ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    ערן
    06/08/2010

שלום לכולם אני גם בתהליך של בדיקות אני עכשיו מחקה מהרופא לעשות עוד בדיקות ואני קצת חושש עם לעשות בכל זואת את הניתוח העם כדיי לעשות ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ערן

שולה זק
    06/08/2010

אם אתה עומד בקריטריונים ונמצא בהשמנת יתר חולנית, עליך לחשוש יותר ממצבך הנוכחי שפוגע באיכות החיים שלך ובבריאותך. אני מציעה שתקרא בפורום את דברי הכותבים עד כמה הם מאושרים שעברו את הניתוח. היום הפתרון שיש לרפואה להציע למי שסובל מהשמנה חלנית - זה ניתוח.
    אנחנו נשמח ללוות אותך, לחזק אותך ולמסור לך את כל האינפורמציה לגבי ההליך - ההכנה לניתוח, הניתוח, מהלך האישפוז, ההחלמה וההתנהלות לאחר ניתוח.
    אז שים את החששות בצד, עד כמה שניתן, תמשיך בבדיקות ואני תקווה שבמהרה תהיה אחרי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ערן
    07/08/2010

תודה רבה לך על התמיחה . את יכולה לתת לי כמה טיפים לגביי הניתוח ליפניי ואחריי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו