מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם כדאי לי לעבור קיצור קיבה? :)ק.ק12/09/2010
שלום, :)
אני בת 31 וכמעט כל ימי חיי אני במשקל עודף.
גובהי 1.57 ושוקלת 108 ק"ג (אחרי שירדתי מ117). בהריון עליתי 35 קילו, (בני בן 9 חודשים כבר..)ואני לא מצליחה להוריד במשקל. יש לציין שלפני ההריון שקלתי 82 ק"ג -גם overwieght... והייתי שמשקל הזה רק בגלל שעשיתי דיאטה לחתונה... לפני החתונה שקלתי 107 ק"ג... (נכנסתי להריון 3 חודשים אחרי החתונה).
עשיתי וניסתי את כל הדיאטות האפשריות וזה ממש קשה כל החיים להיאבק.
רציתי לדעת:
1. האם אני מתאימה לקיצור קיבה? (די ברור שכן...)
2. אם אני ארצה להיכנס להריון בשנה הקרובה ונניח שאחליט לעבור את הניתוח בחודשים הקרובים, האם זה יהיה אפשרי לאחר ניתוח של קיצור קיבה?
3. האם יש זמן מומלץ להחלמה? לפני כניסה להריון?
4. כמה זמן החלמה לחזרה לעבודה?
5. האם הקיבה יכולה לגדול בחזרה?
המון תודה מראש על התשובות :)
בברכת שנה טובה,
ק.ק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 43.81 BMI
לילך.פ12/09/2010ק.ק שלום !
כחברה בפורום מזה כחודש וחצי בערך... להלן התשובות שיש ברשותי לעזור לך:
אם לעשות או לא לעשות ניתוח זאת רק החלטה שלך... אני בדרך לעשות וגם לי יש תינוק מקסים בן 9 חודשים. לפי ה BMI שלך את בהחלט בטווח המכובד של אישור הניתוח גם ללא בעיות רפואיות(האישור הוא BMI40 ללא מחלות נלוות או BMI35 ומעלה כולל מחלות נלוות)
את הניתוח את יכולה לעשות ב 2 דרכים: דרך קופ"ח, ביטוח פרטי אם יש ברשותך.
אם תרצי פרטים מדוייקים של מה ואיך מתחילים אשמח לעזור.
לגבי ההחלמה : הניתוח הוא בערך כ 3 שעות + 3-4 ימי אישפוז ובערך שבוע החלמה .... כאשר ב חודש הראשון צריך לקחת בחשבון תשישות + חולשה+צרבות +בחילות (לא לכולם) ...
ממליצה לך לקרא קצת ברוורס ולקבל עוד נתונים.
לגבי התרחבות של הקיבה עד כמה שהבנתי היא תתרחב מעט (בהשוואה לכך שבהתחלה אוכלים 2 כפות אוכל וסוגרים את הבסטה.... יש לי "חבר" שהוא שנה משורוול והוא היום אוכל חצי שווארמה ומשאיר את הקצוות של הפיתה... לפי הגדרתו... והוא היה אכלן ברמה של 2 לאפות)
אם יש עוד שאלות אשמח לענות ועוד כחודש ב"ה אספר לך גם ONLINE ....
יום טוב לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאההה ולגבי הריון אחרי ניתוח
לילך.פ12/09/2010לפי הכתובים ניתן ללמוד שצריך לחכות לפחות שנה אחרי הניתוח.
אני ממליצה לך לקחת בחשבון טווח של שנה וחצי!
זה לא נורא! אחרי הכל יש לך תינוק קטן בבית אז הוא יהיה בערך בן 3.5 ....עד שיהיה לו אח/אחות.
אבל לפחות תהיה לו אמא חתיכה ומלאת מרץ :))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון וניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה12/09/2010יפה מאוד לילך. ענית מאוד יפה
אני אוסיף - לגבי הריון מומלץ לא להכנס להריון שנה - שנה וחצי לאחר הניתוח ( תקופה שבה יכולים להוריד 30-40 ק"ג דבר שיגרום לחסרים תזונתיים בהריון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)