שלום לכולם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם
    ורד
    06/08/2010

שלום שמי ורד ואני בת 21, הייתי אצל ד"ר בשרה (אני חושבת שזה שמו) ב-21.07.10 והוא שלח אותי לעשות בדיקות, עשיתי את חלקם ושבוע הבא יש לי את הבדיקות האחרונות. הוא המליץ לי לעשות ניתוח שרוול, ה-BMI שלי היה בסביבות ה-39.11 והוא אמר שכנראה יאשרו לי.
    אני ממש מקווה שיאשרו כי זה נראה כפיתרון מצויין למישהי שעברה כל כך הרבה דיאטות בחיים (ירדתי כבר 25 קילו ו-19 קילו). סתם רציתי לשתף אתכם ולהתקבל לפורום ושתדעו מי אני

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה

שולה זק
    06/08/2010

ורד אנחנו איתך ומקווה שבקרוב תהיי אחת"משלנו"...:)
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ורד

ריקי
    06/08/2010

היי ורד ובשעה טובה שיהיה לך . כיף להכיר עוד אישה מופלאה. ורד גם אני עשיתי המון דיאטות ורזיתי יפה מאד אבל מה לעשות אני אוהבת לאכול ועליתי הכל בחזרה .ואני אחת שמבשלת כל יום.ואני בטוחה שרוב האנשים פה ניסו במהלך חייהם המון דיאטות ונשברו. טוב שיש לנו את האפשרות הזאת בזכות הרופאים הנפלאים שיש לנו.אני בטוחה שאת תצליחי בדרך החדשה שלך.ואני אישית בעד ניתוח שרוול.ואם תרצי לדעת יותר אשמח לעזור לך ולכולם בכל שעה ויום.0543934147.אז שתהיה לנו שבת מקסימה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו