מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- "להשתרוול" ביחדדניאל24/09/2010
אני ורעייתי החלטנו "ללכת" על זה יחד.
אלונה עברה את הניתוח ב- 12/9 ואני מתוכנן ל- 25/10.
בינתיים הכל "דופק" כמו שעון, היא יורדת יפה במשקל בזכות הניתוח, ואני יורד במשקל מההתרגשות......ב"תחרות" בינינו כרגע היא מובילה בגדול, 11 ק"ג מול 7 שאני ירדתי.
יש לאלונה שאלה: אנחנו הורים ל- 5 ילדים, ואין מה לעשות, המטבח "עובד" כי צריך להאכיל את כולם. הבישולים לא מפריעים לה, אבל מה עושים כשכולם אוכלים ארוחת חג, ואלונה "תקועה" עם 2 כפות גבינה?
זה נורא הציק לה בעין, למרות שבפנים, היא לא הרגישה הרגשת רעב, איך מתמודדים עם זה?
התעדכנו קצת וקראנו את השרשורים האחרונים,
מרגיש טוב לכתוב בפורום הזה, בהשוואה לפורום בתפוז, הפורום הזה הרבה יותר ענייני ומקצועי, ומכיל בעיקר מנותחי וטרום מנותחי שרוול לעומת טבעתיים.
נראה לי שמקומנו איתכם.
חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נשארים בתחילת הניתוח
שולה זק24/09/2010אלונה נמצאת שבועיים אחרי הניתוח ונמצאת בשלבים של כלכלה רקה. לוקח בין 4 עד 6 שבועות לחזור לכלכלה רגילה ולהתחיל לאכול מכל המזונות , כמובן בכמויות קטנות וללעוס היטב.
אני מניחה שבארוחת שישי או ארוחת חג הבאה תאכלו שניכם רגיל עם כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי חישוב מהיר......
דניאל25/09/2010את בטח מתכוונת לט"ו בשבט........................
בחנוכה, אלונה כבר תאכל את כל המזונות, אבל אני אהיה על כלכלה רכה......
את הסופגניות - צריך ללעוס הרבה לפני שבולעים??? :)
אני בכל מקרה חייב לחכות לפירות היבשים........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל הסופגניות כדאי לוותר לכמה חודשים
מקס ברנר25/09/2010טובים-משהו בין שלושה לשישה!הבצקים הרכים האלה-גם לחם טרי-נוטים להתקע בקיבה החדשה שהיא סך הכל בסביבות 50-70 סמ"ק..אולי פירור מסופגניה אפויה היטב-לא המטוגנת שאהבה נפשנו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמודים דניאל
רוזי25/09/2010ואישתן ביחד מרזים מעולה בהצלחהההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל
ריקי25/09/2010אני גם חושבת כמו שולה. הכי כיף זה שכולם ישבו ביחד ויאכלו והכי מצחיק שאתם תרזו והם לא. אני מאחלת לכם בהצלחה רבה. וכל עזרה שתיצטרחו אנחנו כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטערת על השגיאות חח
ריקי25/09/2010תיצטרכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב ריקי:חח זה כן מילה!
מקס ברנר25/09/2010כשזה רק פעמיים ח -זו מילה משמעותית בעברית-רק לא כ"כ קשורה.
אז עד שתיזכרי איפה מילון אבן שושן שקיבלת ל-בת מצווה:חח זו טבעת שמשחילים באף של בהמה,קושרים בה חבל,ומוליכין את הבהמה.
אני נזכר בה כל פעם שאני רואה מישהו/היא עם פירסינג באף,ושואל עצמי-"למה לא קשרו חבל?"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס
ריקי25/09/2010לא עשו לי בת מצווה אתה יודע לא היתה לי משפחה עשירה כמוך ח עשו לי משהו קטנטן. לא נורא אתה פה בשביל לתקן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני תיקונים זעירים
מקס ברנר25/09/2010גם לי לא עשו בר מצווה.היתה אז מלחמה(יום הכיפורים) ולאף אחד לא היה ראש לזה.
וחוץ מזה-ההורים שלי היו די עניים.פשוט כולם בסביבה היו כאלה,אז לא היינו מודעים לכך, וזה לא הטריד אותנו.אכן תגלית מהממת:היו אשכנזים דלי אמצעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקי ומקס...
לילך.פ26/09/2010ואיך הגעתם לשיחה על בר מצווה ?
ועל הבדלים עדתיים כאלה ואחרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח מעניין איך.
ריקי26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמנעים מכלום - אוכלים שפוי
שולה זק25/09/2010אני מדברת על אחרי ההחלמה. אחרי כשישה שבועות שאפשר להתחיל לאכול הכל על פי ההנחיות שלא משתנות: כל 3 שעות בערך, מנות קטנות, ללעוס היטב ולא לאכול ולשתות יחד אלא במרווחים של כרבע שעה עד עשרים דקות.
רצוי בתקופת הירידה במשקל להמעיט באכילת מזונות עתירי שומן וקלוריות - זה מאט את הירידה.
הכלי שאנחנו מקבלים - הניתוח - עוזר לנו לשנות הרגלי אכילה ובהתאם אורח חיים. ברגע שלא נמנעים ולא שומעים את המילה "אסור" מאות פעמים ביום ואוכלים על פי היכולת ולא על פי הכמויות לפניך....זו ההצלחה שלנו ושל הניתוח.
המנותחים ביננו מבינים למה אני מתכוונת ואלה שבדרך, נשמע להם קצת מוזר אפילו "הזוי"...אבל הכל אמת יצוקה.
ועוד שינוי שחל בנו - אנחנו מפסיקים לחשוב רק על אוכל ולתכנן הכל סביב "קדימה אוכל". פתאום אנחנו מגלים שיש עוד המון תחומים חוץ מהאוכל.
בנימה אופטימית זו מועדים לשמחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה, לא נראה לי שהבנת..
דניאל25/09/2010אנחנו לא מתכוונים לאכול את סופגניות נוטפות השוקולד עם הריבת חלב, חס ושלום - זה משמין נורא.....
התכוונו לסופגניות האלה שמוכרים במכולת, עם הריבה הרגילה.......
מה לעשות שולה, אנחנו השמנים, ניחנו בחוש הומור מפואר, שמשאיר אותנו שפויים ושמחים למרות מימדי גופנו, לא כל שאלה נשאלת תמיד ברצינות, בטח לא כאלה עם סמיילי....... :)
אפשר שאלה רצינית?
האם יחד עם המשקל שיורד מגופנו בזכות הניתוח, יורד באופן פרופורציונלי גם מינון חוש ההומור שלנו? אם התשובה חיובית נראה לי, גם בלי להכיר אותם באופן אישי, שגם אני וגם "מקס ברנר" וגם מארחת מפגש הפורום מרמות השבים, רצים לבטל את הניתוח.........
טוב, גם זה לא נאמר ברצינות,
חג שמח ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דניאל ואלונה
ליאור25/09/2010ברוכים הבאים לדמסע הנפלא שלכם.
אישתי ואני חוגגים שנה למסע שלנו .
נותחתי ניתוח שרוול ב4.9 שנה שעברה , וחודש וחצי אחרי נותחה אישתי ניתוח מעקף קיבה .
כיף , טוב ומומלץ לעבור את זה יחד עם בן\בת הזוג ,ואני חושב שזה יעשה מצויין לכל הילדים - לראות אורח חיים שפוי מבחינת אוכל וכמויות .
אמנם בהתחלה זה קיצוני לכיוון המינימים , אבל אחרי חצי שנה - שנה מתחיל להתאזן .
לא חושב שבתוך החמישים קילו שירדתי , היה ולו גרם אחד של הומור שהלך לאיבוד אולי אפילו העלתי :-)
בקשר לסופגניות שהזכרת : חנוכה האחרון הייתי כ3-4 חודשים מהניתוח הייתי בשיא הקצב של הירידה והקצבתי לעצמי 2 סופגניות לחג:במצב כזה חבל לבזבז על בופגניות כאלה מהמכולת שרק מלכתוב עליהן מתחילה לי הצרבת .אם כבר סופכניה שתהיה מפוצצת בריבת חלב ....
שיהיה לולנו שבוע טוב ובהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק ריבת חלב....
דניאל26/09/2010אני ארגנטינאי אז אין אופצייה אחרת.....
אשמח לדבר איתך על חוויות הרזייה משפחתיות, צלצל 052-5634777
היה נעים לדעת שלא הולך לאבד שמץ מחוש ההומור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל
צנובר27/09/2010לפני שעשיתי את הניתוח, רופאת המשפחה שלי "הזהירה" אותי, שהכי קשה זה במסעדות ובחגים, כי אז כולם אוכלים (ואח"כ מתפצצים) ואתה תוכל לאכול בערך את המנה הראשונה.
מה אני אגיד לך, אחרי השבועיים האחרונים שכללו הרבה ארוחות חג משפחתיות, לא היה מאושר ממני (אני שלושה וחצי חודשים אחרי הניתוח). כולם זללו ואני טעמתי טיפה מרוב המנות, ולא היה מאושר ממני. יצאתי "קליל" מכל ארוחה, והיה ממש כיף. כי כמו ששולה אומרת, הביס הראשון והביס האחרון הם בדיוק אותו הטעם.
מה גם, שאת המושג "רעב", אני כבר לא מכיר.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכמובן בהצלחה לשניכם.
צנובר27/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)