טיול אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טיול אחרי ניתוח
    גל (הבן)
    15/08/2010

שלום לכולם,

שאלה קטנה

סוף סוף יש לי מועד לניתוח שרוול, ב25 לחודש (זה הזמן לאחל לי בהצלחה ולהגיד שהכל יהיה בסדר :)... ), אבל גם החגים מתקרבים וכמו תמיד אני רוצה לקבוע לי ולאישתי סופ"ש של צימר וטיולים בצפון.
    האם מנסיונכם, אני אוכל כבר לעשות טיולים ברגוע במהלך חופשת ראש השנה (8-10 לספטמבר, דהיינו כשבועיים לאחר הניתוח), מה אתם אומרים לקחת את הסיכון ולהזמין את החופשה ?
    כמובן שאני יודע שיכולת האכילה שלי תהיה אפסית, וטוב שכך, אני שואל רק על האפשרות של לטייל קצת בטבע.

תודה מראש על העצות
    גל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיול אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קודם כל בהצלחה בניתוח,

צנובר
    15/08/2010

בקשר לחופשה וטיול, קצת קשה לענות. הכל כאן הוא נורא אישי ושונה מאחד לשני. אני הייתי די חלש בשבועיים הראשונים. הגוף צריך להתרגל לכמויות מאד קטנות של מזון וזה לוקח זמן. יתכן שכדאי לכם לחשוב על סוכות ולא על ראש השנה, זה אמנם "רק" שבועיים אחרי, אבל אחרי הניתוח הזה שבועיים הם מאד משמעותיים.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושנה טובה,
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיול אחרי ניתוח

ד``ר דוד גויטיין
    15/08/2010

קודם כל בהצלחה בניתוח!
    אחרי ניתוח (בהנחה שהכל הלך בסדר גמור, ובטח שכך יהיה...) ניתן לחזור לפעילות מהר יחסית. כל עוד הטיולים שאתה מתכנן בחופשה אינם מאומצים מדי - לא צפויה בעיה. יש להקפיד על שתיה מרובה, ביחוד בטיולים בהם אתה עשוי להתייבש אם לא תיזהר.
    שוב, בהצלחה בניתוח, חג שמח וטיול נעים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לשניכם

גל (הבן)
    16/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו