טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שולינקה היקרה, דר מחג"נה וכל חברי הפורום הנהדרים, איזה שינוי חל עלי מאז שנפגשתי איתכם פה בפורום, אני רוצה להודות לכם על כל התמיכה, כי בלי זה אתה כלכך בודד בכזה מעבר קיצוני וריגשי, ואני עשיתי את זה רק עם הכח שאתם נתתם לי, תודה רבה, ובאמת נקוה להיפגש בקרוב. אני מרגישה יותר טוב ושמחה שאני אחרי, וכל יום יהיה יותר טוב בחיים החדשים שקיבלתי. שנה טובה וחתימה טובה לכולם. להתראות, נעמי.
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אנחנו מצדיעים לך!! כל הכבוד לאופטימיות, לנחישות שהפגנת ועל עמדתך האיתנה על דעתך כנגד כל הסביבה הקרובה שלך, שלא עודדוך למהלך זה. את בדרך הנכונה ואת גדולה מהחיים. שנה טובה בריאה ורזה שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר