איזה כיף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איזה כיף
    ריקי
    23/09/2010

חברים עוד 2 קילו ירדו ממני 35 קילו וקצת יותר איזה כיףף. חברים המון ספורט זה עוזר כפיפות בטן זה חשוב. ואיי כמה זמן לא הייתה לי בטן שטוחה איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף והכיף הזה היה במיוחד בשביל מקס היקר. לי וללילך יש כמה דברים לסגור איתך חחחחחחחחח ניתראה במיפגש עיראקית ומרוקאית חחח..

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזה כיף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריקי...

לילך.פ
    23/09/2010

מרוקאית עם פטיל ארוך =-טריפוליטאית אני מבקשת... וסחטיין על ה 35 קילו... כל אחד מעיף לי פה ק"ג כאילו שאתם מורידים אותם במקלחת ... מה נהיה... אוי ואבוי לכם אם אחרי הניתוח אני לא ישיל גם איזה 30-40-50-60 קילו ...
    אני סומכת עליכם , "לא רעבים" "אוכלת כמו ציפור" "רק תעברי את הניתוח ותראי איך תרדי" חסר לכם שאתם מחרטטים אותי... :)))))))))))))))))))))))))) (מקס זה בשבילך)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחחחחחחח

ריקי
    23/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשמההה

כרמלה
    23/09/2010

תאמיני לי הכול יעוף לך :)
    היום אני שמתי מכנס שלא לבשתי כמה שנים ועלה בול :)
    תדברי איתי בפייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו