עוד יומיים ואני אתכם...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עוד יומיים ואני אתכם...
    אילניתי
    12/09/2010

זהו ביום רביעי אני מקווה לעבור את זה בשלום ולהיות חלק מחוויות הטובות של הפורום.
    להגיד שאין לי חששות - אז יש, אבל אני הולכת נחושה ואמיצה
    הבטחתי לבני המתוק בן השנתיים שאמא שלו תוכל להשתולל איתו עד אינסוף :כדורגל בוקסים , השתוללויות, וכול מה שהוא אוהב...
    אז אם יש למישהו / מישהי עצה איך להתארגן יומיים לפני אשמח לשמוע כי בינתיים לא נערכתי לכלום אפילו את הדיאטה שלפני אני לא עושה, מה לקחת לבית חולים או לא יודעת משהו שיעודד אותי
    תודה אילנית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד יומיים ואני אתכם...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשעה טובה

שולה זק
    12/09/2010

איזה יופי לך ולנו עוד יומיים יש לנו אחת משלנו חדשה. אז ככה תקחי איתך מצב רוטח טוב. לבנים להחלפה. כלי רחצה. קרם גוף ובושם. וכל זה רק לשיפור ההרגשה הנפלאה שאת תהיי אחרי.
    גם ברגעים הקשים (אם יהיו כאלה) חשבי עלינו ועל כל האושר השופע כאן ממאנשים שאחרי...שה"קצת קשה" ממש מתגמד והתמורה משתלמת
    בהצלחה ומחכים לקבל אותך בחזרה "well done"
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילניתתתת

ריקי
    13/09/2010

איזה כיףףףףףףף לך אילנית את מבינה מה את הולכת לעשות? ש ר ו ו ל . הניתוח הכי מוצלח שיש . את הולכת להיות בריאה חתיכה ויפה. את תתחילי ללכת בראש מורם ולהגיד איזה כיף . שיהיה בהצלחה מתוקה. אני לבית חולים לקחתי ממש 2 תחתונים ובגד להחלפה וכמובן שמפו דאודורנט קרם גוףף ואיפור.שמעתי על כאלה שלקחו המון דברים בעיני סתם מיותר רוב הזמן את עם הבגד היפה של הבית חולים חח חח ממש סקסי. יהיה בסדר את תעברי את זה כמו גדולה. לחשוב חיובי מאמיי. עוד שאלות אני פה וכולם ישמחו לעזור לך.ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אילנית!!

נעמי
    13/09/2010

אני מחר 3 שבועות אחרי "השרוול" ששינה את חיי מרגע שהחלטתי יחד עם הפורום הנפלא הזה ושולה בראשו, אילנית, 12 קג כבר נעלמו לעד, אני מרגישה טוב, קצת חלושס, אבל ראש מורם, ומאושרת, אני נעמי בגיל 64 (פחות חודש) עשיתי את שינוי חיי, וכמה ביקשתי מאלוהים שיראה את הדרך. אז אני מאחלת לך בהצלחה ובשעה טובה, ובראש מורם, כי את עושה את זה לך (no. 1) ולמשפחתך, וכל החיים לפניך רזים. שנה טובה ורזה ומאושרת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ורד
    13/09/2010

לי הודיעו יומיים לפני על הניתוח אז לא היה לי זמן להתארגן.
    מה שאת צריכה זה מה שכבר כתבתו פה, לבנים+כלי רחצה+דאודורנט+קרם גוף+בגד להחלפה ללכת הבייתה+איפור שזה תלוי בך.
    שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שתחזרי מהר לעדכן אותנו :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשעה טובה

רוזי
    13/09/2010

לקחת תיק ק טן מגבת רחצה והכי הרבה מצב רוח טוב ביטחון הכול יעבור במהרה וברוך בואך למש שרואול כל שאלה אנחנו פה בשמחהההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית בהצלחה

yarden
    14/09/2010

מה ליעץ:-)
    יומיים לפני..אני יצאתי לאכול בחוץ עם המשפחה(סלטים).וגם לבד עם הבעל.
    זמן טוב למחשבות טובות...
    תיק קטן ,לבנים כלי רחצה וחלוק מהבית,זמן לאיפור ממש לא מצאתי וספר לא היה בכיוון.
    הייתי הרבה עסוקה עם עצמי וגם לקבל את האורחים(ביומיים).
    אילנית הרבה הצלחה וזה שווה כל כאב:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחר היום הגדול. את תצאי מאושרת.

גל (הבן)
    14/09/2010

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו