מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבולבלת וזקוקה לעצה ...לילך.פ20/08/2010
שמי לילך ואני עם עודף של כ 50 קילו. אני קוראת כאן את התגובות של הבנות "שאחרי" ואני כל כך מתגעגעת להרגשה הזו...
אני לא יודעת באיזה ניתוח כדאי לבחור והאמת היא שהדבר היחיד שמנחה אותי זו ההחלמה...
אני לא מפחדת מהניתוח, מהקשיים הנפשיים, שינוי הרגלי התזונה וכו'...
יש לי תינוק קטן בן שנה כמעט שזקוק לי ואין לי "זמן מיותר" לשכב, לנוח וכו.
נכון יש לי מי שעזור לי איתו אבל הוא מאד קשור אלי ואני לא יכולה להרשות לעצמי להעלם לו להרבה זמן או לא לטפל בו פיזית.
ההיתי מאד מבקשת לדעת מה המגבלויות אחרי ניתוח, כמה בכלל ימי אישפוז יש, והאם אפשר להמשיך לטפל בתינוק קטן יום אחרי ?
אשמח לתשובתכם בהקדם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שולה זק20/08/2010יש המון נשים לאחר לידה כאן בפורום שעברו את הניתוח עם ילדים קטנים והן בין המאושרות. אחת מהן זן תהל שבטח תענה לך.
סוג הניתוח מותאם יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה וכו'. האישפוז הוא בין יומיים לארבעה. הניתוח הוא לה-פריסקופי ללא פתיחת בטן, כך שההחלמה וההתאוששות י מהירים. הרבה תלוי באופיו של האדם, כך שזה מאוד אישי. עם קצת עזרה בבית אני מניחה שתוך שבועיים את חוזרת לפעילות מלאה.
אנחנו פה ונשמח לעזור בכל עת. את מוזמנת להתקשר אם התשובות לא מספקות.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה...
לילך.פ20/08/2010אני בהחלט אשמח להתקשר ביום א' לשאול עוד כמה שאלות...
לפני כ 7 שנים אחרי ירידה גדולה במשקל עברתי ניתוח מתיחת בטן כך שיותר כואב מזה לא יכול להיות אני רק רוצה לדעת תוך כמה זמן הכי מהר אפשר להשתחרר מבית חולים ? האם אחרי יממה ? והאם אוכל להסתובב בבית כאדם כמעט רגיל או שאני צריכה לשכב?
תודה מראש לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
שולה זק20/08/2010ניתוח מתיחת בטן הוא אמנם ניתוח לא פולשני אבל ההחלמה ממנו ארוכה וקשה. (שכחת כמה תפרים היו לך?)
לאחר ניתוח קיצור קיבה המבוצע בשיטה לה פריסקופית ההחלמה מהירה וקלה יחסית
כתבתי לך האישפוז הוא בין יומיים לארבעה תלוי בסוג הניתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה לאחר ניתוח בריאטרי
פרופ` אחמד מחג`נה21/08/2010מאחר והניתוחים מבוצעים בשיטה הלפרוסקופית, ההחלמה היא מהירה והסבל הוא קל. לגבי אשפוז בבית חולים בד"כ שני לילות לאחר שרוול ושלושה לאחר מעקף. חזרה לפעילות רגילה יכולה להיות לאחר 10 ימים וזה תלוי ברובו במנותח.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך :)
תהל21/08/2010לילך יקרה שבוע טוב!
קראתי את הודעתך, ואני יכולה לשתף מהמקום שלי.
נותחתי ב-21.03, שבועיים לפני חג הפסח. במקצועי אני גננת- גילאי 3-6. בנוסף, אני אמא לילדה צעירה, בזמנו הייתה בת שנה וארבעה חודשים. אני יכולה לומר מהמקום שלי כאמא וכגננת שילד זקוק להורה שלו בכל שלב בחיים. נכון שהיום הוא זקוק לך גם פיזית, אך הניתוח הזה, התמורה שלו כל כך שווה את התהליך. בגני הייתי עובדת ללא הפסקה או מנוחה, 126 קילו שמתזזים כל היום. הייתי מגיעה הבייתה עם כאבי רגליים, גב... ישר להרים את הרגליים. כדי לא לוותר לעצמי הייתי יוצאת עם הילדה לטייל ישר עם הגעתי הבייתה, כדי לא לוותר לעצמי. תהיתי למה זה מגיע לילדה שלי? אמא עייפה שלא מסוגלת לשבת איתה ברצפה בגלל המוגבלות הגופנית, ולמה לא מגיעה לה אמא עירנית אחרי בוקר שלם שלא נפגשנו...? ועוד המון המון מחשבות כואבות.
