מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מנסה לקבוע תור לסגירה ולא מצליחיהונתן02/08/2010
אני מנותם טבעת כבר שמונה חודשים, אבל הפעם
האחרונה שסגרתי את הטבעת היתה מזמן, ואני לא זוכר כ"כ לאן להתקשר..
התקשרתי לאסותא וקיבלתי מהם טלפון שלא עונים בו בכלל...
אני מנסה לקבוע תור לסגירה כבר תקופה אני פשוט לא מצליח למצוא טלפון טוב שיענו לי בו..
נשמע מפגר אבל זה פשוט ככה..
אם מישהו יודע לאן אני יכול להתקשר בשביל לקבל את מענה של קביעת התור?
אני גם ממש לקראת סיום בתהליך שלי אז בכלל אני רוצה לזרז עניינים..
תודה מראש
יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה נותחת?
שולה זק02/08/2010שלום יונתן
איפה נותחת? מי המנתח שלך? לאיזה קופה אתה שייך?
לי אישית אין תשובה עם מספר טלפון. ההיגיון אומר לצלצל למנתח ואו למרפאת חוץ במרכז שנותחת.
מקווה שתצליח.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנותחתי בסורוקה
יהונתן02/08/2010אבל אמרו לי שאני יכול לעשות את הסגירות באסותא כי זה יותר קרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעות קבלה
שולה זק02/08/2010ידוע לי שבאסותא ת"א וכן באסותא ראשון יש שעות קבלה במרפאה וקובעים תורים לסגירות ופתיחות של טבעות. מעבר לזה אין בידי מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אולי מישהו שסוגר באסותא
יהונתן02/08/2010יוכל לדעת... פשוט חוץ ממך לא כ"כ עונים לי כאן..
כבר פעם שניה שפתחתי פה הודעה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לנו כל כך מנותחי טבעת
שולה זק02/08/2010אולי כדאי לבדוק בפורום אחרים ששם מנותחי הטבעת.
מצטערת שאיני יכולה לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמעט מנותחי טבעת פה?
יהונתן02/08/2010כולם שרוול? איזה בעסה...
אני מנסה כל הזמן לתפוס הם פשוט לא עונים...
טוב תודה בכל מקרה.. S:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאן מנותחי טבעת ! שולה מה ?
שמואל02/08/2010תתקשר לסיגל בטלפון039625653
לרוב זה מענה קולי שמסביר מתי והיכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמואל לא שכחתי אותך
שולה זק02/08/2010נכון שיש מנותחים ואנחנו בקשר איתם. אין לנו מנותחים עם בעיות איפה לסגור . לי אישית אין את המידע. כמו שיונתן ציין, חוץ ממני אף אחד לא נתן ל פתרון. ותודה לך על הטלפון שמסרת לו.
אגב שמואל, אשמח אם תיצור עימי קשר אוכל להפנות אליך מנותחי טבעת (ברשותך).
אתה מתנהל יפה מאוד עם הטבעת. התרגלתי הדדית אחד לשני וזה מעולה ואני בטוחה שוכל להיות לעזר רב למנותחי טבעת בעבר ולאלה שבדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמואל ושולה תודה רבה לכם!
יהונתן02/08/2010רק עוד דבר אחד שמואל..
מ5 עד 9 ככה אפשר להגיע לשם?
כי היא אמרה שלא צריך לקבוע תור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן לא צריך לקבוע תור
שמואל02/08/2010תגיע למקום קנה בקבוק מיים ,גש לפקידה שלם 50 ש"ח ,המתן מעט ונכנסת ,
הסגירות הם בדרך כלל ב1 סמ"ק כל פעם ,
לאחר הסגירה שתה לאט את המיים את הכל ,הרגשת טוב סע הביתה לא הרגשת טוב כנס לרופא ועדכן אותו .
אצין שלאחר הסגירה רצוי מאוד לעבור לאוכל טחון למשך יומים ,ולהרגיל את המוח לאכול לאט מאווד ולא ליגרום לתחושה לא נעימה של הקאה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהונתן .. גם תשובה
אוראל04/08/2010תבוא בימי שישי לאסותא בראשל"צ ולא צריך תור זה 50 שקל ולא חייב מים יש שם מכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)