שלבים אחרי ניתוח טבעת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלבים אחרי ניתוח טבעת
    tuli
    23/08/2010

שלום לכולם!
    אני מספר ימים אחרי ניתוח טבעת מתכווננת.מכיוון שלא קיבלתי הסבר ברור מרופא כירורג
    וידוע לי שיש צורך בניפוח הטבעת בשלב כלשהוא-מתי מנפחים,כול כמה זמן ומה זה אומר סגירת הטבעת?
    אני מאילת ונותחתי באסותא באר שבע,נראה לי בעיתי נסיעה של כמעט 4 שעות הלוך ושוב לעיתים קרובות כל כך פלוס המתנה במרפאה-אצל מי ניתן להיות במעקב באילת?
    תודה רבה ובהצלחה לכולם:)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלבים אחרי ניתוח טבעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום טולי

שולה זק
    23/08/2010

קשה לי להבין שלא קיבלת כל הסבר מהרופא המנתח לגבי ההתנהלות עם הטבעת.
    עליך להתייעץ בדחיפות עם המנתח, מתי עליך לבוא לניפוח הטבעת. יש מנתחים שלא מנפחים כלל את הטבעת בזמן ניתוח אלא רק כחודש לאחריו. יש כאלה שמנפחים מעט ואחר חודש חודש וחצי שוב. אין זמן מוגדר בין ניפוח לניפוח ואו כמה מנפחים. הכל מאוד אישי, לפי כמות האוכל העוברת, קצב הירידה וההרגשה הכללית.
    על הלוגיסטיקה לגבי ההתנהלות עם הטבעת היית צריכה לתת את הדעת לפני שבחרת סוג זה של ניתוח.
    אני ממליצה להתייעץ עם המנתח לגבי הסגירה והאם יש פתרון ומענה בבית חולים יוספטל לסגירה/פתיחה של טבעת.
    אני ממליצה לגשת כבר לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט המתאים לך, למען ירידה בריאה ונכונה.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו