מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלוםםםם פורום יקרעופר14/09/2010
השנה החדשה באה עלינו לטובה ואני רוצה להדגיש כי אכלתי המון (יחסית למצב - חודש וחצי אחרי), וכשאני אומר המון אני לא אומר בציניות, זה חג קשה מאוד :)
למרות הכל הירידה במשקל נמשכת ואני כבר פחות 25 קילו. אוכל כמעט הכל למעט מוצרי חיטה מהם אני נמנע כרגע מהסיבה הפשוטה שהם סותמים אותי ליומיים.
אני מודה כל יום על כך שעברתי את הניתוח ומרגיש טוב עד כדי כך שאתמול מיוזמתי יצאתי לריצה - שימו לב מה אמרתי - שמן בנפש יצא לריצה, ולא רק זה - היה לי כיף (מי היה מאמין).
בקרוב אתחיל קצת משקולות על מנת לחזק את השרירים שכנראה נמצאים אי שם מתחת לשומנים הנותרים.
בכל אופן אני מודה לכם, חברי היקרים על התמיכה ועל העזרה במשך כל התקופה ומקווה לראותכם במפגש הקרוב - היכן שלא יהיה.
גמר חתימה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עופרררר
ריקי14/09/2010חג שמח. אנחנו היינו בחג בצימר בחמי געש היה ממש כיףף. גם אני אכלתי המון ונישנשתי קצת פיצוחים טעמתי קצת מעוגת דבש מה שלא חשבתי לעשות ועשיתי חטאתי אבל מותר לנו קצת אנחנו בני אדם מה לעשות. הנפש צריכה. .ביום ראשון התחלתי כרגיל לשמור מאד חזק למרות שחזרתי הביתה ונישקלתי והמשקל עמד על 75 וחצי ולא זז אז לא הגזמתי כמו שחשבתי גם כשאני אומרת שנישנשתי אי אפשר לאכול הרבה הקיבה מתחילה לכאוב ברגע שאוכלים טיפה מיותרת אצלי בכל אופן.אז חוזרים לשיגרה. אז אני מאחלת לכולם חג שמח וצום קל למי שצם.ומצפים לראות את כולם במפגש הקרוב .כולם מוזמנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עופר
אורנה LVIAA14/09/2010זה כל-כך מרגש ומחזק אותי כל פעם מחדש במיוחד שאני לפני
ישר כוח ושתהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יאומן לא יאומן
שולה זק14/09/2010אני רואה שהגובלן הידני שלך ממש עושה עבודת פלאים. בקצב כזה תגיע למשקל הרצוי בפחות משנה!!! אני מתחילה לקנא. אבקש להגיע למפגש עם שלט גדול עופר אחר עוד תגיד שאני סנובית לא אומרת לך שלום :(.
שתהיה שנה טובה ובריאה ותצליח בלימודים ובכל מה שאתה עושה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)