חודש אחרי ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חודש אחרי ניתוח
    אדווה
    12/09/2010

אני ב 16/9/10 יהיה חודש לאחר ניתוח שרוול ורק ב6/10/10 יש לי תור לפגישה אצל דיאטנית האם אחרי חודש ניתן להתחיל לאכול רגיל כגון טבעול פרות וירקות בתודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש אחרי ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אדווה

שולה זק
    12/09/2010

למה לוקח חודשיים להגיע לדיאטנית? אחרי חודש את יכולה להתחיל לאט לאכול אוכל רגיל. לראות מה את מסוגלת . לא להכביד על עצמך.
    כמה ירדת בחודש?
    האם את לוקחת ויטמינים ומה את אוכלת עד עכשיו
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש אחרי ניתוח

אדווה
    13/09/2010

הייתי 101.6 עכשיו אני 93 ק"ג לוקחת ויטמין. עד עכשיו אני אוכלת גרבר גבינות מעדנים ושותה מיץ דיאט .כי שהייתי בשבועים לאחר הניתוח אצל מרכז הערכה באסותא אצל דיאטנית ועכשיו הם אמרו לי שרק פעם בחודש אני אמורה לבוא ובגלל החגים זה ככה התורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד

שולה זק
    13/09/2010

ירידה יפה אדווה.
    את מנהלת נכון.
    התחילי לטעום מכל דבר ותראי מה מסתדר לך ועם מה את עדיין מתקשה. אני מאמינה שאת יכולה לנסות קציצות דגים, עוף.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו