מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חושבת על ניתוח שרוול....ליאת26/08/2010
היי שמי ליאת כל חיי הייתי שמנה כל הזמן בלופים של ירידה ועלייה.חושבת לעבור שרוול בקיבה .השאלה שלי האם נשארים קפלי עור או שבעזרת חדר כושר זה יורד או רק ניתוח קוסמטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת זה תלוי ...
לילך.פ26/08/2010כמה משקל עודף יש לך ואיך הגוף שלך מגיב... אני יכולה לספר לך מניסיון
של ירידה בעבר של 30 קילו שנאלצתי לעבור מתיחת בטן בגלל "בטן רפויה" אבל לא בהכרח שזה מה שיהיה אצלך... אני גם כרגע באיסוף ניירת לצורך הזמנת ניתוח... חוץ מזה אין דבר שהבגד לא יכול לכסות... העיקר שנהיה רזות :) ובריאות אגב אם מעניין אותך לראות איך עושים את הניתוח תכתבי ביוטיוב - ניתוח שרוול או קיצור קיבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
אורנה LVIAA26/08/2010אהלן לילך גם אני כידוע לך בתחילת דרכי ומועמדת לניתוח בשלב בדיקות אשצח לשמוע מימך היכן את עוברת את הניתוח וכו' תרשמי מס' טל' או מייל שאפשר ליצור קשר.במידה וזה אפשרי כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש בחיתולים...
לילך.פ26/08/2010אבל אשמח לעזור לך אם את מהמרכז... אני לא רוצה לפרסם כאן מספר טלפון תשלחי לי למייל את המספר שלך אתקשר בשמחה [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים לאחר ירידה במשקל
שולה זק26/08/2010הכל תלוי ויחסי. ולמה הכוונה
תלוי כמה יורדים במשקל, תלוי בגיל, תלוי בגנטיקה של העור, תלוי בפעילות הגופנית במהלך הירידה ואחריה - והעיקר - מתחלק לשניים: 1. לאחר ירידה במשקל מקבלים במתנה חיי בריאות ואיכות. 2. הניתוחים לשחזור הגוף נכנסו לסל הבריאות.
אבל..."דיה צרה לשעתה" - היה ויהיו בעיות של עודפים, חשוב לדעת שיש פתרון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)