עם לעשות ניתוח ?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עם לעשות ניתוח ?
    אני
    31/07/2010

אני בת 16 אני רוצה מאוד לעבור את הניתוח אבל אמא שלי מתנגדת אני עשיתי כול כך הרבה דיטאות בחיים שלי הורדתי קרוב ל40 קילו ועלית הכול בחזרה אין לי כוחות לזה אמא שלי לא מוכנה לישמעו על העניין למרות שהרופאים ממליצים מה לעשות ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עם לעשות ניתוח ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עופר

עופר
    31/07/2010

שלום לך,
    מה הנתונים שלך? BMI ? כמה שנים את סובלת מהשמנה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• !

אני
    31/07/2010

אין לי מושג עדין איזה ניתוח כי לא עשינו את כול הבדיקות ואני מגיל קטן מאוד אני אפילו לא זוכרת
    פשוט בשנים באחרות זה עולה בגלל כול הנסיונות והירידות במישקל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה

עופר
    31/07/2010

לדעתי את עדיין לא יודעת מספיק על הניתוחים הללו.
    ניתוח קיצור קיבה על כל סוגיו הוא שינוי חיים משמעותי, אני מציע לך לקרוא, ואני אשמח להפנות אותך למקורות קריאה בנושא.
    כמו כן אני חושב שגם אמא שלך צריכה לקרוא על הנושא וללמוד, את עדיין צעירה וזאת בהחלט החלטה שיש לעשות ביחד עם ההורים.
    ברמת העקרון ולידע הכללי יש שלושה סוגי ניתוחים עיקריים:
    1) טבעת
    2) שרוול
    3) מעקף קיבה

אני בטוח שרופא המשפחה יוכל לנדב מידע בנושא ולהמליץ. כמו כן הוא יכול להפנות אתכם לימי הסברה שמתקיימים בכל בתי החולים בארץ ובהם אין כל התחייבות, פשוט באים לשמוע - מומלץ מאוד, שם תקבלי הסבר מרופא מומחה אשר יסביר לפרטים את כל התהליך.
    מקווה שעזרתי קצת לעשות סדר.
    בהצלחה בכל אשר תבחרו.
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שולה זק
    01/08/2010

בכדי לעבור ניתוח צריכים להבין לקראת מה הולכים ואת ההתמודדות שיש לעבור.
    לא ציינת מה הגובה שלך ומה משקלך - נתון מאוד חשוב על מנת לדעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח.
    מאחר ואת קטינה וחייבת את הסכמת ההורים ואת התמיכה שלהם. רצוי שתקחי את אמא שלך לפגישה עם רופא מנתח על מנת לקבל מושג על התחום הניתוחי.
    בגילך הצעיר אני חושבת שהיה כדאי לנסות בכל זאת קבוצת תמיכה בליווי של דיאטנית ושילוב פעילות גופנית. בטוחני שתוכלי לעמוד במשימה ולרזות ואף לשמור על ההישג לאורך זמן ולהיות גאה בעצמך.
    דעי לך, ניתוח הוא לא הוקוס פוקוס. צריך לעבוד קשה על מנת לרזות. צריך מעקב דיאטנית, פעילות גופנית. כך שאני חושבת שכדאי לנסות "כל באמת" לשנות אורח חיים והרגלי אכילה ולא לרוץ לניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה נוכל להגיד לך חמודה?

ליבי
    01/08/2010

בגיל הזה את חייבת את רשות ההורים על פי החוק היבש..
    ומעבר לחוק היבש יש את הפן הרגשי של להתמודד מול משהו שההורים שלך (בעלי הבית שבו את גרה מן הסתם ואלה המספקים לך כרגע מקום פיזי ורגשי) - לא מוכנים לשמוע על זה.

יודעת מה?
    קחי את המייל שלי [email protected]

תביאי את אמא שלך לקבל מידע בנושא.
    אם תרצו תוכלו להתכתב או לדבר איתי ואני בטוחה שתוכלי למצוא פיתרון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו