מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזרתי מדוכאת מהועדה טרום ניתוחyarden11/08/2010
בצפת.היה לי תאריך סגור לדר' דשקובסקי ל17 ובוטל.
מעבר ל17 אין ניתוחים רקבבוקר ומקרים מורכבים בלבד.
כך שהיייתי חצי יום וכל בקורת שעברתי לא אמרו שיש שינוי רק כשהגעתי למירה ו..פשוט הייתי בשוק.
ככה פתאום ,אנשים מחכים חצי שנה מתכוננים ,מבטלים תוכניות בכל זאת אוגוסט ,כל הבית ,הילדים הבעל ,הכל בשבילי,אין חופשות הכל ביטלנו בשבילי,הודעתי כבר בעבודה ,נלחמתי על התאריך בכל זאת אני עובדת במקום עבודה שאני לא יכולה להרשות לעצמי חופש,יש לי בכל זאת אחריות ,פתאום ככה,תסתדרי לבד עכשיו.
יצאתי ממש בהלם,אמרתי זה זה ככה מבטלים תמצאו סידור לכל הניתוחים שביטלתם,לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להתנתח איך שבא לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ירדן
שולה זק11/08/2010אני מצטערת לשמוע שבוטל התאריך לניתוח. לא הבנתי מדברייך מה קרה. למה ביטלו? האם נתנו תאריך חדש? אודה לך אם תצרי עימי קשר.
תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אצור איתך קשר
yarden12/08/2010היה לי תור ל17 בשעה 15.
כל הניתוחים של שרוול לא מתקיימים מהתאריך 17 כולל עד סוף אוג'.
הניתוחים עד ל17 הם רק דחופים (סרטן)והם עובדים חצי יום.
בקשר לתאריך חדש מדובר ...אחרי החגים.
ואין אין מצב שאני עושה אז,כי פשוט יעיפו אותי מהעבודה,אז מהשנשאר לי זה לחפש רופא אחר כשאני ממש מוגבלת בשבוע שבועיים לא יותר.זה לחפש בנרות מי מוכן להתחלף איתי בתאריכים ממש ככה ,או להדחף בין התורים וזה ממש לחפש רופא שיהיה מסוגל לבוא לקראתי,אני אנסה גם להפעיל את הביטוח ,אוליי באסותא ,,אני כותבת מחייכת ,שולה זה פשוט ,הזוי מה שקרה לי שם,בחיים בתור אחת שכבר עברה שם ניתוח בעבר ,לא היה לי בלאגן שכזה.מטריד אותי יותר שכל מי שבוטל ...ממש נשאר באויר,ככה המצב תחכה לתאריך חדש ,כשאני מאפריל התחלתי את הניירת ועד עכשיו.
מכעיס אותי שהכל היה סגור וננעלתי רק על צפת ולא חשבתי על ..טוב לא משנה ,זה רק מכעיס אותי לכתוב ואמא שלי אומרת ...
אוליי לא הייתי צריכה להתנתח בכלל... :-)
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ירדן
sw12/08/2010אם יש לך את כל האישורים אז תנסי את ד"ר מחג'נה ברמב"ם הוא גם מנתח מקסים והוא גם עזר לי בסיטואציה דומה לשלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)