סגירה ראשונה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סגירה ראשונה...
    פולי
    31/07/2010

שבוע טוב ומבורך לכולם, אני מאוד שמחה לשתף כי חודש וחצי אחרי אני כבר 10 קילו פחות [רק שלא רואים עדיין כל כך את הירידה] מאוד מרוצה. [טבעת]. בכל אופן יש לי כמה שאלות.
    1. ביום רביעי סגרתי 4 וחצי, מאז הסגירה יש לי יציאות מוזרות מאוד. כל יציאה היא מיימית מלווה בגזים ללא הפסקה [סליחה על התיאור הזוועתי אבל אני חייבת לדעת אם זה נורמלי, אם עוד מישהו חווה את זה]
    2. כשסגרתי את הטבעת, לא הצלחתי אפילו לשתות מים ביומיים הראשונים. ועכשיו אני אוכלת, בדיוק כמו שצריך, הרבה לעיסות ורק מה שעובר כמו קציצות ופירה. אבל אני יכולה לאכול צלחת שלמה. אני צריכה לסגור עוד קצת? זה מוזר מאוד. כאילו שלא סגרתי בכלל. לפני הסגירה הזאת אכלתי הרבה פחות וגם לא הרגשתי שום רעב.
    אני אשמח לתשובות, סליחה על החפירה הארוכה, אני עוד בהתחלה אז כל דבר קטן נראה לי כחריג.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סגירה ראשונה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברוק על ה- 10 קילו פחות

שולה זק
    31/07/2010

כל הכבוד...10 קילו פחות זה זה לא הולך ברגל.
    אחרי הניתוח אכלת מעט כי היית נפוחה ובצקתית. עכשיו אחרי הסגירה הראשונה, שזה בהחלט מספיק 4.5, מתחילים החיים האמיתיים שלך להתרגל לטבעת ושהטבעת תתרגל אליך. רצוי שיהיה מעבר לאוכל ולא תרגישי מחנק ושיתקע לך ותגיעי להקאות.
    חשוב מאוד להיצמד לתפריט של דיאטנית ולהיות במעקב שלה בחודשים הראשונים. להתמיע את הרגלי האכילה הנכונה. מנות קטנות, הרבה פעמים ביום וללעוס היטב.
    אני חושבת שבשלב זה את סגורה מספיק וצריכה להתחיל לאכול רגיל.
    לגבי היציאות "המוזרות" שאת מתארת לי אין מענה. הייתי מציעה לפנות לרופא המשפחה עם כל שאלה בתחום הבריאות שאת מרגישה שחל שינוי מאז הניתוח.
    בהצלחה בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סגורה 4.5

ג'ולי עידן
    01/08/2010

היי פולי, אני חודשיים ושבוע לאחר הניתוח, ב- 29.6 סגרתי פעם ראשונה ל-4.5, והקיבה הייתה באמת כמו שאת מתארת, זה ממש מיסתדר אחרי זה אל תידאגי.
    לגביי האוכל עכשיו אני מרגישה כאילו עובר לי יותר אוכל והמנות גדולות יותר, האמת שאני שוקלת עוד סגירה אבל עד .5,5 , כי בסה"כ יש ירידה אבל איטית, תחשבי קצת יותר, אולי אפילו אם תהיה ירידה אפילו איטית אבל את שומרת מבחינת אוכל אז אולי עדיין לא ליסגור.
    שיהיה בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו