מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רגע לפני ייאושהילה15/09/2010
שלום,
אני , כחצי שנה לאחר ניתוח טבעת. בת 32. סגורה בערך 8 .
קצב הירידה מאוד מאוד איטי (9 ק"ג) והסבל הוא רב מאוד. אני מקיאה על בסיס של כ7-12 פעמים ביום, סובלת מהתכווצויות חזקות בבטן, מתייבשת בקלות וסובלת מבחילות באופן קבוע.
אני מטופלת בקביעות בספסמלגים, מוטיליום ואומפרדקס בגלל הבעיות הללו.
היום ביקרתי שוב אצל המנתח שלי ושאלתי האם אני פשוט אחת מאלה הכלולים באחוז הקטן שלא מתאימים לניתוח הזה.
הוא התעקש שזה רק בגלל שאני אוכלת . הוא חזר ואמר המון פעמים שאני אמורה לא לאכול.לא לאכול כלום (!). מצב אופטימלי הוא 0 קלוריות ביום. במקרה הכי גרוע, עליי לאכול מעדן אחד פעם ביום וזהו. הוא הסביר שאין שום צורך לגוף בפירות וירקות , אין חשש לויטמנים, הגוף משמר את הויטמינים שלו ואין צורך להוסיף לו עוד. שאלתי בפליאה האם הוא רציני ובאמת אומר לי לא לאכול כלום, הוא אמר שכן, לחלוטין ברצינות אין צורך באוכל.
הוא טוען שהגוף שורף שומן רק במצב של רעב . הבחילות מצוינות בעיניו, כי הן גורמות לי לחוסר תיאבון ואם אני לא אוכל כלל, אני גם לא אקיא ומכאן שגם ייפסקו לי ההתכווצויות בבטן. והנה, הקץ לכל הבעיות.
אם זה לא היה מנתח מוביל ונחשב, הייתי רצה לחפש רופא אחר, אבל אני נאלצת לקבל את דבריו בהנחה שהוא מספיק מנוסה בתחום ומבסס את דבריו ברצינות.
מצד שני, אני מודאגת מאוד לגבי הגוף שלי וחוששת שאני גורמת לו נזקים חדשים (אני חלשה, עייפה, מסוחררת רוב הזמן. אני לא בטוחה שזה קשור, אבל הציפורניים שלי חלשות נורא והשיער נושר לי והכל מתגבר בחודשים האחרונים).
אנא , מה המלצתכם בנושא? האם דבריו של המנתח הגיוניים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילה
ליאור15/09/2010קודם כל - בלי יאוש , לא יעזור .
עם כל הכבוד למנתח ויש המון כבוד , לא נראה לי כל כך הגיוני ואם זה הגיוני זה בטח לא כל כך טריוייאלי פשוט " לא לאכול" ...
למרות שהוא מנתח בכיר ומוביל כמו שתארת , הוא עדיין לא מנתח ורופא יחד , כך שאם יש לך ספקות לגבי דבריו , תמיד תוכלי לדבר עם רופא נוסף וזו גם עצתי .
בנתיים ממליץ להמתין ( וגם די סקרן לשמוע ) לתגובת הרופאים בפורום .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא רופא בכיר ...
לילך.פ15/09/2010אז אני טייסת קרב...
נשמע הזוי לחלוטין כל מה שאת מספרת... מה זה לא לאכול ? הלו מה אנחנו בקמבודיה?
מציעה לך דחוף להתייעץ עם רופא אחר ולראות מה הבעיה... לדעתי הקאות כל כך תכופות יכולות לגרום לך לאולקוס(פצע בקיבה)... יש לי חברה שעברה ניתוח טבעת בנובמבר האחרון והשילה 38 ק"ג , היא מרוצה מאד מהטבעת (למרות שאני נגד סוג כזה של ניתוח, נראה לי אומללות לא לאכול מגוון כל כך גדול של אוכל לכל החיים)
אם תרצי את הטלפון שלה אשמח להעביר אליך!
אבל העיקר אל תתיאשי... זה בהחלט לא אמור להיות ככה.
בהצלחה בהמשך לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה רעה מאד קיבלת מהמנתח
מקס ברנר16/09/2010וכל מי שלמד בחייו 2-3 קורסי יסוד בתזונה יידע להסביר לך שגוף האדם לא יודע לסנתז בעצמו ויטמינים (חוץ מויטמין D)וגם מינרלים-אם אינו מקבל מבחוץ-הוא מושך מהרקמות-למשל מהשלד ומהשיניים.שיער וציפורניים ירודים בעקבות הרעבה או תת תזונה הם תופעה מוכרת!
גם את אבות המזון צריך לקבל בכמויות מזעריות לפחות ממזון.אנשים בריאים יכולים אמנם לצום כמה שבועות (כפוף לצריכת נוזלים מספקת) אך רוב האנשים שעושים את זה רואים בזה סוד של תרגיל רוחני ,כדי לטהר את הגוף ולצלל את התודעה,ומראש זה מוגדר כפרוצדורה מוגבלת בזמן ותחת פיקוח של איש מקצוע.
תני לי לגלות לך "סוד קטן" שרוב האנשים לא מודעים לו:אנורקטיות לא מתות מרעב!ברוב המקרים הן מתות מהפרעות קצב לב,הנובעות משיבוש ברמות אלקטרוליטים (מלחים),והרעבה אכן גורמת לשיבוש כזה.
אם חייך יקרים לך התייעצי עם רופא משפחה או תזונאי מדופלם,בעל נסיון ספציפי בטיפול במטובעים.לדעתי גם המנתח שלך לא יאשר שזו עצתו.הביטוח המקצועי שלו לא ירשה זאת אפילו אם זו דעתו הפרטית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
שולה זק15/09/2010תתקשרי אלי
אנסה לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטויות-הניתוח לא מתאים לך
יניב16/09/2010כמו שהוא לא מתאים לרוב מנותחי הטבעת שידועה היום כניתוח כושל
גם אני סבלתי 8 שנים מהטבעת רזיתי המון אבל בגלל הקאות פתחתי אותה ושמנתי שוב
אני חצי שנה אחרי שרוול ותשעה חודשים אחרי הוצאת הטבעת.
אין מאושר ממני 45 ק"ג פחות ואיכות חיים גבוהה כמעט ללא הקאות.
עזבי את המנתח והיוועצי במנתח שרוול כמו דר אחמד מחגנה המופלא שכבר הסיר מעשרות ואוליי מאות אנשים את הטבעת הנלוזה ושיפר את איכות חייהם .
אל תוותרי על איכות החיים שלך ואל תפחדי מניתוח נוסף להוצאת הטבעת והשרוול.
בטווח הארוך תודי על כך.
בצעי חיפוש בפורום הזה על השם שלי ותוכלי לקרוא את הכל מההתחלה ועד היום אני בטוח שזה יועיל לך להחלטה
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)