מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבה שאלותגליה04/08/2010
שלום,
בעלי רוצה לעבור ניתוח קיצור קיבה. מה משך ההחלמה לאחר ניתוח זה? האם יוכל לחזור לעבודה לאחר הניתוח? מהם הסיכונים ולמה צריך לשים לב כשבוחרים מנתח?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
שולה זק04/08/2010לגבי משך ההחלמה זה בין יומיים לארבעה אישפוז - תלוי בסוג הניתוח (בטעבעת יום אחד). ההחלמה בבית היא מאד אישית . בדרך כלל חוזרים לפעילות אחרי שבוע עד עשרה ימים אם לא מדובר בעבודה פיזית קשה.
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומנוסים. רצוי ללכת למנתח שמבצע את שלושת סוגי הניתוח - טבעת, מעקף, שרוול. לפני שפונים למנתח יש לברר בקופה בה אתם חברים לאן אתם מקבלים התחייבות כספית. הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מעיין
כרמלה04/08/2010אני נותחתי ביום שני שעבר וביום רביעי כבר הייתי בבית:)
ההחלמה בסדר גמור כמו ששולה אמרה כל אחד והגוף שלו אני מתאוששת יפה ומתחילה כבר שבוע הבא קצת הליכות :)
ממליצה בחום :) אני עברתי ניתוח שרוול בהצלחה לבעלך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לשולה. ולךבבקשה עוד שאלה
גליה05/08/2010קודם כל החלמה מהירה ובהצלחה.
בעלי מעוניין בניתוח שרוול. אצל מי עשית? איך הרגשת אחרי הניתוח? האם את יכולה כעת לתפקד, לעבוד או שצריכה לשכב? מה המגבלות כעת? אני מאוד מודאגת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מעיין
שולה זק05/08/2010אני מציעה שבעלך יתקשר אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיייי
כרמלה05/08/2010אני בסדר גמור ,מתפקדת,יושנת בסדר ,והכול טוב,אפילו כבר מבשלת חחחח
אני תרצי לדבר איתי אתן לך טלפון שלי
אני נותחתי באסותא לב המפרץ אצל דר גרון ודר חזן, אך לדעתי כל המנתחים בתחום זה טובים ומצטיינים.
בהצלחה בהמשך לבעלך ואל דאגה לכו על זה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שבעה חודשים אחרי
יעקב07/08/2010שלום מעיין
אני שבעה חודשים אחרי ניתוח שרוול שעברתי בבית החולים וולפסון
הורדתי כבר 45 ק"ג
את או בעלך מוזמנים לדבר איתי 054-2562601
יעקב איתי סמלסון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)