מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה למנותחי שרוול.יעל ל.25/07/2010
אני קוראת הרבה תגובות של מנותחים עם הצלחה מרשימה בירידה במשקל.
אבל,ברצוני לשמוע אם יש משהו שמצטער על המהלך שעשה. הכוונה שלי אם יש מנותחים שלא מצליחים להסתגל לחיים שאחרי מבחינת צורת אוכל,שתיה,הרי הראש עדין רוצה לאכול כמו קודם...
האם יש מנותח שסובל לאורך זמן מכאבים בחילות צרבות לאורך זמן שזה פוגע לו באיכות חייו.
בכלל האם יש מישהו שאומר "אם הייתי יודע שכך יהיו חיי עם סבל עם הגבלות וכאבים לא הייתי עובר את הניתוח".
בבקשה ברצוני לקבל תשובה כי אני בהתלבטות רצינית ורציתי לדעת אם יש גם צדדים לא כל כך נעימים שגרמו למישהו להתחרט על המהלך שעשה.
לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטויות לגבי ניתוח
שולה זק25/07/2010בוקר טוב יעל,
שאלה לי אליך. אני מניחה שנמצבך הנוכחי ממש לא אידיאלי - טוב לך ככה? את חושבת שזה המצב שבו את רוצה להעביר את חייך? נראה לך שללא ניתוח תשני את מצבך? תשמרי על בריאותך?.
נכון הניתוח הוא בבטן, אך עוזר לעבור שינוי ומהפך גם בראש.
את פוחדת מקשיים? עכשו אין לך קשיים? למדנו להתגבר על קשיים, במיוחד שיש עזרה צמודה שמביאה לתוצאות (כמו הניתוח).
אחרי הניתוח חייך משתנים - נכון. את יוצאת לדרך חדשה. לומדת לאכול אחרת לחשוב אחרת ולהתמודד עם השינוי. מה שהיום קשה לך לעשות סוויץ' ולהתחיל חיים אחרים, כי אין לך מדברן וזרז לבצע שינוי.
לאחר ניתוח יש לעיתים קשיים באוכל, עצירה בירידה. אך אלו דברים זניחים. אישית לא מכירה משהוא שמצטער על המהלך, כי הרי כולם מצליחים בסופו של דבר לרדת במשקל ולהנות מאיכות חיים.
את צריכה היום לשאול את עצמך איך את יוצאת ממעגל ההשמנה שמביאה איתה מחלות עם נזקים בלתי הפיכים ועוברת למעגל החיים הבריאים.
את מוזמנת להתקשר בכל עת ולהעלות כל שאלה ותהיה שעל ליבך
שבוע טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל קראי את דברי SW ממש בשבילך
שולה זק25/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
רוזי25/07/2010היי ל]פני 4 חודשים ניכנסתי למש שרוואל וחבל שלא עשיתי לפני אני שנה וחצי בדקתי את הניתוח בכול בית חולים בארץ אני סכרתית לחץ דם קולסטורל כשהרופא שלי דר חיולו וינשטין מוולפסון הציע לי לא הבנתי על מה מדבור ופחדתי להיפרד מהדברים הטובים שאכלתי ואז ניכנסתי לכירוכית בתל השומר בדקתי אם אנשים שעשו ובאסף הרופא ואיכלוב ולבסוף עשיתי בוולפסון אצל שמעונוב ושכטר ניכנסתי יחסית במישקל נמוך 95 והיום אני 77 יורדת לאט ובטוח אוכל תהכול בקטנה מאושרת הסכרת ירדה לא להאמין 84 אני בלי כדורים רעננה מרץ אדיר שלפני לא היה לי בעקבות ההשמנה והזנחה שלי מאמי אני חושבת שאכלנו הרבה מהכול וגם אחרי הניתוח יכולה לאכול בקצת מה רע בזה ולהרגיש אה רגועה הרפואה מתקדמת אצלנו לכי על זה אם כול הכוח שבך אל תוותרי זה הזמן שלך להרגיש בריאה יפה וקלילה שבוע טוב בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יעל
צנובר25/07/2010אני כמעט חודשיים אחרי הניתוח, והדבר היחידי שאני מצטער עליו זה שלא עשיתי אותו קודם!
אז נכון, עדיין לא הכל מושלם. יש לי קצת צרבות, בעיקר בלילה ויש לי גם בחילות מדי פעם, אבל...
ירדתי כבר 24 ק"ג, ואני מאושר. מקבל מחמאות מכולם ובעיקר לומד כמה לאכול בכל פעם, ומרגיש שהראש מסתנכרן עם הגוף.
הייתי היום בביקור אצל אמי (כן, פולניה בת 85) ואחרי שליש כרוב ממולא ו4 חתיכות קטנות של גזר פשוט הפסקתי לאכול, אמרתי שאני מלא ולא רוצה להרגיש מפוצץ. לומדים את זה וזה ממש כיף (אפילו המבטים של אמי לא הפריעו).
אשמח לעזור ככל יכולתי.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתחברת מאד לתחושותיו של דוד
תהל25/07/2010גם אני, אילו יכולתי הייתי עוברת לפני כמה שנים טובות... וכתבתי את זה כבר כמה פעמים.
אתמול יצאתי עם בעלי לחיפה, הוא הזמין לו "ארוחה עסקית"... העמיסו לו את הצלחת בצורה קשה- ארוחה ל3 אנשים, ואני לא מגזימה. טעמתי כמה רצועות עוף וסלט והוא אכל כמות די גדולה ולא בגלל שהיה רעב... ואני יודעת שנהנתי יותר ממנו! לומדים לווסת... לא צריך לשכוח את כל הטעמים האהובים אלא למצוא את המינון הנכון. אל תתלבטי, את מוזמנת להתקשר מתי שתרצי... ותדעי שאת בוחרת בחיים!
לילה טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)