מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול קיבה-פרופסור רוביןשילה13/08/2010
שלום לכולם,
אני כרגע בהליכים של הבדיקות לפני הניתוח,
אני כנראה אעבור אותו אצל פרופ' רובין.
יש לי המון המון שאלות שאני איכשהוא לא מצליחה לקבל עליהם תשובות.
אני עושה את הניתוח במימון הקופה (ה BMI שלי טיפה מתחת ל40)
הייתי פעם אחת במרפאת חוץ בבלינסון, לא משנה שהמתנתי קצת יותר משלוש שעות עד שנכנסתי..
בהתחלה רובין אמר לי שהוא לא מאשר לעבור את הניתוח כי אני כביכול לא עומדת בקריטריון של BMI
אבל כשהסברתי לו שניסיתי את כל סוגי הדיאטות הוא נתן לי רשימה של בדיקות שעליי לעבור.
היום קבעתי שוב פעם תור אליו בתחילת אוקטובר על מנת שייתן לי את התאריך של הטרום ניתוח..
בפעם הקודמת שהייתי אצלו הוסבר לי כי בפעם הבאה שאגיע לאחר הבדיקות ייקבע האם מאושר לי לעבור את הניתוח.
וכמו כולם גם השאלות שלי מתרכזות בכל עניין הסחבת.
למה זה לוקח כלכך הרבה זמן??
אני מאמינה שאם במידה ויאשר לי לעבור את הניתוח וייתן לי תאריך של טרום ניתוח זה ייקח גם כמה חודשים, ואז כשאגיע לטרום על מנת לקבוע תאריך לניתוח זה שוב ייקח כמה חודשים ואני לא רואה את זה נגמר מתישהוא..
יתרה מכך, בפורומים השונים יש לא מעט ביקורות שליליות על אופן ההתנהלות של רובין. אחד מהמועמדות לניתוח אצלו סיפרה ששעה לפני הניתוח התקשרו אליה לדחות את התאריך, עברה כבר שנה ואף אחד לא דיבר איתה.
אני כלכך חוששת מזה.
אני יודעת שיש לי אפשרות לעבור את כל התהליך באופן פרטי ולחסוך לעצמי את כל ההמתנה המייגעת הזו,
הלכתי למדיקל סנטר וביררתי מולם, העסק יוצא משהו כמו 17,000 ש"ח,
מה שלא כלכך אוכל לאפשר לעצמי.
הייתי רוצה לדעת מה בערך הטווח בין החזרה לרופא לאחר כל הבדיקות עד לניתוח עצמו.
זה מאוד חשוב לי. אני ממש לא רוצה להיסחב עם זה,
לעבור את הניתוח זה בערך אחד הדברים שאני הכי רוצה להיות אחריהם.
זה ישנה את חיי מהקצה אל הקצה.
אני מאוד מתנצלת על אורך ההודעה ומקווה שמנסיונכם תוכלו לעזור לי,
אני מוצאת את עצמי טרודה רוב היום בעניין הזה,
תודה רבה,
שילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שילה
שולה זק13/08/2010ראשית מה הגובה ומה המשקל? חשוב לדעת בדיוק את ה BMI שלך, אם את בקריטריונים. היה ולא - הקופה לא תיתן לך התחייבות.
אז תתחילי מזה שאת בודקת שאת בקריטריונים.
אכן העלות לחברי כלילית יקרה במרכזים הפרטיים.
אם את עומדת בקריטריונים, תנסי בבית חולים השרון, שם התורים קצרים יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מעומד לניתוח אצל רובין
צביקה19/08/2010הייתי מעודד אצל רובין, עברתי כל הבדיקות טרום ניתוח וגם אצלי הוא דחה ודחה , " יש לך כבד מוגדל ושומני וזה מסכן אותך " - לא נכון ( בוררתי בפורום לקבלתי תשובה מרופא בתחום) "תבוא עוד חודש ובנתיים תעשה דיאטה חריפה "
לדעתי המחלקה מלאה ואין תורים ולכן הוא "מורח" את האנשים.
אני עברתי כבר לפני שבוע וחצי את הניתוח אצל דר' סובחי במדיקל סנטר , נכון זה עולה כ- .20,000 שקל אבל לפעמים אין ברירה.
אני מציעה שתעשי דרך כללית מושלם תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל אחד יכול לשלם סכומים כאלה
שולה זק19/08/2010כאשר הניתוח חינם למי שזכאי.
אפשר לעבור לרופא אחר שהקופה נותנת התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
שילה21/08/2010היי שולה
(1.59- 100KG)
בבדיקה אצל האחות ה BMI הוא 39.2
בית חולים השרון במימון הקופה את מתכוונת??
צביקה מאוד הייתי רוצה לעבור את הניתוח אצל ד"ר סובחי. רק שאין לי את היכולת הכספית
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילה - המלצה
שולה זק21/08/2010לפני שאת פונה לכירורגים נוספים. תבררי היטב עם הקופה שלך האם תוכלי לקבל התחייבות כספית של הקופה למרכז הרפואי בו הם עובדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)