לשולה/ד'ר מחגנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לשולה/ד'ר מחגנה
    חן
    28/08/2010

שלום לכולם, נותחתי לפני 5 ימים, עד כה היה יחסית בסדר, היום החלה תופעה של הרגשת מחנק בגרון,כאילו משהו תקוע שם ואפילו מעט קושי בבליעה, וזה לא דומה כלל לכאבי גרון שגרתיים. האם זוהי תופעה שנובעת מההרדמה הכללית, האם למישהו יש עיצה עבורי? תודה ושבוע טוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשולה/ד'ר מחגנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חן

שולה זק
    28/08/2010

אני מניחה שמה שאת מרגישה זה התכווצויותוזה טבעי . הרי בזמן הניתוח מנפחים את הבטן בגז. ועדיין הכל בצקתי ונפוח. אם לא תחול הקלה עד הבוקר כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה כייף אחרי!!

נעמי
    31/08/2010

היי חן היקרה,
    לא נפרדנו, אבל עוד נפגש, מה שלומך? אני מקוה שלאט לאט מתרגלים ומחייכים כמה טוב שהיינו חכמות ולקחנו משהו ברצינות, ולא כמו הדיאטות הנפלאות....
    אני ב"ה מרגישה טוב, לומדת לאכול ולא דרך העיינים, כי הם נשארו גדולות. כל כך טעים לי מה שאני שמה בפה, אבל לא יותר מ-2-3 כפיות, וצריכה לשתות יותר מים שזה אני לא רגילה, אבל אין ברירה.
    כל כך היה נחמד לפגוש אותך במדיקל, מחר יורידו את התפרים.סיכות ואז ארגיש חופשיה, אני כרגע מטיילת רק בקומה העליונה, אבל נתחיל לעלות ולרדת, דר שוורץ מחכה לי מחר עם הרבה מרץ ב"מאיר" הוא אמר לא לצאת מהבית בחום הזה. העיקר זה להגיד עשיתי משהו בשבילי, כל החיים זה לכולם, עכשיו זה אני.
    חן מתוקה שמרי על עצמך, וניהיה בקשר. הטל. בבית 09-7457607 (אני לא כל כך רגילה לסלולר)
    'שנה טובה עם בריאות ואושר עם כל משפחתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמי היקרה

אורנה LVIAA
    31/08/2010

שמחתי לקרוא שאת אחרי הניתוח ואני מאחלת לך בהצלחה בדרכך החדשה ושנה טובה ומתוקה
    ובקרוב אצלי אני רק בתחילת דרכי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורנה היקרה!

נעמי
    31/08/2010

תודה לך על האיחולים, אני מאחלת לך שתעברי הכל בשלום, ותתחילי חיים חדשים, הרי ניסינו הכל, והיגיע הזמן למהפכה. היום אני שבוע מהנתוח, לא יאומן להיות בבית ולהרגיש נהדר. כל כך הייתי בחרדה, והנה זה אחרי, מחר מוציאים לי את הסיכות ואז ממש מתחילים, מה שלא עשיתי כל חיי אני רוצה לעשות עכשיו.
    אז שוב, כל טוב לך, בהצלחה ושנה טובה ומתוקה. נעמי קידר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמי היקרה

חן
    31/08/2010

אני שמחה לשמוע שאת בבית ומרגישה טוב, אני כלכך מצטערת ששכחתי מרוב התרגשות להיפרד ממך לשלום כשהשתחחרתי,אני מחלימה יפה יחסית, מלבד תופעות מטרידות אבל נורמליות למצב, אשמח ליצור איתך קשר בהקדם.שנה טובה ומרזה גם לך
    חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו