מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מבקשת עזרה מבעלי ידע ונסיוןרונה25/09/2010
שלום לכולם! לפני כשבוע נפגשתי עם רופא המשפחה. בגלל צינון...הוא לא חידש לי כלום, ואמר שזה וירוס. או אז הוא שאל - מה יהיה?! מה נעשה?! שוב התחלתי להתפתל בכיסא (לא יכולתי להתפתל הרבה כי הכיסא עם ידיות וממש לא "נתפר" לגודלו של עכוזי). ניסיתי כמעט את כל הדיאטות, עם הצלחה מזהירה - ירדתי יפה, אך עליתי מהמם!!! עכשיו הרופא ממליץ על ניתוח, וביקש ממני לעשות "קצת שוק". לברר, לבדוק, להתעניין. האמת, מזה זמן אני שוקלת (איזו מילה מתאימה) את הנושא ולא ממש מקבלת החלטה. כנראה הייתי צריכה "פוש".
עכשיו אני כבר לא מתלבטת, אך די חסרת מידע. הייתי שמחה לקבל קצת מידע ממי שכבר עשה את הניתוח וממי שעתיד לעשותו, לגבי האפשרויות השונות.
תודה וחג שמח!
רונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רקע
רונה25/09/2010אני בת 38 (ומתקרבת בצעדיי ענק לקראת 39), הגובה שלי 157 ואני שוקלת בסביבות ה-110. (אני כבר לא נשקלת מספר חודשים, זה פשוט שולח אותי כמו טיל למקרר). הרקע הרפואי - תת פעילות של בלוטת התריס, שחלות פוליציסטיות ובעיות פוריות. יש לי ילדה בת ארבע שנולדה אחרי כשלוש שנים של נסיונות להרות, כולל טיפולי פוריות, כאשר בסופו של דבר ההריון היה ספונטני עקב ירידה של שלושים ק"ג, אותם העליתי בהדרגה אך בהתמדה...כל חיי אני בדיאטה אחת ארוכה ומתמשכת, ואני ממש לא רוצה להתפשר - לא על הבריאות ולא על המראה. נושא המראה משפיע עליי הן מבחינת מצבי רוח, והן מבחינת ביטחון עצמי, ודי נמאס לי מזה! אני פשוט רוצה להרגיש טוב עם עצמי!!!
נ.ב. - תודה על ההתייחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהBMI 44-ברוכה הבאה למועדון!
מקס ברנר25/09/2010את עונה על הקריטריונים של משרד הבריאות גם בלי מחלות רקע!
הניתוחים שונים זה מזה ביעילותם,בפרופיל הסיכון והסיבוכים,בנכונותך להגיע הרבה פעמים לרופא עד לאופטימיזציה (טבעת) ובחירתם קשורה גם להעדפותייך התזונתיות-למשל אם את מכורה למתוקים או אכלנית נפחים גדולים של מזון (בולמוסי אכילה).יש גם הבדלים באיכות החיים אחריהם.לכן שלחתי אותך לקרוא חומרים.
נחזור לפעילות המשרדית:באיזו קופ"ח את?האם יש לך ביטוח משלים ואיזה?האם יש לך ביטוח רפואי משלים ובאיזו חברה?האם יש בו החרגה למשקל עודף?(מה שאומר שהביטוח לא יישתתף).האם תכננת עוד הריון בשנתיים הקרובות?
ואחרי ריכוז הנתונים את חוזרת לרופא המשפחה ומקבלת הפניות לדי הרבה בדיקות הנדרשות כדי לאשר שאת מסוגלת לעבור הניתוח.הוא אמור לדעת או לברר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"ביטוח רפואי"ו-"החרגה"
מקס ברנר25/09/2010הכוונה לביטוח פרטי בחברת ביטח-כלל,הראל,פניקס וחברותיהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
רונה25/09/2010אני בקופת חולים כללית-מושלם. יש לי ביטוח רפואי של הראל, אשר למיטב הבנתי - אין בו החרגה. אני חיה בקיבוץ, הביטוח הרפואי הוא של הקיבוץ, ואני מכירה מישהי שכבר עברה ניתוח (טבעת) במסגרת הביטוח, ועתידה לעבור שרוול לאחר שלפני כחודש הורידה את הטבעת בשל סיבוכים. ההחלטה לעבור ניתוח, בחלקה היא כיוון שאני ממש רוצה להכנס להריון. ניסינו, ולא הלך. עשינו טיפולים במשך כמעט שנה, והפסקנו לפני מספר חודשים כי המתח היה רב מדי. מצד אחד אני יודעת ש"המונה דופק", אני לא ילדה, מצד שני אני אצטרך קוסם כדי להכנס להריון, או המון מזל, ומנוף שיסחוב אותי את ההריון עצמו...אז אין לי בעייה לחכות, כל עכבה לטובה!
תודה תודה תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שיענו הרופאים ו/או שולתנו
מקס ברנר25/09/2010שהם מומחים גדולים בהרבה ממני-יש כאן דילמה ,כי בד"כ אחרי ניתוחי שרוול או מעקף ההמלצה היא לא להרות שנה או שנה וחצי-עד שהגוף מתאושש ומתחזק וכל המערכות חוזרות לתקנן.את ניתוח ההרזיה עושים בשגרה גם לבני 50+.
חומר למחשבה-בסיטואציה שאת נמצאת בה-דיברו איתי לפני כמה שנים על "בלון גאסטרו"-בלון המוכנס לקיבה לכמה חודשים,מקטין את נפחה ואת כמות המזון הנאכל,ובכל מקרה מוציאים אותו לפני חלוף חצי שנה.עושים את זה רופאי גסטרו בבתי חולים גדולים.
בררי אם זה עדיין זמין ומתאים לך.אם כן-תוכלי להוריד 20-25 קילו,לנסות להרות,ולחזור אלינו לקראת הפסקת ההנקה.את הבדיקות אפשר לעשות כמובן קודם.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדילמה היא לא דילמה
רונה25/09/2010קודם כל, המידע שאני מקבלת ממך ממש מספק תשובות לשאלותיי, כך שלא משנה לי אם יש לך תעודות או נסיון - אתה מומחה בעיניי...לגבי הדילמה - אני לא מעוניינת בפלסטר או באקמול...לא איכפת לי לחכות, אני רוצה איכות חיים גם במחיר של המתנה לילד הבא, גם אם מדובר בהמתנה ארוכה. אין לי מראות בבית, חוץ מבמקלחת. אני אוכלת אחרי שבעלי הולך לישון, לפני ארבעה חודשים קניתי נעליי ספורט חדשות (אופטימית...) - הן עדיין חדשות! אני לובשת רק בגדים שנמתחים, ובעיקר בצבע שחור. אני נראית מוזנחת ומרגישה מוזנחת. אבל אני יפה. ושמחה. ואופטימית. ואני לא רוצה לאבד את כל זה. אני רוצה להלחם על עצמי (ועם עצמי), ולהרגיש טוב. ואם המחיר הוא המתנה, אז נמתין...להתראות בשמחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רונה
שולה זק25/09/2010אני שמחה שחברי היקרים כבר סיפקו לך את מלוא האינפורמציה.
בואי נעשה קצת "סדר".
אם את בעלת ביטוח פרטי, כדאי לך להפעילו, פשוט הולך מהר יותר.
ממליצה לבחור מקום קרוב לאזור מגורייך, עד כמה שניתן _(או לפי מה שהביטוח מאפשר מבחינת הסכמים)..
את בהחלט צריכה לקחת בחשבון שלפחות שנה לאחר הניתוח לא להכנס להריון, על מנת להשיג את התוצאות הרצויות לשמן את עוברת ניתוח.
אני ממליצה מיד לאחר החג להתקשר עם מנתח שנמצא ברשימת המנתחים בביטוח שאת חברה ולקבל יעוץ מקצועי ותמונה שלמה לגבי כל התהליך.
(היו מקרים של הריון חצי שאני אחרי ניתוח, הריון תקן, לידה תקינה, ולאחר מכםן ירידה יפה)
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף לי
רונה25/09/2010גם שבת, גם חג, ולכם יש זמן עבורי...איזה כייף לי!!!תודה ותבורכו!
שולה תודה על המידע, ותודה על העידוד בין השורות...
חג שמח ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום מגורים
רונה25/09/2010אני גרה כחצי שעה מבאר שבע? מי מנתח באיזור הדרום? מי מומלץ? עם מי להתייעץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפעילי ביטוח פרטי
שולה זק25/09/2010תבדקי באסותא תל אביב, מדיקל סנטר ואף את מלב"י - הכל תלוי לאן הביטוח הפרטי יפנה אותך, או נכון איזה אופציות נותן לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה25/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחק מהבית
רונה25/09/2010האם המרחק מהבית קריטי? לא מפריע לי לעשות זאת במרכז הארץ. מה צריך לקחת בחשבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרויות הטסה
רונה25/09/2010אמא שלי גרה בב"ש. דודתי האוהבת, לעומת זאת, גרה בבואנוס איירס. בשמחה אתנתח בארגנטינה, בתנאי שזה כולל גם הוצאות טיסה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רונה
ריקי26/09/2010היי רונה ברוכה הבאה מתוקה. מתקיים מפגש פורום ונשמח אם תצטרפי אלינו המיפגש לא כרוך בכסף.אני מציעה שתבואי ותיראי איזה ניפלאות עושים הניתוחים. נשמח לארח אותך ואני בטוחה שגם לילך מאד תשמח. אם תרצי להיצטרף בכיף הפלא שלי 0543934147. אגב אני לאחר ניתוח שרוול 5 וחצי חודשים כמעט 36 קילו פחות .בריאה ומאושרת.תהיי בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונה.
לילך.פ25/09/2010גם אני מבוטחת בהראל עד כמה שידוע לי הם מנתחים רק במדיקל סנטר ויש להם 4 מנתחים לשרוול - ד"ר פייגן, ד"ר סובחי, ד"ר קוריאנסקי ועוד פרופסור שלא זוכרת את שמו . תחילה את צריכה להוציא מכתב מרופא המשפחה על השמנת יתר - ושיכתוב שההשמנה מהתקופה האחרונה (אחרי שעשית ביטוח) וזאת בכדי שלא תקבלי החרגה.
עם המכתב הזה את ממלא את הטופס של תביעה לניתוח מגישה להראל ומחכה לאישור עקרוני, אם יש לך סוכן תפעילי אותו לזרוז, לאחר שקיבלת אישור עקרוני, גשי לאחד מהמנתחים (תשלמי ותקחי קבלה להחזר) ושהמנתח ישלח אותך לבדיקות שהוא רוצה
כמובן שאת תצטרכי לקחת את ההפניות מרופא המשפחה(כל מנתח מבקש בדיקות אחרות) זאת דרך אחת, הדרך השניה ללכת דרך קופ"ח ... תעברי על ההודעה שכתבתי למקס מאתמול/שלשום רשומים שם כל הבדיקות שאני עשיתי ותדברי עם המנתח/רופא המשפחה עליהם כי יש מצב שהם ישכחו ...כמה בדיקות ויזכרו בדקה ה 90 לכן הקדמי תרופה למכה...בהצלחה... ולכי רק על שרוול כל השאר לא שווה מאמץ!
בהצלחה... לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה25/09/2010הי לילך, תודה על כל המידע. מחר בבוקר אעשה שיעורי בית, הן מול הביטוח והן מול רופא המשפחה. תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אומר ומה אגיד
רונה25/09/2010תודה!!!ענקית!!! עם אופטימיות בלב וחיוך על השפתיים, אני מתחילה שבוע חדש. הלוואי שיביא תובנות, מסקנות והחלטות. שבוע טוב בריא ומאושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר סובחי אבו עביד ועוד כמה
מקס ברנר25/09/2010זה שמו המלא של המנתח.הפרופ' שלילך לא זכרה את שמו הוא אברהם צ'רניאק-ממייסדי אסיא מדיקל.יש ברשימה שלינקקתי לך לפחות עוד שלושה מנתחים בריאטריים,ואולי יותר שלא שמעתי עליהם(השלושה הם ליברנט,שכטר ושוורץ)כך שיש בהחלט מבחר נאות.תחשבי רק היכן תשהי בימים שאחרי הניתוח-שיהיה במרחק סביר מהמרכז שבו נותחת-על כל צרה שלא תבוא.
הייתי בודק במקביל במשלים של כללית.לא נעים לגלות -בעוד שלושה שבועות- שיש החרגה בביטוח של הקיבוץ(או מכסות של התק"ם שהתמלאו כבר) ורק אז להתחיל להתעניין בכללית.
וחוץ מזה-תחשבי שאם היית סינית, ממילא לא היו מרשים לך ילד שני,אז מותר לך להעדיף בשלב זה לטפל בעצמך.זכרי-בין 39 ל-40 הן 10 השנים הארוכות בחייה של אישה,ואת בשער התקופה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)