ניתוח קיצור קיבה בצבא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה בצבא
    דני
    25/08/2010

שלום.
    אני בן 19, 1.90, 117 ק'.
    ה BMI שלי הוא 32.4.
    אני כחודש כרגע אוכל ארוחות מסודרות (רק צהריים וערב, בלי שום דבר באמצע, שותה רק מים, ואוכל בארוחות עצמן במינון נמוך) ולא רואה ירידה בגרם אחד, ולהפך, אני מרגיש שאני רק בעליה כל הזמן. יש לי במשפחה היסטוריה של TSH (תת פעילות) ואני מתכוון לגשת לרופא בבסיס ולבקש בדיקות דם לבדוק אם גם לי יש בעיה וייתכן שהיא הגורם.
    בכל מקרה, בין אם יש בעיה ובין אם אין, אני מעוניין לבדוק האם יש אפשרות לעשות בצבא ניתוח להורדת משקל (אני לא כל כך מבין, אני יודע שיש שרוולים וטבעות ועוד הרבה צעצועים, מה בדיוק מתאים לבעיה שלי אני אבדוק ברגע שאדע אם אפשרי) - האם ידוע למישהו? ואם כן, מהם התנאים?

תודה רבה מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה בצבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתה לא עומד בקריטריונים

שולה זק
    25/08/2010

שלום דני
    רק מ- BMI 35 ומעלה עם מחלות נילוות יש אפשרות לעבור ניתוח לקיצור קיבה. אתה רחוק מזה.
    אם אתה אוכל ארוחות מסודרות ובריאות ועוסק בפעילות גופנית (בצבא) ובזמנך החופשי, אתה הופך את השומן לשריר , ששוקל יותר. מומלץ לגשת לדיאטנית, אם הנושא מטריד אותך, ולקבל ממנה תפריט שמתאים לך ולאורח חייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני עומדת בקריטריונים..

אנה
    13/04/2011

אם אני עומדת בקריטריונים אז אני יכולה לעשות ניתוח כזה מטעם הצבא?
    מהן העלויות ואיך אני יכולה להתחיל בתהליך..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס ברנר נא התיחסותך - תגובה

שולה זק
    13/04/2011

הניתוחים לקיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים.
    אין לי מושג איך הפרוצדורה בצבא, אני מקווה שמקס ברנר יוכל לעזור יותר ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את בשירות חובה או בקבע ?

מקס ברנר
    13/04/2011

מה גובהך ומשקלך,והאם את סובלת ממחלות רלבנטיות ? ככלל חייל חובה עם BMI 40 יהיה בעל פרופיל 21 ויפוטר משירות.כך גם מי שלוקה במחלות ניווניות משמעותיות.לכן הסיטואציה בד"כ אינה מתעוררת. הבעיהכן מוכרת ביחס לחיילי קבע שהשמינו מאד במהלך שירותם.מוכרים לי כאלה שעברו ניתוח כשהם נשאו בחלק מהעלות וצה"ל בייתרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם תשלים בירור אנדוקריני

מקס ברנר
    13/04/2011

לא רק שאתה רחוק מהקריטריונים לניתוח (לא שמענו ממך על מחלות נלוות טיפוסיות להשמנה,ובגיל 19 גם השמנים בד"כ בריאים יחסית)אלא זה גם לא נחוץ.אם אתה לוקה בתת פעילות של בלוטת התריס,הטיפול הוא בתרופות,והוא בד"כ די אפקטיבי (כשלזה תצטרך להוסיף משטר תזונתי מתאים ופעילות גופנית).חבל ליטול סיכונים שלא לצורך ומגבלות לכל החיים אם כדור אלטרוקסין יומי יסדר אותך.
    רק שתבין:הפציינט הסטנדרטי כאן נמוך ממך בחצי ראש, או יותר, וכבד ממך ב-20 קילו.זה לא אותו מגרש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

הדר
    15/04/2011

כמשרוולת...אני יודעת שהBMI שלך לא עומד בקרטריונים...
    יש לי ידיד טוב שהוא איש קבע והוא כן עושה את הניתוח דרך צהל...ז"א שיש אפשרות אבל אתה לא מספיק שמן מה שנקרא:))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו