מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלבים אחרי ניתוח טבעתtuli23/08/2010
שלום לכולם!
אני מספר ימים אחרי ניתוח טבעת מתכווננת.מכיוון שלא קיבלתי הסבר ברור מרופא כירורג
וידוע לי שיש צורך בניפוח הטבעת בשלב כלשהוא-מתי מנפחים,כול כמה זמן ומה זה אומר סגירת הטבעת?
אני מאילת ונותחתי באסותא באר שבע,נראה לי בעיתי נסיעה של כמעט 4 שעות הלוך ושוב לעיתים קרובות כל כך פלוס המתנה במרפאה-אצל מי ניתן להיות במעקב באילת?
תודה רבה ובהצלחה לכולם:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טולי
שולה זק23/08/2010קשה לי להבין שלא קיבלת כל הסבר מהרופא המנתח לגבי ההתנהלות עם הטבעת.
עליך להתייעץ בדחיפות עם המנתח, מתי עליך לבוא לניפוח הטבעת. יש מנתחים שלא מנפחים כלל את הטבעת בזמן ניתוח אלא רק כחודש לאחריו. יש כאלה שמנפחים מעט ואחר חודש חודש וחצי שוב. אין זמן מוגדר בין ניפוח לניפוח ואו כמה מנפחים. הכל מאוד אישי, לפי כמות האוכל העוברת, קצב הירידה וההרגשה הכללית.
על הלוגיסטיקה לגבי ההתנהלות עם הטבעת היית צריכה לתת את הדעת לפני שבחרת סוג זה של ניתוח.
אני ממליצה להתייעץ עם המנתח לגבי הסגירה והאם יש פתרון ומענה בבית חולים יוספטל לסגירה/פתיחה של טבעת.
אני ממליצה לגשת כבר לדיאטנית ולקבל ממנה תפריט המתאים לך, למען ירידה בריאה ונכונה.
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)