי הפסקה זה היה לוקח המון זמן עד שהיה עובר לי. אבל בסוף עובר. הריי אנחנו לא יכולים לאכול בכמות של פעם. תנסה לאכול בהפסקות ולאט.בהצלחה אהרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אהרון
תהל20/07/2010מקווה ששלומך טוב...
אני יכולה לשתף אותך מהמקום שלי- כשמישהו אוכל לידי מהר זה מלחיץ אותי!!!! יש פעמים שאני לא מסוגלת לאכול בנחת כשבעלי זולל במהירות :)
ולא בגלל שאני אכלנית איטית מאד...
ולענייננו- תנסה לקחת כמה נשימות לפני הארוחה, להכנס לשלווה פנימית ולזכור שמתי שאתה לועס אתה בעצם נהנה יותר מהטעם... קבלנות בזמן האוכל לא תורמת...
בהצלחה :|)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כל שיחות השלום
ליבי21/07/2010והלוואי שמישהו היה מפנים את זה..
מדובר בהקשבה הדדית.
כשאתה אוכל, אתה חייב לשבת אך ורק עם האוכל בשלב ראשון (ללא טלויזיה, עיתונים, חברים ושאר תעסוקות) ולהתרכז במה שאתה אוכל ובכמה שאתה אוכל.
צריך להקשיב טוב טוב לקיבה ואולי בעצם כריך זה עדיין גדול עליך ואתה יכול לעצור בשלושת רבעי כריך.
כל זה עניין לאימון וזה קורה לאט אבל קורה.
אתה תלמד מתי נקודת ה"ביס המיותר" ותלמד לעצור שם.
מעבר לזה אם הכאבים נמשכים אני ממליצה לך להתייעץ עם המנתח לוודא שאין שום דבר פיזי שמשפיע עליך.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)