בעוד שבוע הניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בעוד שבוע הניתוח
    מיטל
    05/09/2010

בעוד שבוע אני אמורה לעבור ניתוח שרוול אצל דר' גוייטן ואני לחוצה... אני שלמה עם ההחלטה ובכל זאת מרגישה חרדה (אני יודעת זה טבעי) וכמעט קבלתי רגליים קרות והחלטתי לבטל... רק רציתי לקבל תמיכה ולשוב עידוד מחברים לשרוול.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעוד שבוע הניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי מיטל

ריקי
    06/09/2010

קודם בהצלחה שיהיה לך גם אצלך זאת מתנה לראש השנה ומתנה כזאת לא מקבלים כל יום אושררררררררררר. לגבי החרדות גם אצלי זה היה והרבה זה דבר מאד טבעי אצל כולם כמעט. אני לקחתי רסקיו עזר קצת. תחשבי חיובי תסתכלי על עצמך לאחר 3 חודשים איך המחוגים ירדו והקילוגרמים יעופו ממך. יהיה טוב מבטיחה לך ותהיי בריאה שזה הכי חשוב. . חג שמח מתוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל יקירתי

yarden
    06/09/2010

כל כך מבינה אותך ,אבל תסתכלי קדימה,תראי את המעבר..
    אני מנסה לעודד אותך ובאמת מכל הלב ,היום אני רואה את השינוי שמתחולל בי ,נכון יש עוד דרך ,אבל אם הרבה כח רצון ותמיכה אוהבת ,מגיעים למטרה.
    אני ממליצה לך לקרוא קצת ..תגובות ,ותראי שזה שווה הכל.
    אני מעודדת את עצמי ,כשאני חושבת עליי ללא הניתוח בעוד למשל..10 שנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיטל

ורד
    06/09/2010

לי אתמול הודיעו שיש לי את האפשרות לעשות את הניתוח מחר (יום שלישי) והלכתי על זה! אני ממש חוששת ולחוצה אבל מצד שני אם אני יעבור את זה מוקדם אני אוכל להמשיך בחיים שלי. אתמול דיברתי עם השכנה שלי שפעמיים נתנו לה תאריך ובסוף ביטלו ובתאריך השלישי היא עברה את הניתוח והיא מספרת שהיה לה הרבה זמן לחשוב והיא עדיין ממש פחדה אבל היא עברה את זה והיא יורדת יפה במשקל. המון בהצלחה מיטל ונעבור את זה ביחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מיטל, בהצלחה, נעמי

נעמי
    06/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו