מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
pre מפגש של מי שרוצה לבוא
נעמי26/09/2010שולינקה את no.1 שלי אנא תעשי מאמץ, אשמח לראות כל אחד שירצה לבקר!!!
הכתובת נעמי ויונה קידר
איתמר בן אבי 3 פינת ישורון
הוד השרון - טל.097457607* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי חברים...לילך.פ24/09/2010
אשמח לקבל חוות דעת על מדיקל סנטר בהצליה - מי שהיה שם או שמע
ועל ד"ר פייגן אינה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלחתי לך אינפורמציה למייל
שולה זק24/09/2010שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-תוכלי לשלוח גם לי את המידע?
מקס ברנר24/09/2010למייל שלי המוכר לך היטב
כידוע גם לי יש ביטוח ב-"הראל" ואני עשוי להסתייע בו לבחירת המנתח וקיצור תורים.בינתיים העברתי להם מסמכים לפני 14 יום.התקשרתי פעמיים להתעניין.התירוץ המכריע למה לא שמעתי מהם:"זו שמתעסקת בזה בחופשה".מצד שני-היא בטח תחזור אחרי החגים,אז למה להרגיז אותה עוד בראשית הכרתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיישר - תוך שניה אצלך במייל
שולה זק24/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי
מקס ברנר24/09/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך!!
נעמי24/09/2010אני נותחתי במדיקל לפני 4 שבועות ו-3 ימים, אני נותחתי בבטוח פרטי הראל ושהיתי 6 ימים בחדר פרטי, פשוט חלום, הצוות פנטסטי פשוט התנהגו כמו עם מלכה, אין לי מילים. הדבר היחיד הכותונת לילה שלי פשוט היתה צרה ואני העדפתי מהבית, המנתח שלי הוא דר איון שוורץ שפשוט מדהים, ורואה אותי כל 10 ימים. אני מאחלת לך בהצלחה ולהתראות 7/10 כל טוב וחג שמח. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי
לילך.פ24/09/2010למה 6 ימים ? אמרו לי שזה 3 לילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך!!!
נעמי25/09/2010אני הייתי 6 לילות, כי הנתוח נדחה בלילה כי לא היה מקום בטיפול נמרץ ודר שוורץ לא היה מוכן לנתח אותי בלי שהייה של לילה ראשון אחרי הנתוח בטפול נמרץ,(אולי בגלל הגיל ובעיות אחרות) ואז נשארתי עוד 4 לילות בחדרי, ובאמת הכל הלך פנטסטי, ככה שלא לקחת דוגמא. כנראה שככה זה 3 ימים. ב"ה אנחנו אחרי 4 שבועות ו4 ימים והכל חלום. חג שמח ולהתראות ב7/10 אני גרה לא רחוק ממך בהוד השרון ממש ליד רח שרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי לא יפה!
לילך.פ25/09/2010מה איתך אני גרה 2 דקות ממך בסוף שרת ....גבול גבעת חן...
בואי נפגש לפני ה 7 לחודש... מתי את באה לקפה, טוסט... או איזה סטייק ???????????????????????????..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך מתוקה!!
נעמי26/09/2010תודה רבה, לא שמתי לב אתמול להודעתך אשמח מאד לפגש אתך, בואי אלינו, אנחנו באיתמר בן אבי, פינת ישורון, טל 09-7457607, ואספר לך את כל הניסים ונפלאות, יש עוגה טובה, לך עוד מותר. להתראות, נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי לכולם מותר...
לילך.פ26/09/2010עוגה.. רק שאתם אמורים להסתפק בביס שניים ... ואני עדיין יכולה לחסל עוגה שלמה..
סתם ... נכנסתי כבר לדיאטת נטולת פחמימות של ליקראת הניתוח אז אני בכלל אסור לי. אהיה איתך בקשר אחה"צ אקפוץ מחר או בשלישי אתאם לפני... בי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי-רוצה לפגוש גם אותי ?
מקס ברנר26/09/2010אמנם אני לא בהוד השרון, אבל מגוש דאנס אלייך בשעות השקטות זה פחות מחצי שעה.מאחר שאת מבוגרת ממני בכמה שנים,והיית ב-BMI גבוה יותר מ-50-איתך אני צריך לדבר!
ביום שלישי עוד תהיה עוגה טובה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקנאי...
לילך.פ26/09/2010העוגה שלי :)))))))))))))
בקיצור תקבע פגישה עם נעמי... וגם אני יבוא... נשאל את השאלות יחדיו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר!!
נעמי26/09/2010אשמח לראות אותך ואת לילך ביום שני או חמישי בערב, כי יום שלישי אנחנו עסוקים, יש עוגה לכל מי שמעוניין להגיע הטל. 09-7457607 להתראות וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה רק בערבים
מקס ברנר26/09/2010אז שני וחמישי בערב תפוסים לי.לעומת זאת יש לי חור במערכת מחר לפני הצהריים-סביבות 11-11:30.האם יש התכנות?!שעה קלאסית לקפה ועוגה של אמצע הבוקר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס!
נעמי26/09/2010לא הולך, אני לא בבית מחר לפני הצהריים, אבל מה עם 6.00 לפנות ערב, או יום שלישי ב-11.30 בבוקר אשמח. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום שלישי 11:30 סגור !
מקס ברנר26/09/2010להזכירך המייל שלי:
[email protected]
אנא שלחי לי הנחיות לאן להגיע.מקווה שגם לילך פ היקרה תגיע למפגש,ונבלה שעה נעימה בצוותא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס נתראה בשלישי...
לילך.פ26/09/2010בשמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה (ה ח כמובן במיוחד בשבילך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)