צהרים טובים לכולם.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צהרים טובים לכולם.
    yarden
    05/09/2010

מה שלומכם?
    אצלי ..קצת חלשה ,במיוחד לקראת הצהרים ,אני אדם אחר,עייפה,הגוף בלחץ אטומי,נראה לי שזה הסוכר או חולשה כללית מכל האוכל ההזוי הזה.
    בכלל יום שישי בערב התפרקתי ובכיתי בשולחן והכל בגלל..
    אחרי שטעמתי דג טחון עם מרק ובאמת אני מודה ששום שבר לא מפריע לי,טיגנתי ,אפיתי,כל אחד לפי הקריזה של האוכל שלו,אבל פתאום אחרי כמה כפיות מהמרק ..נתקפתי בגעגוע לקולה עם קרח...מכירים את הפרסומת,בדיוק ככה...פתאום בכי ,בכי ..
    ובעלי מנסה לעודד ואני..קשה לי...
    מנסה לשמור על אופטימיות ,החייל שלי בבית איתי יומיים (חולה).
    בקשר לתפרים,רציתי לשאול ,אצלי יש שתיים שלא נסגרו טוב ואפילו פתוחים מעט ומים יוצאים יש מצב ללכת לאחות?
    .
    יהיה בסדר:-),רק רציתי לפרוק קצת...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צהרים טובים לכולם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי ירדן החזקה..

לילך.פ
    05/09/2010

תזכרי שהכל זמני!!!!!!!
    תזכרי כמה עשית בשביל להגיע לרגע הזה... כמה ריצות, כמה בדיקות...
    הכל למען מטרה אחת להיות רזה ובריאה...
    אז בדרך לפיסגה יש קשיים וחייבים לעבור אותם בשביל לכבוש את ההר...
    רק אל תשכחי שזה זמני... עוד יבואו ימים שתשתי קולה ... ותוכלי כל מה שמתחשק לך רק שלא תצטרכי ערמות של אוכל בשביל להשביע את הקיבה... ותוסיפי לזה עוד מעט שכל אחד יעצור אותך ויגיד לך שאת חצי בנאדם.. ואת זה שכשתיכנסי לחנות בגדים לא יגידו לך אין לנו את המידה או יש לנו את המידה שלך אבל חולצה עולה 400 ש"ח אלא תלכי לך להאנתך בשווקים, במציאות או בחנויות יוקרה וכל מה שתצביעי יכול יהיה להיות שלך ....

אז תאספי כוחות ותבדקי את עצמך רפואית .... ותמיד תשנני לעצמך שזה זמני!
    אני בשלבים סופיים של בדיקות ( נשארה לי רק הפגישה עם הדיאטנית) ואני מצפה לזה בכליון עיניים לא יכולה להסתכל יותר על המראה... נפוחה כמו אבונפחה... אז תתעודדי שאת אחרי הניתוח, שהכל עבר בשלום... ואת רק בהחלמה שתעבור גם היא....

תחזיקי מעמד ... הכל שווה את זה!

באהבה וחג שמח לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך את מקסימה

שולה זק
    05/09/2010

ירדן הפנימי כל הברה שלילך רשמה...הכל נכון, אמיתי ומציאותי.
    את לא מתארת לעצמך איזה כייף זה לצאת לארוע בעלות (בגדים) 150 ש"ח ולא 1000 ש"ח.
    למרות שכל זה רק "מס ערך מוסף" כי הדבר האמיתי זה הבריאות. אבל אין לזלזל גם ב"מוסף".
    יהיו עוד עליות וירידות (במצב הרוח), אז באמת זכרי שהכל זמני ואת כבר בדרך החדשה לחיים בריאים ומאושרים.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ירדן

ריקי
    05/09/2010

ואיי ירדן קודם כל אני רוצה לאחל לך בהצלחה בכל . אני רוצה לספר לך עצמי אני 4 וחצי חודשים אחרי ניתוח 33 קילו פחות אני שמחה מאושרת ובריאה שזה הכי חשוב. לאחר שעשיתי את הניתוח כמעט כל יום בכיתי ואפילו כתבתי פה אם תסתכלי לאחור תיראי. כתבתי שחבל שעשיתי את הניתוח והלוואי והייתי יכולה להחזיר את הגלגל לאחור ממש לא טוב לי ואני מתגעגעת לאוכל ואיך אני לא אשתה תוסס וזה עושה לי צרבות ומגעיל אותי . אבל הנה היום הכל עבר וחלף והמשקל יורד עכשיו לאט ויש ימים ארוכים שאני לא יורדת במשקל אבל אני ממש לא מתרגשת . יש לי אמנם עוד בערך 10 קילו לרדת אבל לא נורא אני לא לחוצה הכל יסתדר. אז ירדן לא להתרגש מכלום אני יודעת שזה מאד קשה גם אני עברתי את זה וכמונו עוד אלפים. יהיה בסדר תהיי חזקה ואת תהיי אני בטוחה. את תהיי יפה וחתיכה תחשבי חיובי מאמיי ואנחנו תמיד פה. אם תרצי לדבר אשמח 0543934147.חג שמח מתוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נורמלי

פרופ` אחמד מחג`נה
    05/09/2010

זה נורמלי. ההתחלה היא לא קלה אבל התוצאות בהמשך ישכיחו את הכאב הראשוני
    שיהיה הרבה בהצלחה.
    לגבי התפרים הם חומר נספג בהמשך. אחות יכולה להציץ ולהרגיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ירדן...

גל (הבן)
    06/09/2010

אני מקווה שאת מתגברת על זה. אני מסכים איתך, גם לי לא קל, בא לי איזו שווארמה לפעמים, אבל היי הגוף בקושי מכניס פירה.
    בסוף זה ישתלם לכולנו.

המון המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו