מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני לא מאמינה!ורד05/09/2010
היום התקשרו אלי מרמב"ם ואמרו לי שהתפנה תור לניתוח ביום שלישי!
אני לא מאמינה שאני הולכת לעשות את הניתוח בעוד יומיים!!!
בהחלט צריכה חיזוקים חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלי המון חזוקית בצרוף חיבוקית
שולה זק05/09/2010איזו הפתעה מדהימה. את נכנסת לשנה החדשה עם השינוי בחייך. מחזיקים לך אצבעות ושתהיה לך אחלה של שנה טובה ובריאה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ורד
ריקי06/09/2010בהצלחה מאמיי הכל יהיה בסדר אל תדאגי . ואיי זאת מתנה לראש השנה איזה כיףף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי ורד
yarden06/09/2010מתנה לשנה החדשה:-)
בהצלחה ,אנחנו כאן בשבילך.
וואוו ..ככה בהתראה קצרה..כל הכבוד.
מצדיעה לך יקירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי!!!!
אהובה06/09/2010ורד שיהיה בהצלחה. אני מאוד שמחה בשבילך,אט עוד רגע מגיעה לנקודת המפנה בחיים. אפשר לשאול כמה זמן המתנה היית צריכה לחכות במקור, אם לא היה מתפנה תור, כי גם אני מעוניינת לפנות לרמב"ם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת..
ורד06/09/2010לפני שנתנו לי את התאריך למחר אפילו לא הודיעו לי על תור אחר...הייתי אצל ד"ר באשרה ב25.08.10 אחרי שעשיתי את רוב הבדיקות (את האיסוף שתן שלחתי לו כמה ימים אחרי) ואתמול התקשרו אלי ואמרו לי שהתפנה תור :-) בהחלט הזוי! גם זה יצא לי כל כך טוב כי אני צעירה ואני צריכה למצוא עבודה ולפני הניתוח אני לא יכולה להתחייב לשום מקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
אהובה06/09/2010נחסכה ממך ההמתנה מורטת העצבים לקבלת תור וגם המתח שבתקופת ההמתנה. שנה חדשה - התחלה חדשה. שתהיה לך שנה נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקסימה!
ורד06/09/2010שתיהיה לך שנה נפלאה עם שינוי נפלא לחיים בריאים ויפים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחר בשעה זו את אחרי
שולה זק06/09/2010מחר את משלנו כבר....בהצלחה ותצרי קשר שנדע איך את מרגישה ואיך עבר הניתוח והאישפוז
שנה טובה מוצלחת ובריאה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שולה
ורד06/09/2010את באמת מקסימה! והדבר הראשון שאני אעשה כשאני אחזור מהאישפוז הוא לכתוב איך עבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ורד ושנה טובה
אורנה LVIAA06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)