מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אין אישורדלית לוי13/09/2010
שלום לך שולה, היום הייתי באתוסתא להערכה ברייאטרית ולא אישרו לי את הניתוח למעשה שלחו את זה למכבי לועדת חריגים הייתי בשוק שקראו לי רזה.... הסבירו לי כמה הניתוח מסוכן וכמה כדאי לי לרדת מזה הסברתי שאני מנותחת טבעת וזה לא מצליח לי אני במשקל 92 גובה 160 אים גבול סכרת וכבד שומני היתקשרתי מאוכזבת לדר סובחי לשתף אותו גם הוא קצת היתפלא אבל אמר שכנראה בועדת חריגים יאשרו לי, בקיצור אכזבה ועוד המתנה מקווה שזה יעבור בשלום, הדיאטנית הסבירה לי שזה ניתוח מסוכן ביחוד אחרי שכבר עשיתי טבעת מכיון שיש כבר צלקת ולעשות עוד צלקת זה לא פשוט זה יכול לגרום לדלף וגם לתמותה, מה זה דלף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית...
לילך.פ13/09/2010דלף כשמו כן הוא דליפה מתוך הקיבה לחלל הבטן זה לא בהכרח מביא לתמותה אבל זה יכול ליצור סיבוכים שלו נדע... אבל יכולים גם לעלות על זה בזמן מאחר ואחרי הניתוח עושים שיקוף של נוזל ואז רואים אם יש דליפה... עד כמה שידוע לי יש סכנה של שבועיים עד שהיא חולפת...
סתם לידיעה כללית : זה נכון שניתוח שני מגדיל את הסכנות! תחפשי קצת בגוגל ותראי. הם לא סתם מפקפקים זה ריסק לא קטן.
בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה .... אמן שיאשרו.... ואמן שהכל יעבור בשלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך המקסימה
דלית לוי13/09/2010תודה רבה לך את מאוד מעודדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
שולה זק13/09/2010אני מבינה את אכזבתך. למה את צריכה/רוצה ניתוח חוזר? לדבריך את מנותחת טבעת, ממתי? האם יש בעיות עם הטבעת? החליקה, אקוזיה, הקאות בלתי פוסקות? כמה ירדת? בכדי לבצע ניתוח חוזר צריכה להיות סיבה רפואית אותה הרופא מפרט המכתב לוועדה. אל תשכחי שכל ניתוח הוא בהרדמה מאלה ובכל התערבות כירורגית את סכנות.
אני מציעה לא להיכנס ללחץ ולבדוק שיש מכתב של דר' סובחי הסביר את נחיצות הניתוח החו\ר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית
דלית לוי13/09/2010שלום לך שולה ותודה שוב שאת תמיד כאן, אני מנותחת כבר 5 שנים בקושי מצליחה לרזות עדין במשקל גבוה שאני הולכת להצר את הטבעת ההקאות לא מפסיקות אני חוזרת לפתוח ואז אוכלת כמו פרה מצרה בבית חולים איכילוב בכדי לראות שההצרה לא מוגזמת ואז גם מצליחה לאכול בקיצור הטבעת לא בשבילי ואני דיברתי אים דר סובחי ואמרתי שנימאס לי אני מרגישה כמו אקורדיון יורדת 5 קילו מעלה יורדת מעלה אני רוצה פתרון אחר ודיברנו על השרוול, אני מקווה שבכל זאת יאשרו לי כי אני כן עומדת בקטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דלית
שולה זק13/09/2010אם זה המצב. מכתב מפורט של דר' סובחי יעזור בהחלט ואני חושבת שהוועדה תתחשב ותאשר לך.
מה ה- BMI שלך כיום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)