מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איפורמציה נוספתליאת27/09/2010
אני אשמח לקבל מדניאל את הטלפון של ולפסון ,ומחכה שחול המועד יסתיים כבר הכל סגור כולם בחופש אני משתגעת חשבתי לפנו 948תלמלבי מכירים? יש לי מאוחדת שיא נראה לי שיש לי כיסוי אם מישהו יוודע עוד משהוא אני אשמח לקבל אינפורמציה זה פשוט סיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת תרגיעי קצת........
אורנה LVIAA27/09/2010היי שניצ נכון בחול המועד כולם כמעט בחופש וזה בעייתי את יכולה לפנות למלבי זה באסותא רמת-החייל ת"א שם תקבלי מענה לגבי מאוחדת אין לי מושג אבל את יכולה לברר שם אני גם לפני ניתוח .ושמחתי לעזור מועדים לשמחה אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלבי זה יופי -רק יקר
מקס ברנר27/09/2010אבל שלא תרגישי שלא התקדמת-הנה הטלפון של כוכבה-יועצת הניתוחים שלהם,שיודעת להשיב לשאלותייך:03-7645444
וחוץ מזה קחי אוויר ותראי בזה גם תרגיל רוחני.לאמריקאים לקח 150 שנה להגיע לחוף המערבי:עגלות,סוסים,אינדיאנים,מלחמות...היום את עולה על מטוס בניו-יורק ואחרי שש שעות את בסן-פרנסיסקו.בעיניי זה פספוס מוחלט של החוויה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
ריקי27/09/2010היי ליאת אשמח לעזור לך גם אני עשיתי בוולפסון אם תירצי אשמח לקשר אותך ולעזור בכיף 0543934147.יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולפסון + מאוחדת שיא
דניאל27/09/2010צלצלי אלי - 052-5634777
יותר פשוט מזה - לא תמצאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)