החלטתי שאני ניגשת לניתוח, "כמו" גדולה.. נותחתי, שוחררתי כעבור שני לילות... בזמן הזה משפחתי טיפלה באהבה גדולה בנסיכה שלי. חזרתי הבייתה חזקה מאד, לא היו לי כאבים אחרי הניתוח... ממש נס!!! עם הגעתי הבת שלי באה איתי הבייתה וטיפלתי בה כרגיל! אסור להרים, להתכופף, אז לא הרמתי... חברות באו לעזור במקלחות. וזה כל כך שווה!!! כל כך משתלם... זה אושר עילאי!!!!! אין טוב מזה... אל תחששי מהמקום שלך מול ילדך, את מעניקה לו מתנה מדהימה ברגע שאת בוחרת לגשת לניתוח.
ועכשיו, למרות שאני מבינה אותך... נסי לצאת מהמקום מול ילדך והסביבה. מה איתך? לא מגיע לך? להיות בריאה, יפה, עם משקל נורמלי?
איך ההרגשה לעמוד מול הראי לפני כל יציאה? איך ההרגשה לקנות בגדים? איך ההרגשה לשבת במסעדה?
לפני הניתוח, לפני כל יציאה חשבתי איזו מסעדה יש בדרך... כדי לתכנן את המסלול התזונתי לאותה יציאה. אז די, נמאס להרגיש רע (תרתי משמע) והחלטתי לגשת למהפך של חיי.
כיום אני שוקלת 94 וחצי, חלום שמתגשם... מאז גיל 16 לא שקלתי ככה. אוכלת בכמויות שפויות, גם מתוקים שהייתי אוכלת ללא הכרה- אני מרשה לעצמי מדי פעם ובכמות קטנה. הניתוח גורם לך להכנס למסגרת של שפיות, נותן לך את הכלים להגיע לאיזון. וזה כל כך שווה ומשתלם.
כשאני פוגשת אנשים גדולים ברחוב אני משתוקקת לגשת ולהסביר להם על הניתוח, כדי שגם הם יעברו את השינוי המדהים הזה...
אני יכולה להמשיך ולכתוב ארוכות... ואשמח להיות לך לעזר גם טלפונית... את בהחלט מוזמנת...
תגשי לניתוח, תוך שבוע את חדשה... ועם נסיך קטן בבית תהיה לך סיבה אמיתית להתחזק ולחזור לשגרה במהרה.
בהצלחה ובשורות טובות...
מחבקת מרחוק,
תהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה את תהלושש
ריקי21/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי יקירתי- תודה רבה..
תהל22/08/2010גם את מקסימה אמיתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהל היקרה
חן22/08/2010בעודי מדפדפת בדפי הפורום הוותיקים ניתקלתי בהודעותייך וקראתי את כל השתלשלות דרכך, משאלותייך לפני הניתוח ועד לימים הטריים שלאחריו. כעת אני קוראת את תשובתך ללילך ומתרגשת נורא ממילותייך.יש לציין כי הצלחת לחזק ולעודד גם אותי לקראת הניתוח שלי שיתקיים ביום שני הקרוב.
תודה מכל הלב ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו.. סוף סוף אני בחברה טובה.. תהל
לילך.פ22/08/2010תהל קודם כל את ממממממדהימה ממש התרגשתי לכתוב את מה שכתבת ובהחלט אשמח מאד מאד לדבר איתך... ובהקדם!
תכתבי לי את הטלפון שלך למייל [email protected] כך שאוכל להתקשר...
אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שרוצה לרדת במשקל יותר ממני ... אני אספר לך את סיפור חיי בטלפון ותביני על מה אני מדברת...
תודה על התמיכה ...
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:)
תהל22/08/2010איזה כייף שהצלחתי לחזק אתכן, בשביל זה אני פה... בשמחה ובאהבה.
שלחתי לך את המספר שלי במייל, ממתינה לשיחתך.
שיהיה לכולם בהצלחה.. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)