איפורמציה נוספת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איפורמציה נוספת
    ליאת
    27/09/2010

אני אשמח לקבל מדניאל את הטלפון של ולפסון ,ומחכה שחול המועד יסתיים כבר הכל סגור כולם בחופש אני משתגעת חשבתי לפנו 948תלמלבי מכירים? יש לי מאוחדת שיא נראה לי שיש לי כיסוי אם מישהו יוודע עוד משהוא אני אשמח לקבל אינפורמציה זה פשוט סיוט

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איפורמציה נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ליאת תרגיעי קצת........

אורנה LVIAA
    27/09/2010

היי שניצ נכון בחול המועד כולם כמעט בחופש וזה בעייתי את יכולה לפנות למלבי זה באסותא רמת-החייל ת"א שם תקבלי מענה לגבי מאוחדת אין לי מושג אבל את יכולה לברר שם אני גם לפני ניתוח .ושמחתי לעזור מועדים לשמחה אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלבי זה יופי -רק יקר

מקס ברנר
    27/09/2010

אבל שלא תרגישי שלא התקדמת-הנה הטלפון של כוכבה-יועצת הניתוחים שלהם,שיודעת להשיב לשאלותייך:03-7645444

וחוץ מזה קחי אוויר ותראי בזה גם תרגיל רוחני.לאמריקאים לקח 150 שנה להגיע לחוף המערבי:עגלות,סוסים,אינדיאנים,מלחמות...היום את עולה על מטוס בניו-יורק ואחרי שש שעות את בסן-פרנסיסקו.בעיניי זה פספוס מוחלט של החוויה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

ריקי
    27/09/2010

היי ליאת אשמח לעזור לך גם אני עשיתי בוולפסון אם תירצי אשמח לקשר אותך ולעזור בכיף 0543934147.יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולפסון + מאוחדת שיא

דניאל
    27/09/2010

צלצלי אלי - 052-5634777
    יותר פשוט מזה - לא תמצאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו