חושבת על ניתוח שרוול....

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חושבת על ניתוח שרוול....
    ליאת
    26/08/2010

היי שמי ליאת כל חיי הייתי שמנה כל הזמן בלופים של ירידה ועלייה.חושבת לעבור שרוול בקיבה .השאלה שלי האם נשארים קפלי עור או שבעזרת חדר כושר זה יורד או רק ניתוח קוסמטי?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושבת על ניתוח שרוול....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת זה תלוי ...

לילך.פ
    26/08/2010

כמה משקל עודף יש לך ואיך הגוף שלך מגיב... אני יכולה לספר לך מניסיון
    של ירידה בעבר של 30 קילו שנאלצתי לעבור מתיחת בטן בגלל "בטן רפויה" אבל לא בהכרח שזה מה שיהיה אצלך... אני גם כרגע באיסוף ניירת לצורך הזמנת ניתוח... חוץ מזה אין דבר שהבגד לא יכול לכסות... העיקר שנהיה רזות :) ובריאות אגב אם מעניין אותך לראות איך עושים את הניתוח תכתבי ביוטיוב - ניתוח שרוול או קיצור קיבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

אורנה LVIAA
    26/08/2010

אהלן לילך גם אני כידוע לך בתחילת דרכי ומועמדת לניתוח בשלב בדיקות אשצח לשמוע מימך היכן את עוברת את הניתוח וכו' תרשמי מס' טל' או מייל שאפשר ליצור קשר.במידה וזה אפשרי כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש בחיתולים...

לילך.פ
    26/08/2010

אבל אשמח לעזור לך אם את מהמרכז... אני לא רוצה לפרסם כאן מספר טלפון תשלחי לי למייל את המספר שלך אתקשר בשמחה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים לאחר ירידה במשקל

שולה זק
    26/08/2010

הכל תלוי ויחסי. ולמה הכוונה
    תלוי כמה יורדים במשקל, תלוי בגיל, תלוי בגנטיקה של העור, תלוי בפעילות הגופנית במהלך הירידה ואחריה - והעיקר - מתחלק לשניים: 1. לאחר ירידה במשקל מקבלים במתנה חיי בריאות ואיכות. 2. הניתוחים לשחזור הגוף נכנסו לסל הבריאות.
    אבל..."דיה צרה לשעתה" - היה ויהיו בעיות של עודפים, חשוב לדעת שיש פתרון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו