מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חדש בפורום.מחפש הדרכה ראשוניתמקס ברנר05/09/2010
אני בן 50 בקירוב,עם בי.אם .איי בסביבות 48 ו-שלוש וחצי מחלות רקע (חצי-כי הסכרת עדיין "גבולית")כך שאי אפשר להגיד שבאתי מוקדם מדיי.תחת לחצם המכריע של כמה מהרופאים המטפלים בי התגברתי על הפחדים וההסתייגויות שקיננו בי שנים, והתחלתי את המהלך לקראת ניתוח בריאטרי.אין לי פנטזיות לא ריאליות:אני לא חולם על הג'ינס מהתיכון או להיות דוגמן הבית של "ספידו"."אסתפק" בלישון בלי סיפאפ,לקשור שרוכי נעליים מבלי שזה יהיה מבצע צבאי,לעלות 3 קומות במדרגות,לא לעבור לשלב הפעיל של הסוכרת,לשפר את תוחלת החיים שלי באיזה 20 שנה...-לא מעט!
רגע לפני שאבקש שתהיו קבוצת התמיכה שלי,ואספר לכם את סודותיי הכמוסים-מבחילה ועד שלשול;מדכאון ועד אופוריה-נתחיל בשאלה מקדמית:עברתי וועדה קדם-בריאטרית.אני חבר קופ"ח "מכבי" עם "מגן זהב " ויש לי גם ביטוח רפואי פרטי ב-"הראל" שהצטרפתי אליו ללא חיתום(ביטוח קבוצתי).אשר על כן אני יכול להתנתח כמעט בכל מקום ואצל כל מנתח,
אז איך בוחרים בתבונה מנתח ובית חולים?אני מניח שיש ייתרונות למקומות הפרטיים והמפנקים ("אסותא" או מדיקל סנטר) אבל האם הם טובים כמו בי"ח ציבורי גדול אם הדברים מסתבכים וחורגים מהשגרה?
ולגבי המנתח:האם המנתחים ה"מיוחצנים",עם הנוכחות התקשורתית הבולטת,הם המנתחים עם הרקורד הכי טוב או המסירות והמחוייבות הכי גדולה לפציינט?האם זמן ההמתנה לניתוח הוא נתון כ"כ חשוב?
בואו ותתחלקו איתי בחכמתכם ובנסיונכם.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקס ברנר
ליאור06/09/2010יופי של שם בחרת - אחת החולשות הגדולות שלי :-)
בקשר לפנטזיות : מבטיח שעם הזמן יגיעו הפנטזיות , ובקשר לשאיפות שלך מהניתוח - מבטיח לך שתוך 3 חודשים מהניתוח תוכל לסמן וי ענק ליד כל אחד מהסעיפים , מנסיון ובאחריות !!!
ניתוח בבית חולים ציבורי או פרטי : המנתחים הם אותם מנתחים , כמו שאמרת בבית חולים פרטי יש פינוקים של פרטיות , סביבה נעימה יותר והכי חשוב - זמן המתנה קצר .
השאלה הגדולה היא כמו שהזכרת - כשלא הכל הולך חלק וכמתוכנן - גם במרכז פרטי יש צוות רפואי , ובמקרה הצורך המרכזים האלה לא מאוד מאוחקים מבתי חולים ציבוריים וגדולים ...
לגבי מנתח : אני בטוח ש99% מהמנותחים יכולים להתחייב ולהשבע שהמנתח שלהם הוא הטוב ביותר , ואני בטוח שרובם צודקים .
כמו ששולה תיכף תגיד : כל המנתחים הם מנוסים טובים ,. כדאי לבקר אצל 2 מנתחים , רצוי כאלה שמנתחים לפחות ב2 מ3 סוגי הניתוח ולראות איזה ניתוח ימליצו , והכי חשוב לראות לאיזה מנתח אתה הכי מתחבר :זכור שהוא ילווה אותך בתקופה הבאה .
אני אגלה לך שהייתי אמור לעבור את הניתוח אצל רופא מסויים , והכל היה די סגור , ואחרי פגישה די מקרית עם מנתח אחר אמרתי לעצמי שזה המנתח שאני רוצה לעבור אצלו את הניתוח - ועל כך אני מודה לו ולי ...
הכל עיניין של חיבור .
אם יש לך עוד שאלות ( בטוח שיהיו ) אשמח לעזור לך.
בהצלחה ושנה טובה
ליאור
)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש בפורום
מקס ברנר06/09/2010הבנתי כבר מהתייעצויות עם רופאי האישיים והמנתח בטרום בריאטרית שטבעת לא תתאים לי ,וההתלבטות היא בין שרוול למעקף קיבה ,עם נטיה לשרוול.צריך כמובן להתייעץ בצורה מדוקדקת עם מנתח הבקיא במלאכתו.הדילמה שלי בתור מי שלא עבר ניתוחים עד היום(מלבד ניתוח בקע כתינוק...) שאני לא יודע איך עושים "בדיקת נאותות" בנושא הזה.אין הרי סטטיסטיקה כמה ניתוחים בריאטריים עשה כל מנתח ,ומה שיעור מקרי התמותה והסיבוכים החמורים אצלו.יש רופאים שמופיעים בטלוויזיה ,או פעילים בפורומים ,או שכותבים עליהם בעיתון.יש לבביים יותר או פחות אבל אלה לא מדדי איכות.אני יכול תאורטית להפגש עם 29 מנתחים בין טבריה ל-ב"ש אבל חבל על הזמן והכסף(אלא אם אלך ברגל מרופא לרופא ובמקביל אהיה בדיאטה קפדנית...)
האם אוכל לחסוך הרבה זמן ע"י צמצום הבדיקה לאלה שקשורים בביטוח הפרטי(מנתחי ההסדר של הראל)ומנתחי הבית של אסותא?!זה יצמצם הרשימה ל6-7 בלבד.
תראו-כמו כולכם ואולי יותר(כי אני מבוגר ושמן מרובכם)אני מלא פחדים-שהניתוח ייסתבך,שאיכות החיים שלי תהיה ירודה,שאאבד את החבר היקר שאוכל היה לי מאז ומעולם ועוד ועוד.
אני מנסה להכניס מימד רציונאלי לפחות לבחירת המנתח וביה"ח-ולא רק לפי חביבות המנתח/ת בעת פגישת הייעוץ
אנא עוד תגובות ותודה על ההשתדלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום מקס
ליאור06/09/2010לא הזכרתי בתשובתי הקודמת את המילה חביבות - אלא התחברות אליו - שני דברים שונים לדעתי ...
בכוונה גם לא ציינתי בהודעה זו שום שם של רופא.
תאמין לי שאני אחד האנשים הרציונליים וכבדי הראש שיענו לך פה , אולי האחרון שעושה או בוחר לפי הרגש... (כמובן לא מנסה לפגוע פה באף אחד חברים יקרים ) .
ברור מעבר לכל ספק שקריטריון ראשון הוא המלצות או אי המלצות על רופא זה או אחר .
ממליץ לך עד שתקבל תגובות נוספות לעשות רשימה של ה6-7 האופציונליים , ולבקש חוות דעת ממנותחים שנותחו על ידם ,נסה לבדוק בפורומים השונים גם על סיבוכים שאנשים עברו ואיך התגברו עליהם.
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס ברנר
אורנה LVIAA06/09/2010קודם כל ברוך הבא לפורום דבר נוסף גם אני לפני ניתוח ולפני סיום בדיקות מאד דומה ל- BMI
שלך וכמעט גם לגיל חחחחחחח .עכשיו ברצינות במידה ויש חך ביטוח הראל אתה יכול להינתח רק במדיקל ורק עפ"י רשימה שלהם עפ"י רופאים בהסדר לי יש כלל ואני רוצה להינתח ע"י ד"ר רזיאל
באסותא כמובן שיש ביטוח פרטי זה מזרז קצת הרבה את התורים.לכן עצתי לך עשה קודם את הבדיקות הנדרשות שלוקחות זמן ובמקביל תחשוב על איזה מנתח אתה רוצה כמו כן דפדף באתר וראה תגובות של מנותחים ואז אולי כמוני תקבל חיזוקים וכו לגבי הניתוח שיהיה לך בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מקס ברנר
עופר06/09/2010אני אישית מנותח מעקף קיבה.
ה-BMI שלי לא היה רחוק משלך לפני חודש ימים (זמן הניתוח).
עברתי את הניתוח ואני כבר 23 קילו פחות, אני רוצה להגיד לך שההרגשה היא נפלאה, איכות החיים משתפרת בכל המובנים - אני פחות עייף, פחות מתנשף, פחות מזיע.
עולה מדרגות, קושר שרוכים.
אז נכון, הדרך עוד ארוכה - יש לי עוד 40 קילו לפחות להוריד אבל אני רואה את האור בקצה המנהרה.
בקשר למנתחים - תראה, אני לא יכול לדבר בשם מנותחים אחרים אבל אני עברתי את הניתוח בהדסה, צוות נהדר ומקצועי מאוד. אני מרגיש מהשהות שלי כאן בפורום כי יש המון מרכזים רפואיים טובים וגם בתי חולים ככה שהבחירה צריכה להיות לא רק מקום ומנתח אלה גם נוחות וקירבה לבית ( יש לזכור כי עליך להגיע לביקורות לאחר הניתוח).
עכשיו לגבי האהבה הגדולה של כולנו - אוכל - אני מבטיח לך שלא יהיה חסר לך החבר הזה, אני אוכל 6 פעמים ביום את האוכל שאני אוהב, במנות קטנות אבל בהחלט מספקות.
אני רוצה להזכיר שבמעקף קיבה מורידים חלק גדול מהקיבה ואיתה הורמון מסויים שגורם לך לרצות לאכול, אני חי בלעדיו ומאוד מרוצה.
לגבי החששות מהניתוח עצמו - תשמע, הסיכונים קיימים, אבל צריך לשים את הדברים על המאזניים - אני עשיתי משוואה כזאת - יש אחוזי הסתבכות מסויימים בניתוח הזה כמו בכל ניתוח, ויש אחוזים וסטיסטיקה לגבי אנשים שמנים - מה עדיף לי.
אני חושב שזו שאלה שכל אחד צריך לשאול את עצמו.
בכל אופן - אני מאחל לך המון הצלחה ומברך אותך בהצטרפותך לפורום הנהדר הזה. פה תוכל לקבל כמעט כל תשובה לשאלותיך בנושא.
חג שמח שיהיה לך,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל החבר האבוד(האוכ
מקס ברנר06/09/2010אתה אומר שאתה אוכל שש פעמים ביום את האוכל החביב עליך-רק מעט ממנו.האמנם?!
לא יודע מה איתך אבל אני לא אוהב בשר,ירקות ,גבינה לבנה כחושה ומעדני דיאט.
אני כן אוהב:לחם ושאר דברי מאפה,פסטה,פיצה,גלידה,מילקי,שוקולד,עוגות,תפ"א,קממבר ודומותיה,חביתות עסיסיות עם גבנ"ץ ,חומוס עם פול ופירות טרופיים במנות יפות.
מה שאני אוכל בצמצום -ורק בשביל הויטמינים והמינרלים-הם בשר וירקות.מה מחביביי אוכל להמשיך לאכול-ולו בצמצום-חודש אחרי השרוול?
אני לא מקנטר-רק מפוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל
עופר06/09/2010אני יסביר לך את זה ככה שתוכל לנסות להבין.
תראה, בשבועיים הראשונים אתה אוכל דברים רכים - אין מה לעשות, הגוף צריך להתרגל לקיבה החדשה, אז אתה אוכל בעיקר גבינות ומעדנים - תאמין לי זה סבל קטן.
אני לא חובב גדול של לחם אבל בהחלט ניתן לאכול לחם, פיצות, ספגטי ושאר מאכלים, הכל במידות קטנות.
קשה מאוד להסביר למי שנמצא לפני אבל אתה לא תרגיש חוסר באוכל, תאמין לי. היום אכלתי 5 כדורי פלאפל לארוחת צהריים והיה נפלא !!!!!!! התענגתי על כל כדור, נכון זה נשמע דפוק, אבל גם אני יכלתי לאכול 2 מנות פלאפל בלי בעיה לפני הניתוח ואח"כ לקינוח להוריד עוד חצי מנה שאוורמה.
בקיצור החששות שלך מופרחות, זה נכון שכל גוף מגיב טיפה שונה לניתוח ואין לי ניסיון לגבי ניתוח השרוול אבל תוכל להתייעץ עם ליאור שכתב לך פה הוא מנותח שרוול.
בגדול אני אוכל כל מה שאני אוהב, וזה כולל הכל, ותאמין לי אני אוהב אוכל, אבל אני כבר לא טוחן אוכל, אני נהנה מכל ביס - קלישאה אולי, אבל נכונה.
אני חושב שאתה מסתכל על הניתוח בצורה לא נכונה, לא מדובר פה על הפסד, רק על רווח. אתה לא מאבד כלום - אתה מרוויח חיים חדשים, חיים מאושרים, שלווה- ואני מבטיח לך שהרבה מהמחלות שאתה מדבר עליהם יעלמו. הניתוח הזה מחולל ניסים מהבחינה הזאת.
מקווה שתרמתי קצת :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מקס
שולה זק06/09/2010אני מצטרפת לברכות על הצטרפותך לפורום ומקווה שנהווה קבצה ראויה ותרגיש חופשי לשתף ולהתלבט איתנו.
ידידי היקרים אמרו כבר את הכל. לדעתי כל המידע בידך ועכשיו אתה צריך להחליט על המשך ההליך.
א. ללכת ליעוץ למנתח שעושה את שלושת הניתוחים. יחד תתאימו את הניתוח שיהיה הכי אפקטיבי עבורך.
ב. להתחשב במרחק ממקום מגוריך. כפי שעופר ציין צריך לבוא גם לביקורות.
ג.לפני שאתה מחליט להפעיל את הביטוח הפרטי תוודא שאכן יש כיסוי לניתוח ומי המנתחים והמרכזים אליהם אתה יכול לפנות. אמנם קיבלת כאן את הפרטים המלאים, אך תמיד כדאי לוודא.
כפי שליאור ציין, המנתחים הם אותם המנתחים בציבורי ובפרטי ואכן כולם מנתחים בכירים ומנוסים שהתמחו גם בתחום ניתוחי הקיבה.
אני שמחה שהחלטת לטפל בעצמך ובזכות הרפואה לקבל איכות חיים ובריאות.
אתה מוזמן להתקשר בכל עת ואשמח לעזור.
שנה טובה ובהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבה מפחידה ושאלת קיטבג בעקבותיה
מקס ברנר06/09/2010יכולתי לשקול 40 קילו פחות ועדיין לקבל אישור לניתוח!במקרה כזה הייתי BMI 35 עם מחלות רקע.מה שאומר ,שמהיום שבריאותי הועמדה בסיכון הוספתי עוד חצי בנאדם לא קטן!
ואכן הרופא הפנימאי-מומחה במחלות מטבוליות-שניסה כבר לפני 5 שנים לדרבן אותי לוותר על שאר הנסיונות,טוען שבמקרה שלי יותר מסובך להיות המרדים מאשר המנתח.לדעתו להרדים אדם ששוקל 150 קילו,עם אסטמה,תסמונת דום נשימה בשינה וייתר לחץ דם זה חתיכת אתגר!(ז"א לא בעיה להרדים ,אבל צריך גם להעיר אחרי שעתיים ופה האתגר).
הבטחתי שאלת קיטבג-למה בעצם לא לעשות מאמץ להגיע לניתוח עם איזה 10-15 קילו פחות?!כולנו יודעים לעשות דיאטות,רק שבסיומן אנו עולים הכל בחזרה ועוד עשרה קילו(לפחות אני).אז למה לא לעשות מאמץ של כמה חודשים עוד לפני כדי להקטין את הסיכון שבניתוח?
מישהו יודע לתת תשובה רפואית/תזונתית בדוקה להרהור הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עופר06/09/2010חבר יקר,
ככל שתרד במשקל לפני הניתוח הרי זה מבורך.
כמו כן יש הממליצים לעשות דיאטת נטולת פחמימות לפני הניתוח וזאת על מנת שהכבד יהיה פחות שומני מה שיקל על המנתחים במהלך הניתוח.
אני רוצה להבהיר שלא מדובר בנוסחת פלא - הניתוח הזה מצריך מאמץ גם אחר כך ושינוי חיים.
אם תתחיל כבר מעכשיו ככל שתוכל אז מה טוב. כמובן שזה לא פשוט ולא קל כאשר הקיבה עצומה ודורשת מזון רב, אך כולנו ירדנו במשקל כמו שאתה אומר, ולכן אני בטוח שתצליח להגיע עם קצת פחות משקל וככה לצמצם את הסיכונים של הניתוח עצמו.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר היקר
שולה זק07/09/2010למה לא תרשם לקבוצת תמיכה. תקבל תפריט מדיאטנית ובמהלך 5 השנים הקרובות תרד במשקל ותגיע ל BMI 35.
כנראה הפתרון הזה לא מעשי לגביך, אחרת היית הולך בדרך זו כבר לפני שנים ולא מגיע ל- BMI 48. הפתרון שהרפואה יודעת לתת היום להשמנת יתר חולנית - זה ניתוח קיצור קיבה. פתרון יעיל גם לטווח ארוך.
אתה שואל שאלות והתשובות בגוף השאלה. אתה מודע לסכנות של עודף המשקל ולמצבך הבריאותי כיום. תפסיק לחשוב רק במונחים של אוכל - מה לאכול, כמה לאכול, מתי לאכול. תחשוב על איכות החיים שתקבל בתמורה לירידה במשקל. כל הדברים שתעשה שהיום אתה לא מסוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-נדמה לי שהפעם לא דקדקת בהודעה!
מקס ברנר07/09/2010לא אמרתי-"בואו נרד מהניתוח ונלך לדיאטנית"!בסרט הזה כבר הייתי ובהרבה סרטים מאותו ז'אנר.
אמרתי:נניח שהניתוח בינואר-בואו נעשה מאמץ להגיע לשם 140 ולא 150 קילו,ונשפר סיכויי ההצלחה.
זה לא אותו דבר ואפילו לא דומה!השאלה היתה אם יש סיבה שלא לעשות כן-למשל שאם אעשה דיאטת "כסאח" אולי אאיט יותר מדי את חילוף החומרים שלי, וזה יפריע בתהליך.בעניין הזה אכיר תודה להדרכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב שלום
שולה זק07/09/2010לא ככה ניסחת את דבריך לעיל. ולעצם העניין, אני מציעה שתיגש לדיאטנית ויחד תבנו תפריט שיעזור לך לרדת באופן מבוקר במשקל (לפחות לא לעלות במשקל) עד לניתוח. ברור שירידה במשקל יכולה להועיל. זה יקטין את הכבד השומני ויקל על המנתח. האמת (ביננו) אין משמעות קריטית לעשר קילו יותר או פחות. מה שכן מומלץ לפני הניתוח כשבועיים שלושה להכנס לדיאטת חלבונים על מנת להקטין את הכבד.
