הי מקס ונעמי...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הי מקס ונעמי...
    לילך.פ
    28/09/2010

הברזתי לכם היום כי אני על הפנים!!!!!!!!!!!!!! נתפס לי הצוואר ברמות שאני לא מסוגלת להרים את הראש מהמיטה וכל זה בשילוב תינוק בבית עם חום של 39 מעלות ...
    אבל נתראה ב 7/10 .

בי אני חוזרת למיטה.

לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי מקס ונעמי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לילך!!

נעמי
    28/09/2010

כל כך מצטערת לשמוע שאת לא מרגישה טוב וגם הפיצי שלך חולה, חיכינו וחיכינו, ובסוף אמרתי למקס אעשה לך קפה, אני רוצה לומר לך שמקס מאד מאד חמוד והיה נעים לשבת במחיצתו. הרבה בריאות ולהתראות בשבוע הבא, נעמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שהוטב לך-נסי כירופרקטור

מקס ברנר
    29/09/2010

בלטת בהעדרך,אבל לא בזבזנו את הזמן-נעמי,בעלה ואני.למדתי הרבה,והתפעלתי מהנחישות של נעמי.נראה לי שאם היו מצרפים אותה לצוות המו"ם-גלעד שליט כבר היה כאן-ובמחיר הגיוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס היקר!!!!

נעמי
    29/09/2010

תודה רבה בעד המחמאות, היה מאד נחמד, ואני מקוה שנעשה את זה שוב, אני מקוה שתחליט בקרוב, ונוכל לצחוק על העבר. שיהיה לך ולאשתך חג שמח, ולהתראות בשבוע הבא, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו