מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבה בצבאדני25/08/2010
שלום.
אני בן 19, 1.90, 117 ק'.
ה BMI שלי הוא 32.4.
אני כחודש כרגע אוכל ארוחות מסודרות (רק צהריים וערב, בלי שום דבר באמצע, שותה רק מים, ואוכל בארוחות עצמן במינון נמוך) ולא רואה ירידה בגרם אחד, ולהפך, אני מרגיש שאני רק בעליה כל הזמן. יש לי במשפחה היסטוריה של TSH (תת פעילות) ואני מתכוון לגשת לרופא בבסיס ולבקש בדיקות דם לבדוק אם גם לי יש בעיה וייתכן שהיא הגורם.
בכל מקרה, בין אם יש בעיה ובין אם אין, אני מעוניין לבדוק האם יש אפשרות לעשות בצבא ניתוח להורדת משקל (אני לא כל כך מבין, אני יודע שיש שרוולים וטבעות ועוד הרבה צעצועים, מה בדיוק מתאים לבעיה שלי אני אבדוק ברגע שאדע אם אפשרי) - האם ידוע למישהו? ואם כן, מהם התנאים?
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה לא עומד בקריטריונים
שולה זק25/08/2010שלום דני
רק מ- BMI 35 ומעלה עם מחלות נילוות יש אפשרות לעבור ניתוח לקיצור קיבה. אתה רחוק מזה.
אם אתה אוכל ארוחות מסודרות ובריאות ועוסק בפעילות גופנית (בצבא) ובזמנך החופשי, אתה הופך את השומן לשריר , ששוקל יותר. מומלץ לגשת לדיאטנית, אם הנושא מטריד אותך, ולקבל ממנה תפריט שמתאים לך ולאורח חייך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני עומדת בקריטריונים..
אנה13/04/2011אם אני עומדת בקריטריונים אז אני יכולה לעשות ניתוח כזה מטעם הצבא?
מהן העלויות ואיך אני יכולה להתחיל בתהליך..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר נא התיחסותך - תגובה
שולה זק13/04/2011הניתוחים לקיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
אין לי מושג איך הפרוצדורה בצבא, אני מקווה שמקס ברנר יוכל לעזור יותר ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את בשירות חובה או בקבע ?
מקס ברנר13/04/2011מה גובהך ומשקלך,והאם את סובלת ממחלות רלבנטיות ? ככלל חייל חובה עם BMI 40 יהיה בעל פרופיל 21 ויפוטר משירות.כך גם מי שלוקה במחלות ניווניות משמעותיות.לכן הסיטואציה בד"כ אינה מתעוררת. הבעיהכן מוכרת ביחס לחיילי קבע שהשמינו מאד במהלך שירותם.מוכרים לי כאלה שעברו ניתוח כשהם נשאו בחלק מהעלות וצה"ל בייתרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם תשלים בירור אנדוקריני
מקס ברנר13/04/2011לא רק שאתה רחוק מהקריטריונים לניתוח (לא שמענו ממך על מחלות נלוות טיפוסיות להשמנה,ובגיל 19 גם השמנים בד"כ בריאים יחסית)אלא זה גם לא נחוץ.אם אתה לוקה בתת פעילות של בלוטת התריס,הטיפול הוא בתרופות,והוא בד"כ די אפקטיבי (כשלזה תצטרך להוסיף משטר תזונתי מתאים ופעילות גופנית).חבל ליטול סיכונים שלא לצורך ומגבלות לכל החיים אם כדור אלטרוקסין יומי יסדר אותך.
רק שתבין:הפציינט הסטנדרטי כאן נמוך ממך בחצי ראש, או יותר, וכבד ממך ב-20 קילו.זה לא אותו מגרש !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
הדר15/04/2011כמשרוולת...אני יודעת שהBMI שלך לא עומד בקרטריונים...
יש לי ידיד טוב שהוא איש קבע והוא כן עושה את הניתוח דרך צהל...ז"א שיש אפשרות אבל אתה לא מספיק שמן מה שנקרא:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)