מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מדיקל סנטר הרצליה?
מקס ברנר20/09/2010אשמח לשמוע חוויות אחרי.שמעתי עליה טובות (דיסקליימר:כולם בכירים,מומחים ומנוסים.חשוב למי אתה מתחבר,למי יש תור קרוב ושלא תיסע רחוק לביקורת.איך אמר המנוח מודעי?"יש לי 90% כישורים להיות שר החוץ")
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר והניתוח
לילך.פ20/09/2010שבוע לאחר המפגש המרתק בנינו... אז אשמח לעדכן אותך ואת שאר החברים מיד לכשאחזור מביה"ח. בנתיים היא עושה רושם של אחת שיודעת מה היא עושה... יש לה וותק מכובד.. מקוה שיעבור בשלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת משקל,הקף מותניים ומידות הבגדמקס ברנר20/09/2010
אני רואה מוטיב שעובר כאן כחוט השני-בעיקר בין הגברות בפורום אך מחלחל גם אל הבנים-שלאחר הפחתת כמה עשרות ק"ג מסתערים על חנויות ההלבשה, ומעדכנים את המלתחה.לבד מן העובדה שזה כנראה סעיף תקציבי נכבד, לקנות תוך חודשים מה שנפרס פעם על שנים,יש לי שאלה לגמרי טכנית ליודעים.
נראה שהאושר האולטימטיבי כאן זה להכנס לקנות בגד בחנות של "רגילים".בהינתן שבהווה מידת המכנסיים שלי היא 64 ומידת החולצה 58-כמה קילוגרמים זה-או סנטימטרים בחגורה-בין מידה למידה?!כמה ק"ג עלי להשיל כדי לקנות מכנסיים במידה 48?
ןשאלה אחרת-האם קפלי העור האדירים שנשארים אחרי הפחתת 50-60 קילו אינם מחייבים המשך רכישת בגדים גדולים יחסית-שלא לפי המשקל?אכיר תודה למשיבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקס
ליאור20/09/2010נראה לי שאני הנציג הותיק ביותר בפורום של המין הגברי ...
נותחתי במשקל 142 ק"ג מידה 56-58 ( של מתאים לי ) .
כשירדתי כ20 ק"ג עברתי למידה 52, וכיום במשקל 94 לובש מידה 46 של H&O .
עודפי עור במידה ויש לא אמורים לגרום למידות יותר גדולות - כל עוד יש בגדים הכל בסדר ...
בקשר להוצאה כספית - התקציב שיתפנה לך מהקניות בסופר יופנה לטובת קניית בגדים ...
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
לילך.פ20/09/2010לייק גגגגגגגגגגגגגדול! בעיקר אהבתי את נושא הסופר... כמה נכון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההואיל והצטרפת לשרשור לילך
מקס ברנר20/09/2010מתי,היכן ובידיו האמונות של מי את מתנתחת?
ולליאור-זה אומר בערך כל 5 קילו יורדים מידה-ככלל אצבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ20/09/2010ד"ר אניה פייגן... ולגבי המשקל זה בערך 7 קילו למידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס עכשיו אני יודעת ...
לילך.פ20/09/2010את מי אתה מזכיר לי... את מנחם בן העיתונאי!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנחם בן-איך זכיתי בכבוד?
מקס ברנר20/09/2010האם בזכות השימוש בלשון ארכאית,התרחקותי מכל מה שניחוח צעיר ו-"קולי" עולה ממנו או הציניות המרוחקת משהו?! ולחשוב שאני קיבוצניק לשעבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יחד...
לילך.פ20/09/2010מזכיר לי אותו ...אגב מנחם בן הוא אדם שאני מאד אוהבת לראות ולשמוע...הוא מחדד לי את החושים ומעניין אותי מאד ... יחד עם זאת יש בו משהו שמביא ת'חשק להוריד לו כאפה... בלשון העם... אבל אין לי חס וחלילה כוונה להעליב נהפוכו ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)