האם כדאי לי לעבור קיצור קיבה? :)

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם כדאי לי לעבור קיצור קיבה? :)
    ק.ק
    12/09/2010

שלום, :)
    אני בת 31 וכמעט כל ימי חיי אני במשקל עודף.

גובהי 1.57 ושוקלת 108 ק"ג (אחרי שירדתי מ117). בהריון עליתי 35 קילו, (בני בן 9 חודשים כבר..)ואני לא מצליחה להוריד במשקל. יש לציין שלפני ההריון שקלתי 82 ק"ג -גם overwieght... והייתי שמשקל הזה רק בגלל שעשיתי דיאטה לחתונה... לפני החתונה שקלתי 107 ק"ג... (נכנסתי להריון 3 חודשים אחרי החתונה).
    עשיתי וניסתי את כל הדיאטות האפשריות וזה ממש קשה כל החיים להיאבק.

רציתי לדעת:
    1. האם אני מתאימה לקיצור קיבה? (די ברור שכן...)
    2. אם אני ארצה להיכנס להריון בשנה הקרובה ונניח שאחליט לעבור את הניתוח בחודשים הקרובים, האם זה יהיה אפשרי לאחר ניתוח של קיצור קיבה?
    3. האם יש זמן מומלץ להחלמה? לפני כניסה להריון?
    4. כמה זמן החלמה לחזרה לעבודה?
    5. האם הקיבה יכולה לגדול בחזרה?

המון תודה מראש על התשובות :)
    בברכת שנה טובה,
    ק.ק

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 43.81 BMI

לילך.פ
    12/09/2010

ק.ק שלום !

כחברה בפורום מזה כחודש וחצי בערך... להלן התשובות שיש ברשותי לעזור לך:

אם לעשות או לא לעשות ניתוח זאת רק החלטה שלך... אני בדרך לעשות וגם לי יש תינוק מקסים בן 9 חודשים. לפי ה BMI שלך את בהחלט בטווח המכובד של אישור הניתוח גם ללא בעיות רפואיות(האישור הוא BMI40 ללא מחלות נלוות או BMI35 ומעלה כולל מחלות נלוות)

את הניתוח את יכולה לעשות ב 2 דרכים: דרך קופ"ח, ביטוח פרטי אם יש ברשותך.
    אם תרצי פרטים מדוייקים של מה ואיך מתחילים אשמח לעזור.

לגבי ההחלמה : הניתוח הוא בערך כ 3 שעות + 3-4 ימי אישפוז ובערך שבוע החלמה .... כאשר ב חודש הראשון צריך לקחת בחשבון תשישות + חולשה+צרבות +בחילות (לא לכולם) ...
    ממליצה לך לקרא קצת ברוורס ולקבל עוד נתונים.

לגבי התרחבות של הקיבה עד כמה שהבנתי היא תתרחב מעט (בהשוואה לכך שבהתחלה אוכלים 2 כפות אוכל וסוגרים את הבסטה.... יש לי "חבר" שהוא שנה משורוול והוא היום אוכל חצי שווארמה ומשאיר את הקצוות של הפיתה... לפי הגדרתו... והוא היה אכלן ברמה של 2 לאפות)

אם יש עוד שאלות אשמח לענות ועוד כחודש ב"ה אספר לך גם ONLINE ....

יום טוב לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אההה ולגבי הריון אחרי ניתוח

לילך.פ
    12/09/2010

לפי הכתובים ניתן ללמוד שצריך לחכות לפחות שנה אחרי הניתוח.
    אני ממליצה לך לקחת בחשבון טווח של שנה וחצי!

זה לא נורא! אחרי הכל יש לך תינוק קטן בבית אז הוא יהיה בערך בן 3.5 ....עד שיהיה לו אח/אחות.
    אבל לפחות תהיה לו אמא חתיכה ומלאת מרץ :))))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון וניתוח

פרופ` אחמד מחג`נה
    12/09/2010

יפה מאוד לילך. ענית מאוד יפה
    אני אוסיף - לגבי הריון מומלץ לא להכנס להריון שנה - שנה וחצי לאחר הניתוח ( תקופה שבה יכולים להוריד 30-40 ק"ג דבר שיגרום לחסרים תזונתיים בהריון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו