שאלות חשובות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות
    טל
    10/08/2010

ירדתי מאז הניתוח (חודש) 13 קילו. היום הייתי אצל הדיאטנית וגיליתי שעליתי 2 קילו!!!!
    איך זה הגיוני?!?!?!?!?!?!?!
    אני אוכלת בדיוק לפי התפריט ועושה הליכות..
    מה יהיה אם אני לא ארד?

ועוד שאלה.. אני וחברים אוהבים כל קייץ לצאת ל3 ימים לכינרת (קמפינג) נראה לכם שאוכל לבוא ולהכנס למים??? ואם כן עוד כמה זמן??

ושאלה אחרונה וכי חשובה-
    אני מבוטחת של מכבי וגיליתי שמגיע לי רק 5 מפגשים אצל דיאטנית אחרי הניתוח.. כל פגישה מעבר תעלה לי 250 ש"ח...
    אני לא יכולה להרשות לעצמי את זה..
    מישהו אולי מכיר דיאטנית שמתמכה בשרוול שמקבלת דרך מכבי?
    התקשרתי אליהם והם אמרו לי שאין דיאטניות במכבי שמתמכות בניתוחים חוץ ממלב"י (ששם יש רק 5 מפגשים..)
    אני גרה באריאל אז אם מישהו יודע על מישהי באיזור זה יהיה מצויין...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לך

שולה זק
    10/08/2010

חשוב להישקל באותו משקל. בדרך כלל יש הבדלים בין משקל למשקל. ירידה של 13 קג' בחודש זו ירידה יפה מאוד.
    ניתן להיכנס למים - כנרת, ים, בריכה - לאחר ריפוי התפרים, על מנת למנוע זיהום.
    לגבי קמפינג - תלוי בך. אל תשכחי שאת מסתגלת עכשיו לאורח חיים חדש עם הרגלי אכילה שונים. לא כל דבר את יכולה לאכול בחודשים הראשונים. כמו כן מומלץ לאכול מנות קטנות כל 3 שעות. ללעוס היטב ולאכול לאט. כמו כן את לא יכולה לאכול ולשתות יחד אלא רק 20 דקות לפני האוכל או אחרי האאוכל. את צריכה לשאול עצמך אם תנאי קמפינג מתאים כרגע להתנהלות החדשה שלך?
    לגבי דיאטנית באזורך, לי אין מידע. אך תבקשי להגיע לדיאטנית בקופה , אני מקווה שהיא תוכל לעזור לך ולהתאים תפריט שיעזור לך לרדת במשקל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי מתי הלכת

שרה מ.
    10/08/2010

שלום
    יש סיבה חודשית לנשים שבגללם הן עולות עד שתי קילו וייתכן שזו הסיבה שעלית :)
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו