חזרתי!!!!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חזרתי!!!!!!!
    ורד
    10/09/2010

אז ביום שלישי הגעתי לרמב"ם ב-9 בבוקר לקבלה, נבדקתי אצל אחת האחיות של המחלקה ועברתי בדיקה אצל סטאג'ר, אחר כך עליתי למחלקה ושם לא הייתה לי עוד מיטה :-( לא נורא... קראו לי לניתוח ב-14:00 והורידו אותי למטה עם אמא שלי וחבר שלי, שם חיכיתי עוד שעה וחצי והכניסו אותי לחדר ניתוח ושם הלכתי לישון :-)
    אמא שלי מספרת שכבר ב-16:25 ד"ר בשארה הודיע לה שאני בחדר התאוששות, קצת כאבים וקצת בלבול אבל לא נורא. אחרי שעה וחצי בחדר התאוששות העלו אותי לחדר ושם המשכתי לישון.
    למוחורת עשו לי את הבדיקות לראות שהכל תקין ואין דליפות והכל היה תקין, לקחו גם בדיקה מהנקז אבל היא הייתה טיפונת גבוהה אז ביום חמישי שוב לקחו לי בדיקה והכל היה בסדר.
    התחלתי כבר להסתובב במחלקה ולשתות תה ומים והרגשתי הרבה יותר טוב!!!
    והיום יום שישי בסביבות 10 בבוקר כבר הודיעו שאני אצא הבייתה והוציאו לי את הנקז (זה הדבר שהכי פחדתי ממנו) וחיכיתי להנחיות לגבי התזונה...וזהו אני בבית!!! איזה כיף! בנתיים אני בחופשה אצל אמא שלי (טוב אני בכל זאת בת 21 ואני צריכה פינוק)

ועוד פרט חשוב ירדתי כבר 2.800 ק"ג יאיייייייייי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרתי!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלולולולו......ברוך הבאה

שולה זק
    10/09/2010

שנה טובה ורד יקרה. הנה זה עבר ואת אחרי....ברת מזל!! אפילו להתרגש לא היה לך זמן. "הנחיתו" לך את הניתוח מהיום לכמעט מיידי.
    שמחה שאת מרגישה טוב. תתפנקי לך (יש אישור). תרבי בשתיה, אבל לגימות קטנות ולאט לאט.
    מברוק על ה 3- קילו (כמעט)
    להשתמע
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד ברוכה הבאה

אהובה
    10/09/2010

איזה יופי שאת כבר אחרי. כנראה שזה נכון ש - לפעמים חלומות מתגשמים. אני ממש שמחה בשבילך. תתפנקי לך אצל אמא כמה שאפשר ותתחזקי מהר. שתהיה שנה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה ורד איזה כייף

אורנה LVIAA
    10/09/2010

וכל בכבוד לך שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לורד ...

לילך.פ
    11/09/2010

סחטיין על התחלת שנה... מהכתוב אני מבינה שאת מרגישה סבבה... החבר ליד, האמא מפנקת...
    טוב מאוד שידאגו לך ... אשמח לשמוע עוד על ההרגשה, איך הרגשת דקה לפני שנכנסת לניתוח, מה הרגשת כשהתעוררת ... ובכלל תפרטי כמה שאת יכולה.. (הדבר היחיד שהלחיץ אותי למשל זה שכשהתעוררת מהניתוח חזרת לישון עד למחרת....אני כל כך לא רוצה לישון אחרי ניתוח אני רוצה להיות עירנית לדבר עם ילדיי... להיות בשליטה... ) נו טוב אין מה לעשות זה החלק הקשה... שלי!
    טוב בקיצור ילדה צעירה ומשורוולת... שיהיה לך בקלות... תרגישי טוב ... ואם יש לך זמן אשמח אם תכתבי כמה שיותר...

עוד פחות משבוע כולם יזדהו איתך (יום כיפור)....
    חג שמח לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ורד
    11/09/2010

הייתי גם ערה אבל העדפתי לנוח כי היו אנשים בחדר שבאו לבקר ולי אישית לא היה כל כך סבלנות ישר אחרי הניתוח להתחיל לדבר עם כולם :-)
    אבל הכל עובר כל יום מרגישים יותר ויותר טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד איזה יופי

yarden
    11/09/2010

שמחה שהכל בסדר.
    קצת חיפשתי אותך:-) ואני רואה שהכל עבר בסדר גמור.דר' בשארה ניתח ידיד שלי והכל היה בסדר:-)
    התחלה חדשה,שנה חדשה,מה צריך יותר מזה.
    הרבה פינוקים אצל אמא:-)
    ואנחנו כאן איתך,בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ורד

שרה מ.
    11/09/2010

מזל טוב בריאות ואושר שתצליחי בכל מעשי ידייך וכמו שקיבלת ועברת במהירות את הניתוח שכך תצליחי במהירות להשיל את הק"ג המיותרים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורדדדדדדדד משלנווווווו

ריקי
    11/09/2010

כל הכבוד ברוכה הבאה למשורוולים. שיהיה לך בהצלחה מאמיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו