חזרתי מדוכאת מהועדה טרום ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרתי מדוכאת מהועדה טרום ניתוח
    yarden
    11/08/2010

בצפת.היה לי תאריך סגור לדר' דשקובסקי ל17 ובוטל.
    מעבר ל17 אין ניתוחים רקבבוקר ומקרים מורכבים בלבד.
    כך שהיייתי חצי יום וכל בקורת שעברתי לא אמרו שיש שינוי רק כשהגעתי למירה ו..פשוט הייתי בשוק.
    ככה פתאום ,אנשים מחכים חצי שנה מתכוננים ,מבטלים תוכניות בכל זאת אוגוסט ,כל הבית ,הילדים הבעל ,הכל בשבילי,אין חופשות הכל ביטלנו בשבילי,הודעתי כבר בעבודה ,נלחמתי על התאריך בכל זאת אני עובדת במקום עבודה שאני לא יכולה להרשות לעצמי חופש,יש לי בכל זאת אחריות ,פתאום ככה,תסתדרי לבד עכשיו.
    יצאתי ממש בהלם,אמרתי זה זה ככה מבטלים תמצאו סידור לכל הניתוחים שביטלתם,לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להתנתח איך שבא לו.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ירדן

שולה זק
    11/08/2010

אני מצטערת לשמוע שבוטל התאריך לניתוח. לא הבנתי מדברייך מה קרה. למה ביטלו? האם נתנו תאריך חדש? אודה לך אם תצרי עימי קשר.
    תודה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה אצור איתך קשר

yarden
    12/08/2010

היה לי תור ל17 בשעה 15.
    כל הניתוחים של שרוול לא מתקיימים מהתאריך 17 כולל עד סוף אוג'.
    הניתוחים עד ל17 הם רק דחופים (סרטן)והם עובדים חצי יום.
    בקשר לתאריך חדש מדובר ...אחרי החגים.
    ואין אין מצב שאני עושה אז,כי פשוט יעיפו אותי מהעבודה,אז מהשנשאר לי זה לחפש רופא אחר כשאני ממש מוגבלת בשבוע שבועיים לא יותר.זה לחפש בנרות מי מוכן להתחלף איתי בתאריכים ממש ככה ,או להדחף בין התורים וזה ממש לחפש רופא שיהיה מסוגל לבוא לקראתי,אני אנסה גם להפעיל את הביטוח ,אוליי באסותא ,,אני כותבת מחייכת ,שולה זה פשוט ,הזוי מה שקרה לי שם,בחיים בתור אחת שכבר עברה שם ניתוח בעבר ,לא היה לי בלאגן שכזה.מטריד אותי יותר שכל מי שבוטל ...ממש נשאר באויר,ככה המצב תחכה לתאריך חדש ,כשאני מאפריל התחלתי את הניירת ועד עכשיו.
    מכעיס אותי שהכל היה סגור וננעלתי רק על צפת ולא חשבתי על ..טוב לא משנה ,זה רק מכעיס אותי לכתוב ואמא שלי אומרת ...
    אוליי לא הייתי צריכה להתנתח בכלל... :-)
    לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ירדן

sw
    12/08/2010

אם יש לך את כל האישורים אז תנסי את ד"ר מחג'נה ברמב"ם הוא גם מנתח מקסים והוא גם עזר לי בסיטואציה דומה לשלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו