חברים אהובים שלי...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חברים אהובים שלי...
    לילך.פ
    04/10/2010

יום חמישי הקרוב!!!!!!
    איזה כיף לי סוף סוף אפגוש את כמעט כולכם... חוץ מגל :) מחכה ומצפה...
    חגי בן זוגי שיחיה כבר עובד על התאורה בחצר...
    אבא שלי אחראי על הקניות והבישולים...
    העוזרת תבוא ביום רביעי ...
    ואני כל היום על המחשב מנצחת על כולם :)

סתם.... מחכה לכם חברים וירטואלים יקרים שלי...

והרי לכם החדשות:

דחיתי את הניתוח בשלב זה עד אחרי שאפגוש אתכם...
    משהו לא הסתדר לי , נכנסתי לפאניקה ולחץ, רגלים קרות ופחדים.
    ההודעה משבת על המקרה ברמבם עשתה לי חררה...והוציאה אותי מאיזון.
    הכי חשוב לי ללכת לניתוח רגועה ובטוחה.. יש לי תינוק קטן בבית ואסור לי לקחת
    ריזיקות כרגע. גם אישפוז מעל המקובל יהיה עבורי צרה... לכן אני כרגע שומרת על דיאטה מעוטת פחמימות עד לרגע שאתפוס אומץ ואלך להתנתח מעכשיו לעכשיו.
    מבחינת הרופאים והאישורים זאת לא בעיה הכל מחכה לי....
    חברים שממתינים לניתוח אל תקחו ממני דוגמא כרגע! תמשיכו הלאה... אני בטוחה שאחרי המפגש אני ארגיש יותר רגועה והחלטית!

אוהבת אתכם המון המון (תמיד אמרתי שאנחנו השמנים אנשים הכי נחמדים בעולם)...

מצפה לראותכם לילך

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברים אהובים שלי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לילך היקרה!!!!

נעמי
    04/10/2010

מה קרה? פתאום מפחדים, וזה כל כך אנושי, אבל לך יש פה את כולנו, ובמיוחד שולה שנמצאת בראשנו, אז ממה לפחד, את אשה צעירה שכל חייה לפניה ותינוק שרוצה אמא שיכולה לרוץ אחריו ולשכב איתו על הדשא, ואני שראיתי שזה כל כך חסר לי עם הנכדים, סבתא בת 64 שיודעת לשבת על כורסא ולתת הוראות, והחלטתי שחייב להיות שינוי, והנה אני 6 שבועות אחרי ו-17 קג פחות והכל ב"ה היה כל כך בסדר ועם רופא כל כך מדהים (ואני בטוחה שהם כולם טובים) אז אין לך מה לדאוג, ביום חמישי בערב תקבלי את החיזוק ותלכי בראש מורם לחיים חדשים בשבילך ובשביל כל משפחתך. באהבה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה שאת צודקת עם הכורסא...

לילך.פ
    04/10/2010

יש לי אחת כזאת אדומה... שממנה אני מחלקת הוראות...
    באמת עצוב ... אני שסובבתי את כל העולם על האצבע הכי קטנה... רצתי והתרוצצתי מהבוקר עד הערב... פתאום עייפה, כבדה, עצבנית... מתוסכלת....
    נתראה ביום חמישי אני יראה לך את הכורסא האדומה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילךךךךך

ריקי
    04/10/2010

מתוקה יפיפיה שלי. לא לשכוח את המוסיקה ים תיכוני כן חחחחחחחחח.את מדהימה וכל הכבוד לך על המיפגש.ועל זה שדחית את התור שטויות מאמיי אחרי שניתראה אני מאמינה שתירצי לעשות את הניתוח תוך שבועע אני בטוחה חח.אני גם כמוך בהתחלה ניבהלתי בהתחלה שראיתי שאין באמת ממה להיבהל. כי הרופאים המופלאים האלו רק עוזרים לנו ורוצים שנצליח לחיות כמו כולם ועל זה אני רוצה להצדיע להם. אל דאגה כמו שאני אומרת יהיה בסדר. מחכה כבר למיפגש כמו כולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו