הבירוקרטיה לא תכניע אותי!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הבירוקרטיה לא תכניע אותי!!
    שרה מ.
    04/08/2010

אני בתהליך של ניתוח קיצור קיבה יותר מחצי שנה ומעבירים אותי עשרה מדורי גיהנום אבל לא איכנע כבר יש לי מטעם הקופה את האישור לניתוח ניפגשתי עם רופא בעין כרם הסכמתי להשתתף במחקר כדי לזרז תור לניתוח השתתפתי בסדנה ושם נודע לי כי ביה"ח מבקש שניקבע תור למרפאת המרדימים כדי לחסוך תור המתנה ליום אישפוז שבסופו ייתכן שלא נוכל לפגוש מרדים לכן הם ממליצים לקבוע תור בניפרד, למזלי הטוב פה למדתי לקח ובררתי עם הקופה אם יש התחייבות למרדים אם אקבע תור בניפרד והבהירו לי שלא, למזלי הטוב כעת למדתי לקח לשאול לפני שאני פועלת היות שעד היום כמה מפגשים מיותרים מטעם ביה"ח עלו לי כבר כמה מאות שקלים.
    אבל לא נורא כל זה לטובה :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שרה

שולה זק
    04/08/2010

בהצלחה !!
    אני שמחה שאת אופטימית ומכניעה את הבירוקרטיה. רק שהפעם חידשת לנו כאן דברים, שלא מוכרים לנו.
    יש להפריד בין 2 דברים - המתנה לתור לניתוח - שחצי שנה זה זמן סביר בימינו בבתי חולים מיבוריים. לבין "טרטור" עד קבלת תור.
    אשמח אם תשתפי אותנו במה שעבר עליך
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שולה וכל חברי הפורום

שרה מ.
    04/08/2010

הסיפור שלי בירושלים מטעם קופת חולים מאוחד קצת שונה מכל מקום וקופה אחרת, אנסה לקצר: כאמור לפני יותר מחצי שנה יצרתי קשר בעזרתך שולה עם הקופה לברר מה הקריטריונים ובד בבד מה עליי לעשות כדי לקדם עניניים, מה שבקופה לא הסבירו לי בנוסף לבדיקות שנתנו לי לעשות זה איך לקבוע פגישה עם הכירורג, רופא המשפחה תמיד טען שהוא לא יודע צריך להגיע לבי"ח וכד', עד שניפגשתי עם הפסיכיאטרית של הקופה ושם הסבירה שביה"ח מקיים הרצאה ראשונית עם הכירורג, ואחרי כן קובעים פגישה אישית, כשהיתייעצתי עם אנשים שונים כולם אמרו שזה לא כך אלא שלהפתעתי בירושלים בעין כרם וגם הר הצופים זה אכן כך צריך לקבוע תור להרצאה בבי"ח ולקחת התחייבות, אחרת זה על חשבונך (במקרה הספציפי חשבוני) אבל מה שיצא מכל הסיפור טוב בגלל הקריטריונים של קופ"ח מאוחדת ירושלים מרבית הבדיקות הנידרשות לניתוח עצמו הקופה דורשת לעבור כדי לקבוע אם זכאים או לא לניתוח וכך קוצר התור לחודש וחצי למיפגש עם הכירורג (במקום שלושה אם אין בדיקות) עכשיו חשבתי סוף סוף לאחר המפגש עמו יהיה לי תור לניתוח אולם הוא סיפר שייצרו איתי קשר לקביעת תור לניתוח שעלול להיות בין חודש לשישה חודשים, ומה שעשוי לזרז את התור אם אסכים להשתתף במחקר שהרופא בנוסף לרופאים וחוקרים אחרים עורכים(חשוב להדגיש הוא לא התנה בשום התנאיה להסכמה או אי הסכמה בהשתתפות במחקר כלומר גם אם לא אסכים יקבעו את התור לניתוח) מה שכן הוא ביקש שאשתתף בסדנה בהדרכת פסיכולוגית דיאטנית של בי"ח ושם בסדנה הגיעה גם מזכירה של הכירורגית והסבירה לנו מה צפוי לקרות לקראת הניתוח כלומר ייזמנו אותנו שבוע לפני הניתוח ליום אישפוז ואם יהיה זמן למפגש עם המרדים, שייתכן שבסוף היום לאחר המתנה ארוכה אנו עלולים לא להיפגש עם המרדים מאי אלו אילוצים שלא תלויים בבי"ח ואו במרדים יכול להיות מצב שניכנס ניתוח חירום שהשתתפות המרדים היה נחוץ ולכן נאלץ להיכנס לניתוח והפגישה עם המרדים עלול להתבטל ואו להידחות. לכן הם ממליצים להתקשר ולקבוע תור עם המרדים בניפרד מיום האישפוז וכאן כמעט שוב נפלתי וקבעתי תור מבלי להתייעץ עם הקופה ממש הבוקר לאחר המתנה של שעות ארוכות למענה המזכירות והעברה ממזכירה למזכירה קיבלת תשובה חד משמעית שהקופה לא מאפשרת ולא נותת התחייבות למפגשים אחרים חוץ מיום אישפוז ששם יהיה כלול פגישה עם המרדים ואולי בדיקה או שניים שיהיו נחוצים שם לכן מאוד חשוב לברר פרטים מראש עם הקופה על המפגשים שהקופה מאשרת ומנפיקה התחייבות.
    בהצלחה לכולם.
    שרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרה שלום

שולה זק
    04/08/2010

אודה לך באם תצרי עימי קשר טלפוני
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני ירושלמית וגם במאוחדת

יושי
    21/05/2011

ולא הייתה לי אפילו חצי בעיה... עכשיו אני כבר 10 ימים אחרי הניתוח...
    בינואר הלכתי להדסה הר הצופים, דר' גרינבוים (המקסימה!!) קבעה לי תור לניתוח- זה אמנם היה בהמתנה ארוכה של 5 חודשים, אבל לפחות היה מועד...
    בזמן ההמתנה לניתוח עשיתי את כל הבדיקות שקופת חולים ביקשו ושדר' גרינבוים ביקשה. - התחייבות לניתוח מקופ"ח- זה לקח איזה יומיים של המתנה. וזהו. הגעתי ביום המיועד- להתנתח...
    אני חייבת לציין שאני גרה מרחק "פסיעה" מעין כרם ובכל זאת הלכתי על הר הצופים- כולם אמרו שהצוות שם מנצח! ואכן כך.....
    מאחלת לך שזה יהיה יותר קל מהיום...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יושי ו......

שרה מ.
    21/05/2011

שבוע טוב
    אם שמת לב ההודעה מלפני כמעט שנה, והיום אני אחרי שמונה חודשים לאחר ניתוח וירידה של 46 קילו כך שאכן יותר קל במידת האפשר למרות שהתהליך לא תמיד קל אולם כשמתקרבים למכשול לומדים לעבור אותה,
    בברכת שבוע טוב וניפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו...

יושי
    22/05/2011

איזה קטע! משום מה זה קפץ לי כהודעה חדשה...
    כיף לך! איזה ירידה מהממת...
    בהצלחה בהמשך...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני מטופלת של אחמד מחאג'נה

אורטל
    20/05/2011

עשיתי את כל בדיקות ליפני הניתוח והוחלט לבצע לי ניתוח שרוול קיבה אני נימצאת בקופת חולים כללית והם לא נותנים לי התחייבות לניתוח אשמח אם תוכלו ליעץ לי מה אוכל לעשות בכדי שיאשרו לי את הניתוח תודהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות עם כללית - תגובה

שולה זק
    20/05/2011

שלום אורטל
    יש בעיה עם כללית מחוז חיפה וגליל מערבי. לא חתמו על הסכמים עם בתי חוים.
    אני ממליצה לכתוב מכתב תלונה חריף למנכ"ל כללית אלי דפס ולאגודה לזכויות החולה לבקש התערבותם.
    תתקשרי אלי ביום ראשון
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אורטל אני באותו מצב אבל לא

חדוה
    21/05/2011

מוותרת על הזכויות שמגיעות לי כבר כתבתי מכתב לאגודה לזכויות החולה עכשיו יש עוד 2 מכתבים שעומדים להישלח לנציב/ת קבילות במשרד הבריאות בירושלים ולמנכ'ל הכללית אלי דפס אשמח עם תיצרי איתי קשר ונעשה זאת במקביל שלחי לי אימיל [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה האימייל שלי

אורטל
    21/05/2011
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו