מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולה ולחבריי היקרים עידכוניםאורנה LVIAA05/10/2010
היום הייתי באסותא ויש לי תור לניתוח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות הכל ולמרות כל הבעיות החלטתי שכן אני רוצה לעשות סוף סוף משהו בשבילי וכמובן בשביל הבריאות
אני מתנתחת אצל ד"ר רזיאל שהיא מקסימה והתאריך הוא : 17.11.10
לגבי המפגש אני מאד מקווה שאוכל להתפנות ולהגיע ועד אז
להשתמע אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולולו....הידד
שולה זק05/10/2010אני שמחה בשמחתך וכולנו אתך ואולי תפתיעי ביום חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה הדרך להצלחה בידיך
רוזי05/10/2010בשעה טובההההההההההה שמחה בשבלךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאה בך...
לילך.פ05/10/2010כל הכבוד לך , אין מה לעשות כל פעם יהיה לנו במי לטפל... אנחנו צריכים לחשוב קודם כל על עצמנו וכשנמלא את המצברים של עצמנו נוכל להמשיך לטפל באחרים.
ואורנל'ה אני מחכה לך ביום חמישי ... דיר באלק... את חייבת לבוא! אם אין לך איך דברי איתי אני אדאג לך! נישיקות ותתקשרי התגעגעתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך הלידה החדש שלך
עופר05/10/2010אורנה,
שמח לשמוע שבחרת בדרך שמובילה לחיים חדשים.
ההחלטה אינה קלה אבל מרגע קבלת ההחלטה הדברים פשוטים בהרבה.
את תראי שהחיים החדשים שתקבלי ביום שאחרי יהיו מופלאים וטובים.
מאחל לך את כל ההצלחה בעולם,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנלהה
ריקי05/10/2010ישששששששששששששש כל הכבוד על המחשבה היפה. יאללה את באה איתנו אנחנו נאסוף אותך. יש יש יש יש. אוהבת אותך מאמיי. בטח נגיע ללילך ככה ב 8.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!
ורד05/10/2010איזה כיף לך באמת התחלה חדשה
אני בתאריך הזה באילת :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אמנם לא בקיא בעובדות
מקס ברנר05/10/2010אבל שמח שהצלחת להתפנות לכך, ונוכל לשמוע דיווחים חמים מהשטח.אם תסכימי אולי אפילו אבוא לבקר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר נפגש ב-7.10 בשמחה
אורנה LVIAA05/10/2010תקבל דיווחים חמים פנים מול פנים או שומן מול שמנים.אהבתי את פו הדוב והדבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהלה המתוקה!!!
נעמי05/10/2010בשעה טובה ומוצלחת, אני מאושרת בשבילך, את מתחילה חיים חדשים, ואת תרגישי נהדר ותעריכי את עצמך בצעד שעשית, כל הכבוד. ואנחנו פה ושולה בראשינו תומכים בך בכל דבר. אני מקוה שתבואי למפגש להתראות נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)