היי לילך

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי לילך
    ליאת
    26/08/2010

בעיקרון אני ממש מפחדת....מהדרסטיות שבעיניין בעיקרון אני שוקלת 118 על166 ס"מ מניחה שבשילוב של חדר כושר אני יצמצם עודפי עור אבל אחותי הקטנה האירה את עיניי ואמרה שכל העיניין טוב ויפה אבל זאת התחלה של משהו גדול יותר מעבר להרזייה .ממש מפחדת מהסיבוכים לא מפסיקה לקרוא על הניתח בעד ונגד בעיקרון רק התחלתי את התהליך עשית בדיקות דם ושבוע הבא חוזרים לרופא המשפחה ואז נראה לאן זה זז תודה על התגובה המהירה :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לילך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אני מאד מאד חששתי בהתחלה אבל...

לילך.פ
    26/08/2010

עם הזמן ... אני מתחילה לעכל את הנושא מה גם שקראתי שאחוז האנשים "שמתים שמנים" מהניתוח הוא 0.2 % כך שהסיכון בנסיעה בכביש יותר גדול ... אבל אל תלכי על זה עד שאת לא שלמה...
    אני קוראת המון חומר באינטרנט , מדברת עם המון אנשים שעברו את הניתוח והאמת שדודה שלי היא אחות בבית חולים השרון והיא עובדת עם המנתחים של ניתוח השרוול כך שאני אחזיק את ידיה עד שאתעורר :) אני בערך במימדים שלך... אחרי שכל השנים האחרונות אני כמו יו יו יורדת למידה 38 עולה למידה 56 או לגומי ... הפעם אני הולכת על זה עד הסוף נמאס לי להיות דבה... אני הולכת להתנקם בקיבתי באופן סופי ... סתם קצת הומור ...

בכל אופן נעודד אחת את השניה עד שנעבור את זה ...

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הפורום מעודד ומחזק

שולה זק
    26/08/2010

לאחרונה נוספו המון מנותחים חדשים שמספרים ומשתפים עד כמה הם מאושרים.
    ראו דבריו של עופר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו