עצירות,הצילו!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצירות,הצילו!
    לי
    12/08/2010

שלום,
    לראשונה בחיי אני מתמודדת עם בעיה חדשה: עצירות.לפני הניתוח היה סדיר,כמו שעון ועכשיו פשוט אין...ואם יש משהו זה מינימלי ביותר(סליחה על התאורים הפלסטיים...)
    ניסיתי עגבניה עם שמן זית, מיץ משזיפים מיובשים על קיבה ריקה וקניתי תכשיר"טבעי" שהיה ממש אסון.גרם לי לכאבי בטן איומיים ללא שום תוצאות.אוף!!
    דברתי עם המנתח והוא ביקש שאקח שמן פראפין.אני לא רוצה להתמכר לתכשירים משלשלים כי שמעתי שהמעיים מתרגלים לזה ואחר כך תלויים בהם כל החיים.אני שותה המון, עושה פעילות גופנית(קצת) וממש חסרת אונים.יש משהו אחר שניתן לעשות?האם פעם זה יחזור למה שהיה לפני הניתיח?
    מאד פוחדת שזה יגרום לחסימת מעיים ולא רוצה לחשוב למה זה יוביל!!
    אשמח לטיפים.
    יום נפלא לכולם
    לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות,הצילו!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעצירות

שולה זק
    12/08/2010

שלום לי,
    ככה זה בהתחלה . הגוף עובר שינויים. רצוי לא להגיע למצב של עצירות וצריך "לעזור" כשמתעוררת בעיה ואין שום סכנת התמכרות אם לא משתמשים יום יום.
    אז תרופות הסבתא בהחלט עוזרות כמו עגבניה מסוננת (הגרעינים עושים עצירות). יוגורט בערב. מים משזיפים מושרים ואו להיכנס לחנות טבע או לאחד הפארמים ולקנות תכשיר על בסיס טבעי ולהשתמש בעת הצורך. לי מוכר תכשיר בשם אגיולקס. נמכר ללא מרשם ולי אישית עוזר בעת הצורך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לי

רוזי
    14/08/2010

אני אחרי 5 חודשים מהניתוח לי יש גם בעיות בעציאות למדתי לעשות חוקן קטן וזה משחרר בהתחלה אל תפחדי מיזה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו