מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני מחר עוברת ניתוח שרוולרולה15/08/2010
מחר זה היום הגדול בשבילי אני עשיתי את כל המאמצים כדי להגיע ליום הזה ועכשיו שזה כבר על פתח הדלת אני חוששת לעשות את הניתוח הזה אני חוששת בגלל לפי מה ששמעתי הכאבים שבאים אחרי מקווה שהכל יעבור בטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
שולה זק15/08/2010לא יודעת איפה שמעת - אבל כאן בפורם אנשים כתבו שמעט כאבים נסבלים אחרי שההרדמה פגשה ןמקבלים משככי כאבים ויש מנותחים שדיווחו שלא חשו כאבים (כמעט בכלל).
חישבי חיובי. על החיים אחרי הניתוח ולא על כמה שעות של אי נוחות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרולה יקרה
רוזי15/08/2010הכאבים האמתיים הם כול התקופה שהיית שמנה זה כואב לא חשת בטוה ממחר תחי חיים לגמרה אחרת ותואמרי לעצמך חבל שלא עשיתי לפני כן אז דרך צלחה ותחזרי בשלום יקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרולה, שיהיה לך בהצלחה
צנובר15/08/2010ואל תפחדי מהכאבים. נכון שאצל כל אחד זה אחרת, אבל לי היו קצת כאבים כשהתעוררתי מהניתוח, מיד נתנו לי זריקה ומאז לא חשתי יותר בכאבים. אפילו לא השתמשתי במשכחי הכאבים שהכנתי לי מראש.
אז תחשבי חיובי, את יוצאת לדרך חדשה ומלהיבה.
בהצלחה, דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ברכה15/08/2010בהצלחה מחר!!! אני עשיתי לפני שבוע בדיוק והשד ממש לא נורא. כאכים סבירים - אומנם זה מאד אישי אבל בבתי חולים מאד מודעים ונותנים נגד כמה שרק צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לחיים חדשים!!
נעמי15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
רחל פ17/08/2010מאחלת לך ניתוח קל ומוצלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רולה
ריקי18/08/2010שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה והבריאה. לגביי הכאבים אצל כל אחד זה אחרת. אצלי היו יומיים כאביים. והכל עבר.תחשביי טוב יהיה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שרה מ.18/08/2010שלום :)
אני מבינה שאת כבר אחרי אני מקווה שהכל עבר בשלום ובהצלחה רבה מקווים לשמוע על כך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)