הצלחות מרשימות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הצלחות מרשימות
    יעל ל.
    26/07/2010

אני כל הזמן קוראת על ההצלחות המדהימות והירידות המהירות במשקל בתקופה הראשונה לאחר הניתוח. אבקש לדעת ממישהו ותיק שעשה את הניתוח לפני שנה ויותר,איך הם מרגישים? הירידה כבר לא מהירה זב בטוח והגיוני אך מה שאני שואלת זה לגבי התשוקה ונרצון לאוכל. הרי אנו אוהבים לאכול,מה רקורה לאורך זמן? האם חייבים להתאפק ועצור את עצמנו ואם כן כיצד נעשה את זה אם לפני הניתוח זה בלתי אפשרי. אני יו דעת שאומרים שהכל בראש אבל אם עכשו אני לא משנה את הראש כי קשה לי מה חעזור לי אחרי הניתוח? ואיך אפשר להיות בטוחים שלא נעלה במשקל. בבקשה תשובות ממנותחים ותיקים של שנה שנתיים ומעלה.
    תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצלחות מרשימות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העתקתי בשבילך תשובתה של ליבי

שולה זק
    26/07/2010

ראי את תשובתה של ליבי לאחת הפונות. כמו כן דפדפי אחרוה ותראי הרבה מנותחים ותיקים ותגובותיהם

"אני מנותחת שרוול כבר יותר מ 3 שנים ובמקרה (אבל ממש במקרה :-)) גם מנותחת של ד"ר אסנת רזיאל.

לעניין הניתוח עצמו את צודקת בפחדים שלך.
    ניתוח זה לא דבר פעוט ויש הרדמה ואולי יהיו כאבים אחר כך..
    ולמרות הכל השרוול זה הדבר הנפלא ביותר שעשיתי עבור עצמי.
    בשנה ירדתי 50 ק"ג ואני שומרת על המשקל כבר שנתיים.. בדיקות הדם תקינות, הסכרת הגבולית התעופפה לה, הבעיות ההורמונליות כבר לא קיימות ולשבת על המחשב 9 שעות זו כבר לא מטלה כואבת פיזית. (העבודה שלי - גביה - היא עבודה משרדית ובעבר סבלתי מאד, גם מכאבי גב וגם כי לא היה לי נוח כמעט על אף כסא).

בקיצור
    חיים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל בהמשך לשאלתך

קרן אטדגי
    26/07/2010

ערב טוב יעל אני עברתי את ניתוח השרוול לפנישנה וחצי בערך הירידה הדרסתית היא בהחלט בשנה הראשונה ירדתי 56 קג" היום אני שומרת על המשקל וכן אוכלת מה שאני רוצה אבל מעט מאד אני לא יכולה להכניס כמויות לגוף וכן גם שומרת על הרגלי אכילה נכונים . בקיצור יעל הניתוח לא אומר שאת יכולה לאכול מה שאת רוצה וכמה שאת רוצה אני עדיין נישקלת כול שבוע ולא מרשה לעצמי לעלות 100 גרם ובמידה ויש עליה אפילו הכי קטנה אני דואגת להוריד מותרות משבוע אחר כך הניתוח זה הדבר הכי חכם שעשיתי עד היום אבל זה לא קסם צריך לשמור על זה . בהצלחה אם יש לך עוד שאלות בכייף אני פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו