מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עצירות,הצילו!לי12/08/2010
שלום,
לראשונה בחיי אני מתמודדת עם בעיה חדשה: עצירות.לפני הניתוח היה סדיר,כמו שעון ועכשיו פשוט אין...ואם יש משהו זה מינימלי ביותר(סליחה על התאורים הפלסטיים...)
ניסיתי עגבניה עם שמן זית, מיץ משזיפים מיובשים על קיבה ריקה וקניתי תכשיר"טבעי" שהיה ממש אסון.גרם לי לכאבי בטן איומיים ללא שום תוצאות.אוף!!
דברתי עם המנתח והוא ביקש שאקח שמן פראפין.אני לא רוצה להתמכר לתכשירים משלשלים כי שמעתי שהמעיים מתרגלים לזה ואחר כך תלויים בהם כל החיים.אני שותה המון, עושה פעילות גופנית(קצת) וממש חסרת אונים.יש משהו אחר שניתן לעשות?האם פעם זה יחזור למה שהיה לפני הניתיח?
מאד פוחדת שזה יגרום לחסימת מעיים ולא רוצה לחשוב למה זה יוביל!!
אשמח לטיפים.
יום נפלא לכולם
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעצירות
שולה זק12/08/2010שלום לי,
ככה זה בהתחלה . הגוף עובר שינויים. רצוי לא להגיע למצב של עצירות וצריך "לעזור" כשמתעוררת בעיה ואין שום סכנת התמכרות אם לא משתמשים יום יום.
אז תרופות הסבתא בהחלט עוזרות כמו עגבניה מסוננת (הגרעינים עושים עצירות). יוגורט בערב. מים משזיפים מושרים ואו להיכנס לחנות טבע או לאחד הפארמים ולקנות תכשיר על בסיס טבעי ולהשתמש בעת הצורך. לי מוכר תכשיר בשם אגיולקס. נמכר ללא מרשם ולי אישית עוזר בעת הצורך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
רוזי14/08/2010אני אחרי 5 חודשים מהניתוח לי יש גם בעיות בעציאות למדתי לעשות חוקן קטן וזה משחרר בהתחלה אל תפחדי מיזה שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)