כמו שעופר כתב - קשה מאוד לאדם "מבחוץ" להבין את השינוי שחל באדם בפחות מיממה. אתה צריך להיות שם...בשביל להבין זאת בדיעבד. עופר השתתף במפגש של מנותחים והוא היה היחיד שטרם נותח. המפגש תרם לו בטחון שבחר בדרך הנכונה כי ראה את התוצאות בעיניים.
בכל אופן - אנחנו כאן ונשתדל לעזור לך עם כל התהיות והמחשבות ולצייר לך תמונה ברורה לקראת מה אתה הולך ואיך חייך ישתנו לטובה תוך זמן קצר.
שנה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מקס ברנר
שרה מ.07/09/2010לגבי מעקף קיבה קח בחשבון עד כמה אתה מתמיד ואו תוכל להתמיד לקחת את הויטמין היות שאצלי למרות שהרופא שלי המליץ מעקף קיבה הסכמנו שאעשה שרוול היות שמהכרותי עם עצמי יודעת שלא אוכל להתמיד לקחת ויטמינים לכן הסתפקנו בשרוול עם מעקף ברקע מכל מקום שיהיה לך בהצלחה ושתתחבר לידיד בריא יותר מהאוכל :) שתהיה לך שנה טובה ומבורכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מקס ברננר!
נעמי06/09/2010שמי נעמי ואני לפני שבועיים חזרתי לחיים חדשים עם נתוח שרוול. אני נותחתי על ידי ד"ר איון שוורץ המדהים במדיקל, הרצליה. אני בת 64 וסבתא ל-5 נכדים, הbmi 60- משקל ג.50ו150.גובה 156החלטתי שככה זה לא חיים, הם פשוט עוברים לידי והסוף ידוע מראש אם לא אעשה משהו דרסטי והנה אני אחרי הכל, ולאט לאט מתחילים ללמוד לאכול בריא.מתחילים חיים חדשים
אז תאמין בהחלטתך תבדוק הכל, אני מאד מרוצה מהמדיקל וד"ר שוורץ הנהדר.
אני מוכנה לענות לך על כל שאלה, ומאחת לך שנה טובה ומאושרת עם החלטות נכונות.
כלטוב ושנה טובה. נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נעמי ברוכה הבאה
אורנה LVIAA06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנלה וכל המשפחה המדהימה!!
נעמי07/09/2010זהו אני שוב בבית, כנראה שהייתי צריכה גם לשהות במאיר כמה ימים, פתאום חום גבוה וחולשה, שוב מיון וואשפוז, "תסנין ריאתי" ושוב ד"ר שוורץ המדהים שמטפל כמו במלכה, ואני אתמול בערב חזרתי הביתה ב-8 קג פחות, מאד חלשה אבל מאושרת, שאני בחיים חדשים, אמנם הרגלים מאד נפוחות, הנשימה קשה, אבל כולם אופטימים, אז מי אני לבכות, מחר אוכל לטעום מהגפילטע, מרק עם כפית קניידלך, הכל טוב, יקירי כולם, שנה טובה ומתוקה, איזה אושר שעשיתי את זה ואני בדרך הנכונה.
כל טוב, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי יקירתי
yarden07/09/2010מה אני קוראת,תרגישי טוב,תשמרי על עצמך.
8 וואוו יפה:-) יפה:-)
שתהייה לכם שנה טובה ,שנת בריאות ואושר:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי yarden!,
נעמי07/09/2010תודה על הברכות ועל הדאגה. ב"ה אני בסדר, והעיקר בבית. כייף להיות אחרי הכל.
מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ומתוקה, הרי אנחנו בדרך חדשה,
כל טוב, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)