שלוםםםם פורום יקר

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלוםםםם פורום יקר
    עופר
    14/09/2010

השנה החדשה באה עלינו לטובה ואני רוצה להדגיש כי אכלתי המון (יחסית למצב - חודש וחצי אחרי), וכשאני אומר המון אני לא אומר בציניות, זה חג קשה מאוד :)
    למרות הכל הירידה במשקל נמשכת ואני כבר פחות 25 קילו. אוכל כמעט הכל למעט מוצרי חיטה מהם אני נמנע כרגע מהסיבה הפשוטה שהם סותמים אותי ליומיים.
    אני מודה כל יום על כך שעברתי את הניתוח ומרגיש טוב עד כדי כך שאתמול מיוזמתי יצאתי לריצה - שימו לב מה אמרתי - שמן בנפש יצא לריצה, ולא רק זה - היה לי כיף (מי היה מאמין).
    בקרוב אתחיל קצת משקולות על מנת לחזק את השרירים שכנראה נמצאים אי שם מתחת לשומנים הנותרים.
    בכל אופן אני מודה לכם, חברי היקרים על התמיכה ועל העזרה במשך כל התקופה ומקווה לראותכם במפגש הקרוב - היכן שלא יהיה.
    גמר חתימה טובה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלוםםםם פורום יקר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי עופרררר

ריקי
    14/09/2010

חג שמח. אנחנו היינו בחג בצימר בחמי געש היה ממש כיףף. גם אני אכלתי המון ונישנשתי קצת פיצוחים טעמתי קצת מעוגת דבש מה שלא חשבתי לעשות ועשיתי חטאתי אבל מותר לנו קצת אנחנו בני אדם מה לעשות. הנפש צריכה. .ביום ראשון התחלתי כרגיל לשמור מאד חזק למרות שחזרתי הביתה ונישקלתי והמשקל עמד על 75 וחצי ולא זז אז לא הגזמתי כמו שחשבתי גם כשאני אומרת שנישנשתי אי אפשר לאכול הרבה הקיבה מתחילה לכאוב ברגע שאוכלים טיפה מיותרת אצלי בכל אופן.אז חוזרים לשיגרה. אז אני מאחלת לכולם חג שמח וצום קל למי שצם.ומצפים לראות את כולם במפגש הקרוב .כולם מוזמנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עופר

אורנה LVIAA
    14/09/2010

זה כל-כך מרגש ומחזק אותי כל פעם מחדש במיוחד שאני לפני
    ישר כוח ושתהיה לך שנה טובה וגמר חתימה טובה
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יאומן לא יאומן

שולה זק
    14/09/2010

אני רואה שהגובלן הידני שלך ממש עושה עבודת פלאים. בקצב כזה תגיע למשקל הרצוי בפחות משנה!!! אני מתחילה לקנא. אבקש להגיע למפגש עם שלט גדול עופר אחר עוד תגיד שאני סנובית לא אומרת לך שלום :(.
    שתהיה שנה טובה ובריאה ותצליח בלימודים ובכל מה שאתה עושה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו