מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לדר' מחג'נה/שולה שלום!חן08/08/2010
היי, כאמור אני מועמדת לניתוח ב24/8 במדיקל,לאחר עיון בתוצאות בדיקות לקראת ניתוח שרוול גיליתי תוצאות שנראות מחשידות כמו:בU/S בטן נכתב כי הלבלב מוסתר ע"י ריבוי גזים באזור. בשיקוף/צילום ושט קיבה נכתב כי הודגם בקע סרעפתי גולש קטן.האם תופעות אלו עלולות לבטל את הניתוח? האם קיימת סכנה כלשהי?
תודה מראש
נ.ב. לצערי בפגישה עם המנתח הוא לא עיין כלל בתשובות הבדיקות וכן גם אני שכחתי להציג אותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
עופר08/08/2010רצוי ליצור קשר עם המרפאה שבה הרופא עובד ולבקש לשוחח עמו טלפונית. במקרה הצורך אפשר לפקסס לו את התוצאות.
לצערי אינני מבין כל כך בזה אך נראה לי קצת מוזר שהוא לא עבר על הבדיקות.
בכל אופן יש לנו בפורום שני מנתחים מעולים בתחום ונקווה שהם יכלו לספק תשובה טובה יותר.
בהצלחה
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לעופר
חן08/08/2010תודה על התשובה המהירה,אנסה להשיג את המנתח במחלקה שלו למרות שזה נראה לי קשה.בכל זאת מחכה לתשובת אחד המנתחים בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי היה בקע סרעפתי
לי08/08/2010קטן גולש והמנתח המדהים שלי תיקן אותו בניתוח עצמו.אל דאגה, בקע סרעפתי לא מונע ניתוח.לגבי ה-US, אין לי מושג מה משמעותו וכן רצוי להתיעץ עם רופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ללי
חן08/08/2010תודה על ההתייחסות המהירה .אשמח לדעת איפה נותחת ועל ידי מי כי ישי לי קצת חששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לפני הניתוח
שולה זק08/08/2010אני משוכנעת שהמנתח ראה את תוצאות הבדיקות. לשלווה הנפשית שלך, אני מצטרפת לעצתו של עופר, צלצלי למדיקל סנטר ובקשי לדבר עם המנתח או תשאירי לו הודעה אצל האחות שעובדת איתו. לגבי הבקע הסרעפתי - לעניות דעתי זה לא ימנע את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן שלום
אהובה08/08/2010לגבי האולטרסאונד אין לך מה לחשוש, זה לא ממצא, פשוט הגאזים בבטן הפריעו לראות את הלבלב. אם לא כתבו משהו נוסף הבדיקה תקינה. לגבי הבקע - גם אני עשיתי בדיקת קיבה לפני שבוע ואמרו לי אותו הדבר. שאלתי את הרופא לגבי זה והוא אמר שזה לא מפריע לניתוח ובטח לא סיבה לבטל. שיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבה תודה
חן08/08/2010אביבה שלום, תודה על התשובה המרגיעה, מתי את אמורה להינתח? ואיפה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
אהובה08/08/2010אני ממש בתחילת הדרך, ביצעתי חלק מהבדיקות. צריכה לעבור ועדה בריאטרית (לחברי מכבי) בתחילת ספטמבר. עדיין לא סגורה לגבי המנתח, מניחה שבמשך החודש הקרוב אחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חן
פרופ` אחמד מחג`נה09/08/2010לגבי הלבלב פשוט לא הדגימו אותו טוב עקב גזים במעי אשר מקשים את הבדיקה ב- US. אין לזה שום בעיה. לגבי ההרניה - יש הרניה קטנה במעבר ושט -קיבה שזה לא דבר מסוכן . אבל צריך להתיחס לממצא זה בהחלטה איזו ניתוח לבצע. באם יש לך סמפטומים של צרבות קשות יחד עם ההרניה, יש לשקול יחד עם המנתח אם לא לבצע מעקף קיבה. בכל מקרה המנתח צריך לעבור על הבדיקות ויחד איתך להחליט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר מחג'נה
חן09/08/2010בהחלט אבקש להיפגש עם המנתח שלי, לאחר תשובתך.תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)